- 31 Mart 2021
- 84
- 17
- 38
- 26
- Konu Sahibi Poncikellabeybii
Merhaba arkadaşlar Furkan Karaloğlu'na burun estetiği yaptıran var mı ya da revizyon olan? Nasıl bir doktor, deneyimleriniz nasıldı açıklarsanız çok güzel olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben biraz önce yazdım sadece burun ucumda sorun var. Fiyatlar sabitmiş revizyonda. 40.000 dedi. Üzüldüm bayaBen düşünüyorum bu doktora revizyon hatta randevu aldım görüşme için bakalım. Revizyonda deneyimli görünüyor revizyon uzun dönem sonuçlarına özellikle bakıp ona göre karar vericem. Hakkında pek olumsuz yorum görmedim şu an için seçenekler arasında en üst sırada benim için.
Yazarım tabii ki yine burdan. Benim de aklima yattı yine de görüştükten sonra tam kararımı vericem.Ya ben biraz önce yazdım sadece burun ucumda sorun var. Fiyatlar sabitmiş revizyonda. 40.000 dedi. Üzüldüm bayagelişmelerinizi yazar mısınız görüşmeden sonra? çok aklıma yatmıştı bu doktor benim de
Tamamdır bekliyoruz yorumlarınızıYazarım tabii ki yine burdan. Benim de aklima yattı yine de görüştükten sonra tam kararımı vericem.
Banada söylerseniz sevinirimTamamdır bekliyoruz yorumlarınızı![]()
Tabii söylerizBanada söylerseniz sevinirim
Instagramda baktim güzel görünüyor
Peki ücreti ne kadar? Ben ameliyat olalı çok olmadı bir yıldan önce yapılmıyormuş revizyonlar ondan önce görüşsem bile olmayacak maalesefRevizyon düşünenlere Furkan beyle en azından bi görüşme yapmayı tavsiye ederim.
Fiyatları haliyle artar zaman geçtikçe şu an olana göre. Her doktorun artiyor.Peki ücreti ne kadar? Ben ameliyat olalı çok olmadı bir yıldan önce yapılmıyormuş revizyonlar ondan önce görüşsem bile olmayacak maalesef
Öyle tabiiki de artmamasını bekleyemeyiz zatenFiyatları haliyle artar zaman geçtikçe şu an olana göre. Her doktorun artiyor.