G Noktası Olmayanlaaar ? Sorum size !

size derken sen ne oluyosun bu durumda bizden misin değil misin !...

panik yokkkkkkkkkkkkk cnm :1shok:
tamam ben sakinim sositososito
cimleye açıklık getirelim

aramak bulmak gerek yani
size en cok zevk veren noktayı

size kelimesi yerine bize dese olurmu :uhm:
olmaz
arkadaş karşıdakine hitap anlamında saygıdan siz ifadesini kullanmış olmalı gamyoncuiremsu

umarım dediğin gibidir .ya bu siteye üye olduğumdan beri tam bi feminist oldum çıktım !...:mymeka::enbuyukkk:

aslında bana kalırsa bütün kadınlarda vardır . ama işte bulmak önemli, bayanlar kadın olmak bi gurur yeryüzünde bizim gibi başka canlı yok(eşim hariç o bitane süpermenim) onun için kendimizi tanımak hassas noktalarımızı bulmak (yada buldurmak) zorundayız .yoksa hayat çok sıradanlaşır. ne yazıkki ben şanslıyım krndimi keşfettim ve bunun tadını çıkarıyorum her gün .sizde uğraşın inanın bulursunuz benliğinizi saygılar!...:1hug::enbuyukkk:

yahu buluncak bırsey yok.. G noktası klitorsin ıcrıdeki sınır ucaryla vajınanın bıttıgı yerde.. esınzın en dıbe ılerlemesnı saglayn ama tabı esınzn penıs boyutu sızın vajınanz boyutyla eslesmeyebılır..
Kama sutra bunun ıcın vardır..
penıs boyutuna gore erkekler 3 ayrılır

tavşan, boğa ve aygır.

Kadınlarda da üç tür vardır:

ceylan, kısrak ve dişi fil.

Iste onemlı olan bu uyum.. yuksek uyum dedıgmz dogru penıs boyu + dogru vajına boyu..
Ben bunu buldgm an evlenıcem :))

:roflol: :roflol: ilahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…