fuzulev den ev alan oldu mu arkadaslar

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
Arkadaşlar biz fuzulevden ev almaya karar verdik. 50 bin pesinatla ve ağustosta paramizin tamamını almak şartıyla. Bu sistemle daha ince ev sahibi olan var mi. Varsa yorumlarını alabilir miyim.

Selamlar B biyoist canim bu konu bos kalmis kimsenin bilgisi yok galiba. Ben de fuzul evi arastiriyordum, denk geldi. Sen biraz daha bilgi verebilir misin lutfen?
Ne kadarlik bir ev, taksitler nasil, banka guvencesi var mi, eve agustosta mi gececeksiniz?

Arkadaşlar Fuzulev firmasından uzak durun. Çekilişlerde listelere sahte (joker) isimler yerleştiriyorlar, hile yapıyorlar. Çekilişler sürekli bu sahte isimlere çıkıyor. Size çıkma ihtimali de var fakat sahte isimlerle bu olasılığı düşürüyorlar. Grubunuzdaki isimleri 2018 öncesinde görebiliyordunuz fakat Fuzulev KVKK nu bahane ederek isimleri göstermiyor. 2018 öncesi kaydettiğim bir video ile bugün yapılan çekilişleri karşılaştırıyorum. Atıyorum çekiliş Ali Veli’ye çıktı, 2018 öncesi videoya bakıyorum ki Ali Veli diye biri yok grupta. Fuzulev çalışanının bu duruma cevabı: o kişi hesabını devretmiş olabilir. Ee arkadaş 80 kişilik grupta 2-3 kişi devretsin, 10 kişi mi devretti. Anlayacağınız yalan dolan. Hele bir de listedeki isimleri görün, uydurma oldukları o kadar belli ki. Oktunç( 2 adet) , Okman, Oltun, Orkan, Oğuzman, Vefi, Şekip, Canber, Canel. Şaka mısınız siz yahu?

Henüz çevremde başvuran kimseye çıkmadı. Bu sistemin ellerinde patlayacağını düşünüyorum. Kimse kimseye faizsiz bir şey vermez. Isterse kişinin kendi parası ile olsun.

Back
X