çıkarttığında baktım herhangi bi akma yoktu ama ıslaklık vardı üstünde belki de benim ıslaklığımdır bilmiyorumÇıkarırken görmediniz mi prezervatifi? Hani içinde mi kalmış yoksa içinde yok muydu anlardınız diye dedim
E sizindir tabi. Merak etmeyin yırtık olsa onun içinde kalmazdı farkederdiniz. Boşuna evham yapmayın. Regl öncesi de olabiliyor böyle şeyler ki stres de yapmışsınız çok normal. Daha gününüz bile gelmemişş geçmemiş bile. Niye bu kadar panik yaptınız? O gün gelsin bi düşünürsünüz olmazsanız test yaparsınızçıkarttığında baktım herhangi bi akma yoktu ama ıslaklık vardı üstünde belki de benim ıslaklığımdır bilmiyorum
bir de bu kasık ağrısı için doktora gitmiştim geçen günlerde doktorum polikistik over var gibi ama şimdilik o kadar ağrı yapacak seviyede değil dedi şimdi bende bu hastalık var mı yok mu anlamadımE sizindir tabi. Merak etmeyin yırtık olsa onun içinde kalmazdı farkederdiniz. Boşuna evham yapmayın. Regl öncesi de olabiliyor böyle şeyler ki stres de yapmışsınız çok normal. Daha gününüz bile gelmemişş geçmemiş bile. Niye bu kadar panik yaptınız? O gün gelsin bi düşünürsünüz olmazsanız test yaparsınız
Hormon testi yapılmalı diye biliyorum. Tam tanı koyulması için. Onu da adetin ikinci günü gidip kan veriyosun doktor öyle istiyor gerekli görürse, sende görmemiş demek ki söylememiş baksanabir de bu kasık ağrısı için doktora gitmiştim geçen günlerde doktorum polikistik over var gibi ama şimdilik o kadar ağrı yapacak seviyede değil dedi şimdi bende bu hastalık var mı yok mu anlamadım
vajinal ultrasonla bakıp söyledi ama adet olfuktan sonra hormon testi istediHormon testi yapılmalı diye biliyorum. Tam tanı koyulması için. Onu da adetin ikinci günü gidip kan veriyosun doktor öyle istiyor gerekli görürse, sende görmemiş demek ki söylememiş baksana
bilmiyorum yyaa evham yaptım kendimce bi de hiç adet belirtilerim falan 10-11 gün önceden başlamazdı hem de bu kadar şiddetli bel ve göğüs ağrısı hiç yaşamadım o yüzden şüphe içindeyim canımDaha kan vermediniz.O hastalığa sahip olup olmadığınızı öyle anlayacak işte doktorunuz.
adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlama günüm olabilir miErken gebelik testi var.Günün geçmeden yapma derim.Sen bilirsin yine de.Ne yaşadığını sen biliyorsun,yırtılma ihtimali var benim de tam yumurtlama günümdü diyorsan bir şey diyemeyeceğim.Yırtılmadıysa zaten bir şey olmaz.
teşekkür ederim hayatım cevap verdiğin için ya evde kendi kendimi yiyorum günlerdir biraz daha içim rahatladı ama hala düşünmeye devam ederim gibi geliyor elimde değil napalımAdetten üç gün sonra olması da ihtimalleri çok çok çok aza indirir.Kendinize bunu yapmayın.Ortada bi şey yok hamile miyim? belim ağrıdı göğsüm ağrıdı bana psikolojik gibi geldi yaşadığınız durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?