Okurken cok duygulandim canim.. Takdir edilecek bir durum gercekten...Inaniyorum ki Allah sana onun munakafatini cennette verecektir.. Mail adresini gondermissin canim seni ekliycem simdi oardan daha da rahat konusuruz...
Teşekkür ederim canım ANNELİK içgüdüsel önlenemez bir duygu ben yavrumu rabbimden diledim ve rabbim bana gönderdi hiç bir anne mükafat için bebeğini büyütmez ona emek vermez..senin gibi herkes bana aynı şeyi söylüyor siz cennetliksiniz ne büyük sevap işlediniz...diyorlar.. cenneti elbette isterim ama evladımı büyütürken her annenin yaptığını yaptım sabır ve sevgiyle kucakladım onu....kuzucuğumu cennet anahtarı gibi görmedim ......ve şu an sadece evladım için Rabbimden HAYIRLI KARDEŞ İSTİYORUM...UMARIM OLUR....DOKTORUMA AYNEN ŞUNLARI SÖYLEDİM....öncelikle ALLAH kızıma uzun ömür versin..onun boynunu bükecek bir yanlış yapacaksa eğer KARDEŞDE İSTEMEM olmasın onun hüznüne dayanamam ben..o hep gülsün....işte böyle canım yazdığım hiç bir şey abartı değil inan yüreğimden gelenler bunlar....iyiniyetini hissediyorum ve senden dua istiyorum..SAĞOL CANIM[/
Caim insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmaz ve bize hayirli, saglikli ve uzun omurlu evlatlar nasip eder... Tabiki sana da dua ederim ben zaten dua ederken evlat hasreti ceken herkes icin dua ediyorum... Eminim ki bu dualarimizin ve emeklerimizin karsiligini da Allah bize verecektir sadece sabretmek lazim.... Ben sana okudugum dualri da yazayim okuyabiliyorsan sende oku canim...
1-707 kere YA VARIS
2- 336 kere YA MUSAVVIR
3- 129 kere YA LATiF
Sonra okuyabiliyorsan 7 gun icinde 41 Yasin veya 41 kere Meryem suresini oku. Bir de ZEKERRIYA PEYGAMBERIN DUASINI OKUYORUM (Rabbi hebli min ledunke zurriyyeten tayyibat, innneke semiud duai.) Anlami da soyle: Ya rab bana katindan temiz bir soy ihsan eyle , suphesiz sen duayi isitensin. Bol bol dua et canim...