- 25 Temmuz 2019
- 278
- 575
- 103
Yani anlayacağın dervişin fikri neyse zikri de o oluyor ama dizi sitelerinde arkadaşlık sayfası falan çıkıyor bilgisayarda. Oysa ben girmedim oralara hiç
Bu ne yaman çelişki diye dislike atmıştır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani anlayacağın dervişin fikri neyse zikri de o oluyor ama dizi sitelerinde arkadaşlık sayfası falan çıkıyor bilgisayarda. Oysa ben girmedim oralara hiç
Bu ne yaman çelişki diye dislike atmıştırWelldone0
Ben telefondan girdiğimde bazen yanlışlıkla sayfa kayınca tıklıyorumben dizi izlemem ama anime sitesine giriyorum hep saçma sapan cinsel içerikli reklamlar oluyor alttahatta hep merak ederim bunlara tıklayan var mı diye
![]()
Son cümlenize dikkat etmemişim. Kusura bakmayın, özür dilerim:)Ben x sitesinde gömlek bakıyorum. Kadınlar kulübünde o sitenin reklamı çıkıyor. Hatta baktığım gömlek çıkıyor ısrarlar. Y sitesinden ayakkabı baktım o çıktı. Yani anlayacağın dervişin fikri neyse zikri de o oluyor ama dizi sitelerinde arkadaşlık sayfası falan çıkıyor bilgisayarda. Oysa ben girmedim oralara hiç
aynen ben de okuyunca öyle deidm kendime
Seks partneri bulma sitesi. Yani olgun kadınların ücret karşılığında cinsel doyuma ulaşmak için erkeklere teklif etmesi. Babanız herhangi bir sitede gezerken yanlışlıkla bir yere tıklamıştır ordan gitmiştir bilgiler. Eski sevgiliminde öyle olmuştu. Bir sürü mail gelmişti.Cikar bacim erkeklerin zayif noktalarina yonelik iste. Gecen aksam sofradayiz babami biri aradi. Babamda acti 3 saniye sonra ne cügolo mu, cügolo ne, ne sitesi, cügolo sitesi mi, telefon vermedim ben diyobenimde bos anima denk geldi cügolo ne yaa diye sordum. Sofrada cit yok
![]()
Eşim telefonuna maç izlemek için uygulama yüklemiş.Akşam baktım,arada arkadaşlık sitesi çıktı.kız resmi var.
Çok şaşırdım.Futbol izlerken neden arkadaşlık sitesi çıkar ya anlayamıyorum.Kavga yaptık akşam.O hep çıkıyor dedi,inanmadım ve şu an konuşmuyoruz.İnternetten baktım böyle durumla yaşayan var mı diye hiç birşey göremedim.Buraya yazıp bilgi almak istedim.