- Konu Sahibi fundaaaaaa
-
Herşeyin çok güzel,iyi günlerde mutlu,huzurlu kullan canım..
Bişey sorucam topicte bir kızda daha gördüm sarı olan şey ne son yüklediklerinde .kalıp gibi bişey mi anlıyamadım
öncelikle çok güzel yorumların için teşekkür ederim canım
o sarı şey ne biliyo musun? :) pilav, helva vs. için kalıp,malzemeyi içine doldurup tyers çeviriyosun, böylece görsel bir şölene dönüşüyor, pilav yemek :))
seviyorum böyle gereksiz ama eğlenceli işleri, yiyeceğin göze hitap etmesi ben ce çok eğlenceli:)
tekrar teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumların için, herkesin çeyizi ayrı bi güzel...
güzel günlerde kullanın çeyizleriniz çok hoş :d
hepsi cok güzel,çok zevkli... iyi günlerde kullanmanızı dilerim. aynı telaş bende de var,böyle bakmak güzel oluyor,fikir oluyor biyerde:)
çççooook güzellerrrgüle güle kullanırsın inşallahhhhhhhhhhh
Güle güle kullan canım çeyizlerini sen de benim gibi ikeacıymış bu arada.O raflar cidden çok kullanışlı ben de beğenmiştim ikeada onları ev filan belli olunca dolaplara göre adedini alırım diye almamıştım.
:))tatlım çok teşekkürler..ay evt sorma yaaaaaaa içeriye girince herşeyi unuttuğum bir alışveriş merkezi varsa oda ikea, gerçekten evimizin herşeyi oldu:))
oradan ufak tefek şeyler için alışveriş yapmaya bayılıyorum...tekrar teşekkürler canım, hepimiiz gülerek kullanalım inşallah aldıklarımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?