Boşuna kavga etmişsin eşinle. Futbol izlerken çıkması hele hiç de şaşıracak bir durum değil. Malum erkeklere daha çok hitap ediyor. Artık o reklamlar nerde yok ki zaten.Eşim telefonuna maç izlemek için uygulama yüklemiş.Akşam baktım,arada arkadaşlık sitesi çıktı.kız resmi var.
Çok şaşırdım.Futbol izlerken neden arkadaşlık sitesi çıkar ya anlayamıyorum.Kavga yaptık akşam.O hep çıkıyor dedi,inanmadım ve şu an konuşmuyoruz.İnternetten baktım böyle durumla yaşayan var mı diye hiç birşey göremedim.Buraya yazıp bilgi almak istedim.
Ben x sitesinde gömlek bakıyorum. Kadınlar kulübünde o sitenin reklamı çıkıyor. Hatta baktığım gömlek çıkıyor ısrarlar. Y sitesinden ayakkabı baktım o çıktı. Yani anlayacağın dervişin fikri neyse zikri de o oluyor ama dizi sitelerinde arkadaşlık sayfası falan çıkıyor bilgisayarda. Oysa ben girmedim oralara hiçEşim telefonuna maç izlemek için uygulama yüklemiş.Akşam baktım,arada arkadaşlık sitesi çıktı.kız resmi var.
Çok şaşırdım.Futbol izlerken neden arkadaşlık sitesi çıkar ya anlayamıyorum.Kavga yaptık akşam.O hep çıkıyor dedi,inanmadım ve şu an konuşmuyoruz.İnternetten baktım böyle durumla yaşayan var mı diye hiç birşey göremedim.Buraya yazıp bilgi almak istedim.
Eşinin günahını almışsın. Arkadaşlık sitesi yine en masumu. Bazı yorumlarda yazılmış, daha neeleer çıkıyor. Cinsel gücü artıran ilaç reklamı, çıplak kadın reklamı vs. Hatta birkaç sene önce internette neyi arasam başka bir reklam sekmesinde cinsellik görüntüsü ve çıplak kadın çıkardı. Ki baktığım şeylerin bu çıkan şeylerle uzaktan yakından ilgisi yoktu. Bu kadar açık yazmazdım normalde ama durumu izah etmek için yazdım. Milleti zorla arsız edecekler.Eşim telefonuna maç izlemek için uygulama yüklemiş.Akşam baktım,arada arkadaşlık sitesi çıktı.kız resmi var.
Zoruma giden bir şey yok. Üstteki yorumumu okursanız anlarsınız. Sadece baktığımız şeylere göre reklam çıkmıyor.Welldone0 zorunuza giden bir yorum yaptım sanırım. İyi yapmışım o zaman
Ben de kore dizisi izleyeyim die bir siteye girdiğimde çıplak kadın, cinsellik görüntüsü çıkıyordu. Tövbeler olsun!anime izlerken bile çıkıyor yani hertürlü çıkar.bu kadar şüpheci olmayın
ben dizi izlemem ama anime sitesine giriyorum hep saçma sapan cinsel içerikli reklamlar oluyor alttaBen de kore dizisi izleyeyim die bir siteye girdiğimde çıplak kadın, cinsellik görüntüsü çıkıyordu. Tövbeler olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?