G shot dolgusu

ipeklim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
32
5
1
29
Orgazm olamayıp g shot dolgusu yaptıran ve bu sorunu aşan var mı? 5 yıllık evliliğimde hiç orgazm olamadım yaptırsam çare olur mu? Yaptıran memnun kalan var mı?

Çok üzücü. Yani 5 yılda hiç mi olamadınız gerçekten? Nasıl? İlişkiyi nasıl sonlandırdınız her seferinde peki?
Eşinizle ilgili bir sorun olabilir mi?

Çok üzücü. Yani 5 yılda hiç mi olamadınız gerçekten? Nasıl? İlişkiyi nasıl sonlandırdınız her seferinde peki?
Eşinizle ilgili bir sorun olabilir mi?
Kendi kendime mastürbasyon yaptığımda oluyor. Eşimle de hiçbir sorunumuz yok hatta birlikteliklerimiz çok da güzel geçiyor ben keyif alıyorum mutlu oluyorum o da çok mutlu oluyor ve keyif alıyor. Ön sevişme vs her şey yolunda kısa da sürmüyor bazen hafif erotik bir müzik açıyoruz ilişkinin sonunda baktığımda bir saatten fazla müzik devam etmiş oluyor. Eşim ben zevk alayım diye de her şeyi yapıyor benden hiç tiksinmez de ben de ondan öyle ama gel gelelim ki kendi başıma yaptığım mast oluyorken eşimle olmuyor. Eskiden kafama takmıyordum zamanla olur diyordum ama böyle olması artık üzüyor. Çare arıyorum

Aynı şeyi yaşıyorum ve çok sıkıldım aşırı moralim bozuk 5 yıldır insan bir kere bile orgazm olamazmıya bendemi sorun anlayamadımki

Back
X