Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

fulya bahçecide tedavi gören arkadaşlar bana fiyatlar hakkında yardımcı olurmusunuz ben oraya başlamak istiyorum ama fiyatı da önemli epey bi harcamam oldu şimdiye kadar elimde kalansa artık kısıtlı onun için sizden öğrenmek istiyorum tüp bebek ne kadar tüp bebeği mustafa bahçeci yaparsa bi fiyat farkı var mı bilgi verin lütfen[/

canım benim dr Aytun hanım muayene ücreti 250 ben şuan 4 aylık hamileyim eğer zam gelmedi ise 4000 tl tüp bebek için birde tahlil ücretleri 300 tl civarında tutuyor ilaçlar da kullanma dozuna göre değişir inşllh faydalı olabilmişimdir.ben dr umdan da hastaneden de çok memnun kaldım pişman olmazsın Allah bu yolda maddi manevi yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar,
Bende Mustafa beyin hastasıydım. ilk görüşmemde sorunumuzu tespit etti.hemen tedaviye başladık. 37 yumurta topladı. ve 5.gün embriyosu olarak 11 tane kaliteli embriyo elde ettik. 35 yaş üstü olduğum için 2 transfer edildi. Pozitif sonuç aldım. ancak kalp atışları alınamadığı için aynı merkezde kürtaj oldum 9 haftalıkken. Tüm kontrollerde transferlerde hep Mustafa bey vardı . çok çok babacan biridir ve çok profesyonel. klinik zaten aşmış. özellikle labaratuvar ( tüp bebeklerin embriyoların oluştuğu birim) çok ileri teknoloji. ben2010 yılında tedavi gördüm o zamanlar herkes 3,gün embriyoları transfer ederken Mustafa bey çoooktan 5,gün embriyoları elde ediyordu bile. embriyoların rahim dışında 5 gün canlı kalabilmeleri teknolojilerinin ne kadar ileri olduğunun göstergelerinden hemen hemen biri. şimdi neler gelişmişdir bilmiyorum.ben çok çok memnun kaldım. bu arada kürtajdan 45 gün sonra ise doğal yollardan hamile kalıp bebek sahibi oldum :))) Hepinize bol şans diliyorum bu yolda Allah hepinizi mutlu etsin.

canım cok guzel haberler verdın cok sevındım senın adına :)) Ben de aynı klınıgın gebesıyım doktorum Aytun hanım gercekten cok ılgılenıyorlar ve teknolojılerı cok ılerı..Bende en kısa zamanda bebegımı kucagıma almak ıstıyorum gebelık kontollerımı de Aytun hanım yapıyor zaten ve su anda bır problem yok :) Hepımızın allah yuzunu guldursun :))

Arkadaslar cd 56 nerde yaptirabilirim. Bir de bagisiklik sistemiyle ilgili tek bu testi mi yaptirdiniz
bu testi cihangir laboratuarında yaptırabilirsin ve herhangi bir özel günü yok istediğin zaman yaptırabilirsin.Ama benim doktorum bunu çok önemsediğini söyledi ve ben çok araştırdım ingilizce çeririlerde yaptım gördüm ki bu değerin verdiği zararlar konusunda herkes aynı fikirde değil.Türkiyede de birkaç doktora sordum bunlardan biri prof. du oda bana dediki bazı araştırmalar gebeliği etkiler diyor bazı araştırmalar etkilemez diyor dedi bana.o yüzden benim 3. deneme olduğu için ve gebelik oluşmadığı için ben doktorun tavsiye ettiği serumlardan kullanacam ama kortizon tedavisi uygulamıcam.Yani uzun lafın kısası her doktorun görüşü aynı değil

fulya bahçecide tedavi gören arkadaşlar bana fiyatlar hakkında yardımcı olurmusunuz ben oraya başlamak istiyorum ama fiyatı da önemli epey bi harcamam oldu şimdiye kadar elimde kalansa artık kısıtlı onun için sizden öğrenmek istiyorum tüp bebek ne kadar tüp bebeği mustafa bahçeci yaparsa bi fiyat farkı var mı bilgi verin lütfen
işlem için ücretin 4800 tl olduğnunu söylediler bize de artı bi de ilaçlar var işte

Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza yeni katılanlardanım. Paylaşımlarınızı günlerdir takip ediyorum. Hamile arkadaşların olması beni ayrıca mutlu ediyor. Benim dr da Aytun Hanm. Ben de tedavi için bekliyorum. Kızamıkçık aşım olmadığı için aşı oldum ve üç ay geçmesini bekliyorum. Mayıs sonunda inş tedaviye başlayacağız. Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır.

Merhaba, ben de Fulya Bahçecideyim arkadaşlar. Mustafa Bahçeci'nin hastasıyım. Yeni başladık tedaviye. paylaşacak çok şeyimiz olduğundan eminim. lütfen deneyimlerimizi yazalım. Belki kliniktede karşılaşırız:)) benm perşembe randevum var. yazarım size bol bol:)

Merhaba, ben de Fulya Bahçecideyim arkadaşlar. Mustafa Bahçeci'nin hastasıyım. Yeni başladık tedaviye. paylaşacak çok şeyimiz olduğundan eminim. lütfen deneyimlerimizi yazalım. Belki kliniktede karşılaşırız:)) benm perşembe randevum var. yazarım size bol bol:)
slm hullu
diğer kendi açtığım konudanda yazmıştım sana buraya da yazdığnı yeni gördüm, burası çok aktif deildi bnde yeni açmıştım ama kimse yazmıyo du bnde kimse yok die üzülüyodum çok sevindim yazdığnı görünce. evet bnce de paylaşacak çok şeyimiz vardır.bnm kontrolum de yarın :D belki ilerleyen günlerde karşılaşırız da. bnde halit beyin hastasıyım.

Merhaba, ben de halit beyin hastasıyım.

transferim yapıldı. bekleme sürecindeyim.

soran birkaç arkada için fiyat konusunda bilgi vermek istiyorum.

muayene 250
tedavi 4800
e2 : 3 kez bakıldı. 45 tl * 3
p4 : 1 kez bakıldı 75 tl

ilaçlar yaklaşık 1500 tl

Merhaba, ben de halit beyin hastasıyım.

transferim yapıldı. bekleme sürecindeyim.

soran birkaç arkada için fiyat konusunda bilgi vermek istiyorum.

muayene 250
tedavi 4800
e2 : 3 kez bakıldı. 45 tl * 3
p4 : 1 kez bakıldı 75 tl

ilaçlar yaklaşık 1500 tl

slm hayat melek ben de halit beyin hastasıyım bnm de dün yumurtalarım toplandı. gelişime göre de salı yada persembe transferim yapılacak ücretler aynen senin belirttiğin gbi oldu bizde de.inş olumlu sonuç alırsın

merhaba kizlar..ben aralik ayinda bahcecide tup bebek yaptirdim..maalesef negatif.. haziranda insallah tekrar dusunuyorum...
ben cok memnun kaldim.. umarim sizde memnun kalirsiniz..

Merhaba herkese; benim doktorum bahceciden Bora cengiz .harika bir doktor çok pozitif bir adam,espirili neşeli .insan kendini hasta gibi hissetmiyor Bora beyle ,bende kendisinden çok memnunum ve şu an 1 aylık hamileyim.kendisine çok teşekür ediyorum .Bence doktorum benden çok inandı olacagına:9:

Baska bir doktor olunca da pek birsey farketmeyenler var benim gibi. Benim doktorum mustafa bey degildi ama doktorumun muayenelerde sanki lutfediyormus gibi davranmasi beni cok uzuyordu. Tek laf etmeden ilac dozunu hemsireye soyleyip gidiyordu. Acaba ben mi birsey yaptim diye eksikleniyordum. Eger yogunluktan yapiyorlarsa bunu bu kadar hasta kabul etmesinler o zaman. Benim doktorum hep karsimdaydi ama konusacagim diye odu kopuyordu. Bana birkac ters cevap verince ben de hic konusmadim ondan sonra.

tedavi sırasında dr.umun degısmesı benı de son derece rahatsız eder.... senın dr.un kımdı acaba evımıcın??

Merak ettim nasıl oldun? Hala ağrın oluyor mu?

Bende geçen hafta salı günü Lapraskopi ameliyatı oldum. Sabah gittik hastahaneye ameliyatım yapıldı,akşam Mustafa Bey geldi kontrol etti ve taburcu olabileceğimi söyledi. Çok sağolsun çok ilgilendi bizimle.. Şimdi biraz iyileşmeyi bekliyorum hayırlısıyla sizler gibi bende muradıma varırım inş..Keşke ilk buraya gelseymişim ama işte tecrübe ede ede öğreniyorum. Daha önce doktorlarım hiç rahim filmi filan istememişti gerçi bende istemezler inş. diyordum acıyacak diye ama hep eşinde sorun diye oyaladılar...

Bu arada eşinde Azoospermi olup gebe kalanlar varmı?

benım esım azospermı hastası ve alaha sukur ıkıncı hamıle kalabıldım fakat 3 aylıkken dustu bebegım. dr.umun benı yeterınce takıp edebıldıgını dusunmuyrm. herhangı acıl bı durumda kanamam varken haftasonu bır turlu ıletısıme gecememıstım. aranmaktanda cok rahatsız oan bırı kesınlıkle tavsıye etmıyorum. benım sahsı dusuncem bu tabı memnun olanlarda vardır..
bu arada 3. kez tedavıye baslıycagız ve dr.umuzu degısırıcegız. aytun hanımla bırdaha asla... guvenımız sıfırlanmıs durumda malesef. buarada hamılelık oncesı yapılması gereken torch testım bıle yapılmadı ve hamılleık sırasında yapıldı bırde gordukkı rubella ıgm ve ıgg pozıtıf!!!! belkıde dusugum bundan dolayı oldu....
tabıı ılgısızlıgınden dolayı ayrıldıgımızdan dolayı kendı bunu bılmıyor. ayrıldıktan sonra kanamalı hastası oldugumu bıle bıle bır donup aranmadık bıle. ınsan emegının hatrına arar dıye dusunuyrm ama okadar yogunkı ayrılmıssın ayrılmmaısısn pek onemsemedı.. aynı merkezde baska bır dr.la yola devam ...
alah hepımızın emegının karsılıgını verır ıns.

tedavi sırasında dr.umun degısmesı benı de son derece rahatsız eder.... senın dr.un kımdı acaba evımıcın??

benım esım azospermı hastası ve alaha sukur ıkıncı hamıle kalabıldım fakat 3 aylıkken dustu bebegım. dr.umun benı yeterınce takıp edebıldıgını dusunmuyrm. herhangı acıl bı durumda kanamam varken haftasonu bır turlu ıletısıme gecememıstım. aranmaktanda cok rahatsız oan bırı kesınlıkle tavsıye etmıyorum. benım sahsı dusuncem bu tabı memnun olanlarda vardır..
bu arada 3. kez tedavıye baslıycagız ve dr.umuzu degısırıcegız. aytun hanımla bırdaha asla... guvenımız sıfırlanmıs durumda malesef. buarada hamılelık oncesı yapılması gereken torch testım bıle yapılmadı ve hamılleık sırasında yapıldı bırde gordukkı rubella ıgm ve ıgg pozıtıf!!!! belkıde dusugum bundan dolayı oldu....
tabıı ılgısızlıgınden dolayı ayrıldıgımızdan dolayı kendı bunu bılmıyor. ayrıldıktan sonra kanamalı hastası oldugumu bıle bıle bır donup aranmadık bıle. ınsan emegının hatrına arar dıye dusunuyrm ama okadar yogunkı ayrılmıssın ayrılmmaısısn pek onemsemedı.. aynı merkezde baska bır dr.la yola devam ...

Benim doktorum halit beydi.
Yasadigin olay cok vahim. Gercekten inanilmaz. Hamilelik icin isin abecesi olan testler bunlar. İnanamiyorum. Allah yardimcin olsun bir sonraki tedavinde.

Merhaba herkese; benim doktorum bahceciden Bora cengiz .harika bir doktor çok pozitif bir adam,espirili neşeli .insan kendini hasta gibi hissetmiyor Bora beyle ,bende kendisinden çok memnunum ve şu an 1 aylık hamileyim.kendisine çok teşekür ediyorum .Bence doktorum benden çok inandı olacagına:9:
ulvıyecim merhaba,sanırım mustafa hocanın olmadığı zamanlarda
bora bey bakıomus pnu yerıne bende bahcecıde başlıcam bahcecıde 1. normalde 4. denememe..
fakat mustafa hoca benım tedavı dusunduğum ay bır hafta kongrede olacaksa naapmalıyım bılmıorum
B planım olmalı zaten benım yumurtalrım 7 gunde buyuo.bır hafta olmuo bazen
bora beyden her yonuyle memnun kaldınmı sen tebrık ederım bu arada:)
Yarin büyük gün:1:
angıee yazmamıssın sonucu..buyuk ıhtımal pozitof olunca gelmıo ınsanlar bı daha umarım pozıtıftır sonucun:))

5n1k cım ne desem bılmıyorum ki senın yazılarını okuyunca diğer topıkten de, içim acıdı,sankı ben kaybettim yavrumu..
bende ılk 3 denememı adana da laboratuvarı cok ıyı olmayan bıyerde denedım..meğer esımın çift taraflı varıkoselı varmsı kımse farketmedı..ılk amelıyat işe yaramamıs onca 3 deneme boşa yapıldı..kımyasal,boş,dış gebeliğin hiçbir çeşidini yasaamdım bu gune kadar,onun ıcın bılmıorumkı bulup da kaybetmekmi yoksa hiç yaşayamamak mı daha acı daha umutsuz...
sonuc olarak ,eşim yenıden amelıyat oldu,yazın da bahcecıde yenıden dencez 16 ay aradan sonra..ben mustaf hocayla başladım..
bı cok test soyledı yaptırmamamız ıcın..
ılk 3 denemede hiçbiri ıstenmemıstı..sonucu cıkanlardan faktör 5 leıden de heterozıgot mutasyon(pıhtılaşma) cıktı
ve cd56 yuksek cıktı epey 31... yanii öldürü hücreler fazla,embryoya saldırıo yabancı bır nesne gıbı algılayıp...tedavıden 1.5 ay once kortızon başlıcam cok hafıf dozlu...senın bakıldımı cnm cd56 natural killer'a.mutlaka yaptır sende..pıhtılaşma fak.lerınede bakılsın bakılmadıysa...
cok guvenıorum ben mustafa beye..hiç bir şeyi atlamıo.. fakat kongresı benım tedavıye denk gelırse nolur bılmıorum,bora bey bakıomus sanırım..ama oyle bısey olmıcak ınsallah:)))
sen kimi dusunuosun ılk ıkı denmende aytun hanımda mı?kaç tatlım önunden bile geçme.memnun kalan da var ama ben doktorun her sartta hastasına sahip çıkananını severım..ben bı kez not bıraktım ve cepten görüştüm mustafa hocayla aynı gun...hemen döndu bana
haberleselım burdan moral verelım bırbırımıze,tek basına kaldırıcak yuk değil,eşler desenız onalrdan kaynaklandığı ıcın ınfertılıte,bızden beter durumdalar..burayı aktıf tutalım arkadaslar..

Yasadigin olay cok vahim. Gercekten inanilmaz. Hamilelik icin isin abecesi olan testler bunlar. İnanamiyorum. Allah yardimcin olsun bir sonraki tedavinde.

evimicin tebrık ederım oncelıkle,doktorun kimdii,memnun kaldınmı,deneyımlerını paylasırmısın..sımdıden tesekkurler...

bora bey bakıomus pnu yerıne bende bahcecıde başlıcam bahcecıde 1. normalde 4. denememe..
fakat mustafa hoca benım tedavı dusunduğum ay bır hafta kongrede olacaksa naapmalıyım bılmıorum

angıee yazmamıssın sonucu..buyuk ıhtımal pozitof olunca gelmıo ınsanlar bı daha umarım pozıtıftır sonucun:))

5n1k cım ne desem bılmıyorum ki senın yazılarını okuyunca diğer topıkten de, içim acıdı,sankı ben kaybettim yavrumu..
bende ılk 3 denememı adana da laboratuvarı cok ıyı olmayan bıyerde denedım..meğer esımın çift taraflı varıkoselı varmsı kımse farketmedı..ılk amelıyat işe yaramamıs onca 3 deneme boşa yapıldı..kımyasal,boş,dış gebeliğin hiçbir çeşidini yasaamdım bu gune kadar,onun ıcın bılmıorumkı bulup da kaybetmekmi yoksa hiç yaşayamamak mı daha acı daha umutsuz...
sonuc olarak ,eşim yenıden amelıyat oldu,yazın da bahcecıde yenıden dencez 16 ay aradan sonra..ben mustaf hocayla başladım..
ılk 3 denemede hiçbiri ıstenmemıstı..sonucu cıkanlardan faktör 5 leıden de heterozıgot mutasyon(pıhtılaşma) cıktı
ve cd56 yuksek cıktı epey 31... yanii öldürü hücreler fazla,embryoya saldırıo yabancı bır nesne gıbı algılayıp...tedavıden 1.5 ay once kortızon başlıcam cok hafıf dozlu...senın bakıldımı cnm cd56 natural killer'a.mutlaka yaptır sende..pıhtılaşma fak.lerınede bakılsın bakılmadıysa...
cok guvenıorum ben mustafa beye..hiç bir şeyi atlamıo.. fakat kongresı benım tedavıye denk gelırse nolur bılmıorum,bora bey bakıomus sanırım..ama oyle bısey olmıcak ınsallah:)))
sen kimi dusunuosun ılk ıkı denmende aytun hanımda mı?kaç tatlım önunden bile geçme.memnun kalan da var ama ben doktorun her sartta hastasına sahip çıkananını severım..ben bı kez not bıraktım ve cepten görüştüm mustafa hocayla aynı gun...hemen döndu bana
haberleselım burdan moral verelım bırbırımıze,tek basına kaldırıcak yuk değil,eşler desenız onalrdan kaynaklandığı ıcın ınfertılıte,bızden beter durumdalar..burayı aktıf tutalım arkadaslar..

evimicin tebrık ederım oncelıkle,doktorun kimdii,memnun kaldınmı,deneyımlerını paylasırmısın..sımdıden tesekkurler...

Ben halit beyle birkez denedim. Olmadi. Sonrasinda kendim asilama yaptirdim. Kismetmis tuttu. Benim asil sorun enfeksiyondu. Rahimici, karin boslugumu bile kaplamis enfeksiyon. İki kere histeroskopi, bir laparoskopi oldum. Gecen yazin hemen hepsi antibiyotiklerle gecti. Cd56 bende de hafif yuksek cikmisti ama ben kortizon almadim. Omega 3 ve intralipid serumu aldim iki kere, murat berksoy verdi. Omega 3 tabletleri de aldik esim ve ben yuksek dozda. Diyetimize dikkat ettik. Hergun iki kuru incir badem findik yedim duzenli. Negatiften iki ay sonra oylesine yaptigim asilama tuttu.

İnsallah tedavileriniz sonunda iyi haberler alirsiniz.

Ben halit beyle birkez denedim. Olmadi. Sonrasinda kendim asilama yaptirdim. Kismetmis tuttu. Benim asil sorun enfeksiyondu. Rahimici, karin boslugumu bile kaplamis enfeksiyon. İki kere histeroskopi, bir laparoskopi oldum. Gecen yazin hemen hepsi antibiyotiklerle gecti. Cd56 bende de hafif yuksek cikmisti ama ben kortizon almadim. Omega 3 ve intralipid serumu aldim iki kere, murat berksoy verdi. Omega 3 tabletleri de aldik esim ve ben yuksek dozda. Diyetimize dikkat ettik. Hergun iki kuru incir badem findik yedim duzenli. Negatiften iki ay sonra oylesine yaptigim asilama tuttu.

İnsallah tedavileriniz sonunda iyi haberler alirsiniz.

evımicin cok tebrık ederim süper bir mucize bu..
bizim erkek ınf. ama değerlerımız fena değil amelıyattan sonra epey duzeldi..bızde spontan devam edıyoruz tedaviye kadar..belki bizim mucizemiz de gelir tedaviye gerek kalmadan..
benim cd56 epey yuksek..benım eşimde doktor..bu kadar az dozdaki kortızon bişey yapmaz dedi o da mustafa bey gibi..
ne derlerse yapıyoruz bakalım
cok tesekkurler ıyı dıleklerin ve cevabın için..

evımıcın ne dıyım bılemıyrm kı ben kendım baktırdım ılk tedavıde o daha demeden dusun...sonucum negatıf olunca dosyaya vermedm bıle raporu ıstemedı dıye.pek birşey demek istemiyorum yine aynı yere gitmek zorundayım ve böyle dolup dolup oraya gıdersem ıslerım ıyı gıtmıycek dıye sıneye cekıyorum suan kendım ıcın tedavım ıcın.. ama cok hem de cok uzgunum. allah buyuk. ılahı adalet denılen sey var........

cnm ınan hamıle kalıp kybetmek cok daha zor allahım nasıp etmesın kımseye. ne umutlarla tasıyosun ısınıyorsun yavruna usg da ıcınde oynayan bır canlının oldugunu goruyorsun. ınanılmaz bır duygu. onca olumsuzluga rgmen bebegımı kaybedınce anladım kı ıcımde kocaman bır huzur mutluluk varmıs. sımdı onun yerıne kocaman bır boslukkk... ara ara acımı hıssedıyorum aglıyorum onun dısında hıcbısey hıssedemıyrm. koca bır bosluk.....
bana ne pıhtılasma nede cd56 testlerı yapıldı. hormonlarım fılan gayet normal. sanırım gebede kalabıldım. daha oncede dedıgım gıbı sanırım ohss oldugum ayda tarsnferden dolayı bu acıyı yasadım. bebegım cok saglıklıydı. kan pıhtıları rahım agzını camasa yasıyacaktı yavrum.ıkı denememde aytun hnmda oldu. bır tanede dondurulmuslardan denıycektık embrıyolar 3. gunden 5. gune gıdemedı. tedavı yarım kaldı ben hormonları yuklendım tabıı...hayırlısı ıns. sımdıde karnım acayıp sıstı yarın kontrolum var umarım kotu bırsey demez dr.um. normaldır sısmesı boyle. buarada tup bebek merkezınden ayrıldıktan sonra takıbımı yaptırdıgım dr.umu bulduk tavsıye uzerıne. allah ondan bın razı olsun. bızım kadar ıstedı bebegımızın durmasını. elınden gelenı ardına koymadı. tupten sonra mutlaka yıne aynı dr.umla devam edıcem.ınanılmaz bır ınsan. oylesıde var boylesıde. kac kez kanamam var dıye gecenın bı vaktı hastaneye geldı......

Back
X