funda kız'ın çeyizleri :)

Kızlar çeyizimi daha önce çeyizimin bir kısmını yüklemiştim fakat bunları unutmuşum, onların üzerin de ekleme yapamadım
çeyizimin devmaıbunlarda..

Eklentiler

• $1[1] (2).webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $1[1].webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $1CAZWYAV1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $09_d[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $063%20Spatula-Bıçak[1].webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $361_kucuk[1].webp
    5 KB · Görüntüleme: 85
  • $1037[1].webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $2096_buyuk[1].webp
    1.006 bayt · Görüntüleme: 71
  • $2127[1].webp
    17 KB · Görüntüleme: 82
  • $10345[1].webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 87
  • $50570_0_b[1].webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $246800144lw[1].webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $834605001[1].webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $a_ori[1].webp
    29 KB · Görüntüleme: 66
  • $AS145-BirMutfak-Bambu-Kesme-Tahtasi-30X20__37586626_0[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $EL-ISI-DOVME-BAKIR-YUMURTA-TAVASI-SAHAN__38400944_0[1].webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $NUANS-PORSELEN-86-PARCA-KARE-YEMEK-TAKIMI__38108214_0[1].webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 66
Herşeyin çok güzel,iyi günlerde mutlu,huzurlu kullan canım..

Bişey sorucam topicte bir kızda daha gördüm sarı olan şey ne son yüklediklerinde .kalıp gibi bişey mi anlıyamadım

Herşeyin çok güzel,iyi günlerde mutlu,huzurlu kullan canım..

Bişey sorucam topicte bir kızda daha gördüm sarı olan şey ne son yüklediklerinde .kalıp gibi bişey mi anlıyamadım

öncelikle çok güzel yorumların için teşekkür ederim canım

o sarı şey ne biliyo musun? :) pilav, helva vs. için kalıp,malzemeyi içine doldurup tyers çeviriyosun, böylece görsel bir şölene dönüşüyor, pilav yemek :))

seviyorum böyle gereksiz ama eğlenceli işleri, yiyeceğin göze hitap etmesi ben ce çok eğlenceli:)

tekrar teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumların için, herkesin çeyizi ayrı bi güzel...

rica ederim canımm..
tahmin ettiğim gibi:)
aynen bende böyleyim biliyor musun ?böyle süsülü,püslü iekil veren şeylere hastayım.heleki o müffin kalıplarına ayrı bir konu:)bir ara eminönüne gidip almak istiyorum:)
bence gerekli sonuçta o yemeğin güzel görünümü sağlıyor ve iştah açıyor:)

rica ederim tekrardann,kesinlikle herkes ayrı bir hevesle,heyecanla alıyor:)

hepsi cok güzel,çok zevkli... iyi günlerde kullanmanızı dilerim. aynı telaş bende de var,böyle bakmak güzel oluyor,fikir oluyor biyerde:)

hepsi cok güzel,çok zevkli... iyi günlerde kullanmanızı dilerim. aynı telaş bende de var,böyle bakmak güzel oluyor,fikir oluyor biyerde:)

çok teşekkürler,aynen burada yayınlanan çeyizleri kimse hafife almasın gerçekten fikir anlamında çok yardımcı oluyor,çeyiz yolundaki tüm arkadaşlarıma kolaylıklar dişliyorum ünkü oldukça meşakatlii bir yol. yeni başlayan arkadaşlarımızı korkutmak gibi olmasın ama,eksik inanın anacım hiç bitmiyor, ben hala almaya devam ediyorum, bide fikirlerimizi söyleyelim arkadaşlar,şunlar şunlar eksik, bak bunun yok alıcaksan şöylesini al gibi şeyler, bence çok önemli bu alan eleştiriye hep açık olmalı bence, sanada kolay gelsin güzel kardeşi, aldıklarımızı hepimiz en iyi günlerimizde kullanalım inşallah, her günümüz iyi olsun...

Güle güle kullan canım çeyizlerini sen de benim gibi ikeacıymış bu arada. O raflar cidden çok kullanışlı ben de beğenmiştim ikeada onları ev filan belli olunca dolaplara göre adedini alırım diye almamıştım.

:))tatlım çok teşekkürler..ay evt sorma yaaaaaaa içeriye girince herşeyi unuttuğum bir alışveriş merkezi varsa oda ikea, gerçekten evimizin herşeyi oldu:))
oradan ufak tefek şeyler için alışveriş yapmaya bayılıyorum...tekrar teşekkürler canım, hepimiiz gülerek kullanalım inşallah aldıklarımızı...

Ailecek alıştık biz ya ben gitmeyelim bu hafta artık desem annem ve babam durmuyor. Yarın babamın izin günü yine bize İkea yolları göründü.

Son düzenleme:
ohhh ne güzel valla, seninkiler iyiymiş ben de bizimkileri çeke çeke götürüyorum, hep bi huysuzluk yapıyolar..bende şimdi nişanlımla gidiyorum artık, onun sesi çıkmıyo:) bizimkiler de rahata erdi onun sayesinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…