• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Canim Karnimdan su aldilar nefes alamiyordum simdi agrilarim gecti sükür 2 ay beklicem sadece önümde zaman var artik. İnsallah senin gibi pozitif sonucu gormek nasip olur denizz

Merak ettim nasıl oldun? Hala ağrın oluyor mu?

Bende geçen hafta salı günü Lapraskopi ameliyatı oldum. Sabah gittik hastahaneye ameliyatım yapıldı,akşam Mustafa Bey geldi kontrol etti ve taburcu olabileceğimi söyledi. Çok sağolsun çok ilgilendi bizimle.. Şimdi biraz iyileşmeyi bekliyorum hayırlısıyla sizler gibi bende muradıma varırım inş..Keşke ilk buraya gelseymişim ama işte tecrübe ede ede öğreniyorum. Daha önce doktorlarım hiç rahim filmi filan istememişti gerçi bende istemezler inş. diyordum acıyacak diye ama hep eşinde sorun diye oyaladılar...

Bu arada eşinde Azoospermi olup gebe kalanlar varmı?

Merak ettim nasıl oldun? Hala ağrın oluyor mu?

Bende geçen hafta salı günü Lapraskopi ameliyatı oldum. Sabah gittik hastahaneye ameliyatım yapıldı,akşam Mustafa Bey geldi kontrol etti ve taburcu olabileceğimi söyledi. Çok sağolsun çok ilgilendi bizimle.. Şimdi biraz iyileşmeyi bekliyorum hayırlısıyla sizler gibi bende muradıma varırım inş..Keşke ilk buraya gelseymişim ama işte tecrübe ede ede öğreniyorum. Daha önce doktorlarım hiç rahim filmi filan istememişti gerçi bende istemezler inş. diyordum acıyacak diye ama hep eşinde sorun diye oyaladılar...

Bu arada eşinde Azoospermi olup gebe kalanlar varmı?
Çok çok geçmiş olsun.bundan sonra hersey yolunda gitsin insallah.
Artik agrim olmuyor şükür geçti. Bende hep ayni şeyi söylüyorum 'neden daha önce gelmemişim buraya başka yerlerde zaman kaybetmisim' diye. Gercekten çok güzel ilgileniyorlar, hiç bi sey gözardi edilmiyor. Bende önümüz ayı beklicem artik. Sanirim subat sonu gibi transferim olucak. İnsallah bu sefer her sey yolunda gider :))

Çok çok geçmiş olsun.bundan sonra hersey yolunda gitsin insallah.
Artik agrim olmuyor şükür geçti. Bende hep ayni şeyi söylüyorum 'neden daha önce gelmemişim buraya başka yerlerde zaman kaybetmisim' diye. Gercekten çok güzel ilgileniyorlar, hiç bi sey gözardi edilmiyor. Bende önümüz ayı beklicem artik. Sanirim subat sonu gibi transferim olucak. İnsallah bu sefer her sey yolunda gider :))

cok sevindim canım senin adına umarım herşey yolunda gider ve gebe kalırsın bu ugraların sonunda...

Angie ve Keddi gerçekten çok büyük zorluklar yaşadınız ben inanıyorum ki burada sizde gebe kalacaksınız..Şimdi kendi tedavimi düşünüyorum da Mustafa Bey bu ay transfer yapmayacağız deyince hayal kırıklığı yaşamıştım ama en iyisi gerçekten o biliyormuş bir sonraki ay trnasfer yaptı ve gebe kaldım.. Sizin için de en iyi planları yaptığından eminim haydi en yakın zamanda başlayın da sizlerin de mutlu haberlerini alalım artık :D

Geçen sene bu zamanlar 1. Denememin sonucunu bekleme asamasindaydim, negatifi alinca dunya basima yikilmis ve cok aglamistim 2 ay sonra icimde hic bi umut olmadan 2. Denememi yaptim ve yine negatif. Hiç bi sey hissetmemisim sadece bosluk vardi. Ara verip bahceciye gittim iyikide gitmisim opudan sonra cok zor gunler gecirdim, ama hepsi gecti. Simdi 1 ay sonra transferim olucak ve bu sefer cok pozitifim ozellikle sizin hikayelerinizi okuduktan sonra benimde yuzum gulucekmis gibi geliyor bu sefer. En buyuk sansim esimin destegi ve onun sabri. Her seyi daha kolay atlatmami sagladi. Bizimde sans yuzumuze gulecek insallah.belkide orda birbirimize karnimizi gosterip kahkalar aticaz, o gunu sabirsizlikla bekliyorum ♡♡♡

Geçen sene bu zamanlar 1. Denememin sonucunu bekleme asamasindaydim, negatifi alinca dunya basima yikilmis ve cok aglamistim 2 ay sonra icimde hic bi umut olmadan 2. Denememi yaptim ve yine negatif. Hiç bi sey hissetmemisim sadece bosluk vardi. Ara verip bahceciye gittim iyikide gitmisim opudan sonra cok zor gunler gecirdim, ama hepsi gecti. Simdi 1 ay sonra transferim olucak ve bu sefer cok pozitifim ozellikle sizin hikayelerinizi okuduktan sonra benimde yuzum gulucekmis gibi geliyor bu sefer. En buyuk sansim esimin destegi ve onun sabri. Her seyi daha kolay atlatmami sagladi. Bizimde sans yuzumuze gulecek insallah.belkide orda birbirimize karnimizi gosterip kahkalar aticaz, o gunu sabirsizlikla bekliyorum ♡♡♡
Canım ya allahım çok dua ediyorum senin için :)

Selam Arkadaşlar
Bende bu ay sonuna kadar bahçeci fulyaya güvenç beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için.
Fiyatları ne kadara mal oluyor acaba ilaçlar dahil?Allah evlat isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah:emir_bebek:

Selam Arkadaşlar
Bende bu ay sonuna kadar bahçeci fulyaya güvenç beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için.
Fiyatları ne kadara mal oluyor acaba ilaçlar dahil?Allah evlat isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah:emir_bebek:

doğru bir tercih.toplamda 5 güvenç beyle 3 defa negatif sonuç görmeme rağmen ben 6. deneme için yine güvenç bey diyorum.memorial hstde de onun hastasıydım.bahçeciye geçince sadece onun için bu merkeze geldim. bahçecide iyi bir merkez.diğer tüm merkezlerde olduğu gibi onlarda ticaret yapıyorlar.nereye gidersek gidelim gerçek olan bu.ama hiç olmazsa buradaki ekip işlerini iyi yapıyor aldıkları parayı hakediyorlar.şuan yeni fiyat listesiyle ilaçlar hariç 4800tl uygulama fiyatları.merkezde yapılan e2,beta hcg vs tüm kan tahlilleri için extra ücret ödüyorsun.ilk muayene ücretli.ben zam öncesi başlamıştım.onedenle fiyat farklıydı.sana tavsiyem çider derneğiyle anlaşmalı bir merkez.ben üye olduktan sonra orda tedaviye başladım.ilk muayene ücretinde %30,uygulama ücretinde de %10 indirim yaptılar.ben tedaviye başladığımda 4000tl idi.toplamda 460tl indirim yapmışlardı.bunun 150tl si çidere üyelik için vermiştim.geriye çok birşey kalmıyor belki ama en azından kalan farka 100tl daha ekleyip akapunktur desteği almış oldum.sonucu sorarsan negatif.şimdi dondurulmuşlarım için beklemedeyim.umarım senin için bahçeci uğurlu olur...

Herkese merhaba, ben de bahçeciyi düşünüyorum. Ama paket bir fiyatın olmaması kötü. Biz yeni ev aldık. Oldukça yüksek kredi ödüyoruz. Ne yapsam bilemiyorum:(

Herkese merhaba, ben de bahçeciyi düşünüyorum. Ama paket bir fiyatın olmaması kötü. Biz yeni ev aldık. Oldukça yüksek kredi ödüyoruz. Ne yapsam bilemiyorum:(

Merhaba winebir, ccgu yerde fiyatlar hemen hemen ayni labaratuvar ucreti haric ilk muayane icin ucret odendikten sonra tüp bebek islemi icin bir defa para oduyorsun, ve ocaktan sonra maalesef zam yaptilar. Yinede kendini duygusal acidan rahat hissedecegin bir yer olmasina dikkat et derim.simdiden hayirli olsun hakkinda

ben ilk başka bir hastane ile görüştüm. Bana 4160 istediler içinde tüm tahliller herşey dahil yani embriyo dondurmak için ekstra ücret istediler tabi bir de ilaç parası var. En az 1000, en çok 2500 tutar dediler. Kafam karışık, iki merkezde çok profosyonel nasıl karar vereceğim bilemiyorum.

Merhaba kizlar.
bende aralik ayinda bahcecide tedavi oldum ve maalesef negatif. bu benim 5nci denememdi. Hastaneden cok memnun kaldim, yine orda tedavi olmayi dusunuyorum. Doktorum Guvenc bey. Zaten memorialdada onun hastasiydim.
Herkeze tavsiye ederim. Memorialda iyiydi ama burda ilgi daha cok.

Merhaba kizlar.
bende aralik ayinda bahcecide tedavi oldum ve maalesef negatif. bu benim 5nci denememdi. Hastaneden cok memnun kaldim, yine orda tedavi olmayi dusunuyorum. Doktorum Guvenc bey. Zaten memorialdada onun hastasiydim.
Herkeze tavsiye ederim. Memorialda iyiydi ama burda ilgi daha cok.

merhaba talya83.sanırım aynı kaderi paylaşmışız.bende memorialden bahçeciye geçtim.benimde dr um güvenç bey ve benimde 5. denememdi.haklısın burdaki ilgi daha farklı. güvenç bey memorialde çok daha yoğundu.burada daha fazla zaman ayırabiliyor.1-2 ay sonra dondurulmuşlarla 6. yı deneyeceğiz.sen devam edecekmisin? sorun neydi paylaşırsan sevinirim...

Ben daha once tedavi gordugum yerle burayi kiyaslayinca aradaki farki gorebiliyorum hatta orasida ayni fiyatla calisiyordu guya cok iyi diye gittim bi iki tane disinda hamile kadin goremedim.tabi o zaman toylukta vardi isin icine girince anliyosun olayi. Bahcecide cok hamile gordum :)) ne olursa olsun gercekten guzel ilgileniyorlar, bende adet olmayi bekliyorum sonra transferim olucak insallah, Allah hepimizin gonlune gore versin insallah

merhaba talya83.sanırım aynı kaderi paylaşmışız.bende memorialden bahçeciye geçtim.benimde dr um güvenç bey ve benimde 5. denememdi.haklısın burdaki ilgi daha farklı. güvenç bey memorialde çok daha yoğundu.burada daha fazla zaman ayırabiliyor.1-2 ay sonra dondurulmuşlarla 6. yı deneyeceğiz.sen devam edecekmisin? sorun neydi paylaşırsan sevinirim...

canim evet bende senin yazini okuyunca kaderimiz ayniymis dedim. Cok haklisin burda guvenc bey daha fazla vakit ayiriyor. hatta butun kontrollerimi, opumu ve transferimi o yapti. Memorialda 1-2 defa baska doktroda kontrol olmustum ve opuyuda baska doktor yapmisti. Insallah birdahaki tedavimdede hep o ilgilenir. canim ben 6nciyida orda dusunuyorum, ama biz maalesef sifirdan baslicaz, dondurulmusum yok.. bizde sorun erkek infertilitesi. spermler cok kotu maalesef.. bendede fazla yumurta yok. sizde sorun nedir?
ben hollandada yasiyorum, ilk 2 tedavimi burda denedim, 3 tedavide guvenc beyde. daha benim burda 5 dondurulmus transferim var, ama artik onlari saymiyorum :)
sen nezaman deniyeceksin tekrar? ben tam bilmiyorum, ya nisan yada haziran.. bakalim, isyerinde izin falan ayarlmamam lazim
Insallah en kisa zamanda bebegimize kavusuruz

Son düzenleme:
arkadaşlar bende şubat ayında başlıcam inşallah:)Benim ilk iki denemem memorialde oldu ve tabiki negatif.Tabi negatif olmasının nedeni benim cd56(doğal öldürücü hücre) diye bişey varmış.yani sizin anlıcağınız benim vücuduma giren herhangi bişey direk ölüyormuş.Ama benim doktorların aklına böyle bişey gelmiyor nedense.Yeni doktoruma bu testi ısrarla ben istedim daha önce çok duydum bu yüzden hamile kalamayanları, o yüzden ben 3. ye başlarken bütün alt yapımı bilmek istedim.Bütün testler 2000 tl tuttu ama artık biliyorum neyim var neyim yok.Size tavsiyem kendinizi tamamen doktorlara bırakmayın.kendinizden başka kimse sizin neler çektiğinizi bilemez.Tabiki herşey allah tan ama yinede ben 2 kere negatif yaşayıp kahroldum.doktorum önceden akıl etseydi bunu belkide şu aralar doğuruyor olurdum bebeğimi.Ama yinede hayırlısı

canim evet bende senin yazini okuyunca kaderimiz ayniymis dedim. Cok haklisin burda guvenc bey daha fazla vakit ayiriyor. hatta butun kontrollerimi, opumu ve transferimi o yapti. Memorialda 1-2 defa baska doktroda kontrol olmustum ve opuyuda baska doktor yapmisti. Insallah birdahaki tedavimdede hep o ilgilenir. canim ben 6nciyida orda dusunuyorum, ama biz maalesef sifirdan baslicaz, dondurulmusum yok.. bizde sorun erkek infertilitesi. spermler cok kotu maalesef.. bendede fazla yumurta yok. sizde sorun nedir?
ben hollandada yasiyorum, ilk 2 tedavimi burda denedim, 3 tedavide guvenc beyde. daha benim burda 5 dondurulmus transferim var, ama artik onlari saymiyorum :)
sen nezaman deniyeceksin tekrar? ben tam bilmiyorum, ya nisan yada haziran.. bakalim, isyerinde izin falan ayarlmamam lazim
Insallah en kisa zamanda bebegimize kavusuruz

bende de tam tersi durum söz konusu.çok fazla yumurta oluşuyor.son opuda 46 yumurta vardı.sayı fazla ama 2 tane taze transfer edildi sadece 8 tane dondurulabildi. yani kaliteli fazla değil. ayrıca eşimdede morfoloji çok iyi değil.üstüne birde tedavi sırasında rahim duvarı çok iyi gelişmeyince hep negatif sonuç yaşıyoruz.ama güvenç bey kendinden çok emin bir şekilde birgün beni o merkezden gebe çıkartacağını söyledi.bende ona çok güveniyorum.şimdilik beklemedeyim.bana bu ay başlayalım demişti ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.benimde nisan mayıs gibi olur herhalde.39 yaşındayım o nedenle fazlada beklemek istemiyorum..

bende de tam tersi durum söz konusu.çok fazla yumurta oluşuyor.son opuda 46 yumurta vardı.sayı fazla ama 2 tane taze transfer edildi sadece 8 tane dondurulabildi. yani kaliteli fazla değil. ayrıca eşimdede morfoloji çok iyi değil.üstüne birde tedavi sırasında rahim duvarı çok iyi gelişmeyince hep negatif sonuç yaşıyoruz.ama güvenç bey kendinden çok emin bir şekilde birgün beni o merkezden gebe çıkartacağını söyledi.bende ona çok güveniyorum.şimdilik beklemedeyim.bana bu ay başlayalım demişti ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.benimde nisan mayıs gibi olur herhalde.39 yaşındayım o nedenle fazlada beklemek istemiyorum..

canim belki nisanda tedavi olursan hastanede karsilarisiriz ;)
bende aslinda haziran gibi dusunuyordum ama guvenc bey daha erken gelemezmisin dedi.. eger islerimi ayarliyabilirsem nisanda giderim insallah.. ama biryandanda erkenmi acaba diyorum. cunku en son tedavimi bu ay basinda bitirdim.. hemen 3 ay sonrasi tekrar baslamak erken geliyor..subat ayinda bi ararim doktoru, ona gore karar veririm. sen akupuntur destegi aldinmi? busefer bende dusunuyorum. ama daha cok rahatlamak icin. insani bu tedaviler ister istemez strese sokuyor.

Back
X