Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bölüm için canimAntep' te ilgili doktor ve hastane önerisi alabilir miyim
Kadın doğum ve hastalıkları için arıyorumHangi bölüm için canim
Mfk ile ilgili bir doktor var o Gaziantep te bildiğim kadarıyla ve başarılı olduğunu biliyorumAntep' te ilgili doktor ve hastane önerisi alabilir miyim
Benim gittigim doktorum var ben cok memnunum. Özel Yaşam hastanesi (Sema İyiköşker) gayet guzelKadın doğum ve hastalıkları için arıyorum
Peki muayene ücretleri konusunda nasıl çok mu yüksekBenim gittigim doktorum var ben cok memnunum. Özel Yaşam hastanesi (Sema İyiköşker) gayet guzel
Mfk derken anlamadım amaMfk ile ilgili bir doktor var o Gaziantep te bildiğim kadarıyla ve başarılı olduğunu biliyorum
Süleyman altınatmaz özel kliniği var baya iyifirAntep' te ilgili doktor ve hastane önerisi alabilir miyim
Sgk olursa 200 Tl. Yoksa 300 TlPeki muayene ücretleri konusunda nasıl çok mu yüksek
İlk defa duyuyorum ama bu araştırayım teşekkür ederimSüleyman altınatmaz özel kliniği var baya iyifir
Hmm anladım araştırayım ben yine teşekkür ederimSgk olursa 200 Tl. Yoksa 300 Tl
Dr irfan kutlar var oda çok iyiİlk defa duyuyorum ama bu araştırayım teşekkür ederim
Antepte mi yaşıyorsunuzBenim gittigim doktorum var ben cok memnunum. Özel Yaşam hastanesi (Sema İyiköşker) gayet guzel
Evet canim. Antepte yasiyorumAntepte mi yaşıyorsunuz
Bende antepliyimEvet canim. Antepte yasiyorum
Hmm iyiymis hemsehri ciktikBende antepliyim![]()
Liv hospital da Cevdet hakan başar a gidiyordum 3 ay önce 155 TL idi iyi ilgiliydi şimdi bilmiyorum takibimi devlet hastanesinde yaptırıyorum çünküAntep' te ilgili doktor ve hastane önerisi alabilir miyim
Şimdi hepsi en az 215 sadece Bossan sordum 135 dediLiv hospital da Cevdet hakan başar a gidiyordum 3 ay önce 155 TL idi iyi ilgiliydi şimdi bilmiyorum takibimi devlet hastanesinde yaptırıyorum çünkü
Bilmiyorum canım 145 di 155 oldu daha yeni zam gelmişti tekrar zam yaptılar mı hiç duymadımŞimdi hepsi en az 215 sadece Bossan sordum 135 dedi![]()