Merhaba herkese; benim doktorum bahceciden Bora cengiz .harika bir doktor çok pozitif bir adam,espirili neşeli .insan kendini hasta gibi hissetmiyor Bora beyle ,bende kendisinden çok memnunum ve şu an 1 aylık hamileyim.kendisine çok teşekür ediyorum .Bence doktorum benden çok inandı olacagına
ulvıyecim merhaba,sanırım mustafa hocanın olmadığı zamanlarda
bora bey bakıomus pnu yerıne bende bahcecıde başlıcam bahcecıde 1. normalde 4. denememe..
fakat mustafa hoca benım tedavı dusunduğum ay bır hafta kongrede olacaksa naapmalıyım bılmıorum
B planım olmalı zaten benım yumurtalrım 7 gunde buyuo.bır hafta olmuo bazen
bora beyden her yonuyle memnun kaldınmı sen tebrık ederım bu arada:)
Yarin büyük gün
angıee yazmamıssın sonucu..buyuk ıhtımal pozitof olunca gelmıo ınsanlar bı daha umarım pozıtıftır sonucun:))
tedavi sırasında dr.umun degısmesı benı de son derece rahatsız eder.... senın dr.un kımdı acaba evımıcın??
benım esım azospermı hastası ve alaha sukur ıkıncı hamıle kalabıldım fakat 3 aylıkken dustu bebegım. dr.umun benı yeterınce takıp edebıldıgını dusunmuyrm. herhangı acıl bı durumda kanamam varken haftasonu bır turlu ıletısıme gecememıstım. aranmaktanda cok rahatsız oan bırı kesınlıkle tavsıye etmıyorum. benım sahsı dusuncem bu tabı memnun olanlarda vardır..
bu arada 3. kez tedavıye baslıycagız ve dr.umuzu degısırıcegız. aytun hanımla bırdaha asla... guvenımız sıfırlanmıs durumda malesef. buarada hamılelık oncesı yapılması gereken torch testım bıle yapılmadı ve hamılleık sırasında yapıldı bırde gordukkı rubella ıgm ve ıgg pozıtıf!!!! belkıde dusugum bundan dolayı oldu....
tabıı ılgısızlıgınden dolayı ayrıldıgımızdan dolayı kendı bunu bılmıyor. ayrıldıktan sonra kanamalı hastası oldugumu bıle bıle bır donup aranmadık bıle. ınsan emegının hatrına arar dıye dusunuyrm ama okadar yogunkı ayrılmıssın ayrılmmaısısn pek onemsemedı.. aynı merkezde baska bır dr.la yola devam ...
alah hepımızın emegının karsılıgını verır ıns.
5n1k cım ne desem bılmıyorum ki senın yazılarını okuyunca diğer topıkten de, içim acıdı,sankı ben kaybettim yavrumu..
bende ılk 3 denememı adana da laboratuvarı cok ıyı olmayan bıyerde denedım..meğer esımın çift taraflı varıkoselı varmsı kımse farketmedı..ılk amelıyat işe yaramamıs onca 3 deneme boşa yapıldı..kımyasal,boş,dış gebeliğin hiçbir çeşidini yasaamdım bu gune kadar,onun ıcın bılmıorumkı bulup da kaybetmekmi yoksa hiç yaşayamamak mı daha acı daha umutsuz...
sonuc olarak ,eşim yenıden amelıyat oldu,yazın da bahcecıde yenıden dencez 16 ay aradan sonra..ben mustaf hocayla başladım..
bı cok test soyledı yaptırmamamız ıcın..
ılk 3 denemede hiçbiri ıstenmemıstı..sonucu cıkanlardan faktör 5 leıden de heterozıgot mutasyon(pıhtılaşma) cıktı
ve cd56 yuksek cıktı epey 31... yanii öldürü hücreler fazla,embryoya saldırıo yabancı bır nesne gıbı algılayıp...tedavıden 1.5 ay once kortızon başlıcam cok hafıf dozlu...senın bakıldımı cnm cd56 natural killer'a.mutlaka yaptır sende..pıhtılaşma fak.lerınede bakılsın bakılmadıysa...
cok guvenıorum ben mustafa beye..hiç bir şeyi atlamıo.. fakat kongresı benım tedavıye denk gelırse nolur bılmıorum,bora bey bakıomus sanırım..ama oyle bısey olmıcak ınsallah:)))
sen kimi dusunuosun ılk ıkı denmende aytun hanımda mı?kaç tatlım önunden bile geçme.memnun kalan da var ama ben doktorun her sartta hastasına sahip çıkananını severım..ben bı kez not bıraktım ve cepten görüştüm mustafa hocayla aynı gun...hemen döndu bana
haberleselım burdan moral verelım bırbırımıze,tek basına kaldırıcak yuk değil,eşler desenız onalrdan kaynaklandığı ıcın ınfertılıte,bızden beter durumdalar..burayı aktıf tutalım arkadaslar..
Benim doktorum halit beydi.
Yasadigin olay cok vahim. Gercekten inanilmaz. Hamilelik icin isin abecesi olan testler bunlar. İnanamiyorum. Allah yardimcin olsun bir sonraki tedavinde.
evimicin tebrık ederım oncelıkle,doktorun kimdii,memnun kaldınmı,deneyımlerını paylasırmısın..sımdıden tesekkurler...