• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

G

rjnnn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar ben ayın 2 adet oldum ve ayın 6 adetim bitti ve arada 14 geçti yani 14 günün iki gün öncesi ve iki gün sonrası ilişki çok önemliymiş halime kala bilmek için bende hepsini yaptım yani adet belirtileri ve erken gebelik belirtisi aynı diye düşünüyorum da en son gece ilişkiye girdim de bu yerleşme süreci ne zaman nasıl anlaşılır nelere dikkat etmek gerekir yarımdımcı olurmusunuz 🙏🏻

Adetiniz geçmeden hiçbir şey anlayamazsınız yediklerinize dikkat edin sigara içmeyin alkol kullanmayın kafi

Adetiniz geçmeden hiçbir şey anlayamazsınız yediklerinize dikkat edin sigara içmeyin alkol kullanmayın kafi
Zaten alkol ve sigara kullanmıyorum çok şükür

Tabi herkesin bünyesi farklı ama ben adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım geçen ay. Eğer gebelik düşünüyorsanız adet bittikten hemen sonra gün aşırı değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Ben ekstra olarak folik asit de düzenli kullandım doktor önerisiyle. Adetime 4 gün kala da öğrendim . Tabi herkes aynı olacak diye bişey yok ama benim gibi olan da çok kişi var . Siz de dinlenin ağır iş yapmayın sağlıklı beslenin . İnşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz :)

Tabi herkesin bünyesi farklı ama ben adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım geçen ay. Eğer gebelik düşünüyorsanız adet bittikten hemen sonra gün aşırı değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Ben ekstra olarak folik asit de düzenli kullandım doktor önerisiyle. Adetime 4 gün kala da öğrendim . Tabi herkes aynı olacak diye bişey yok ama benim gibi olan da çok kişi var . Siz de dinlenin ağır iş yapmayın sağlıklı beslenin . İnşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz :)
Amin inşallah teşekkür ederim bilgi verdiğin için adet bitiminden hemen sonra mı ilişkiye girmek gerekiyor

Amin inşallah teşekkür ederim bilgi verdiğin için adet bitiminden hemen sonra mı ilişkiye girmek gerekiyor
Yani ben geçen ay öyle yaptım ve oldu çok şükür tabi kişiden kişiye değişir normalde adetin 12. 14. Günü yumurtlanır ama ben adetten hemen sonra yumurtlamışım ve tutmuş denemekten zarar çıkmaz sanırım :)

Back
X