Gabellikkk ihtimalliii

Kubraayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
7
0
1
25
Kızlllar merhaba size bir kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız çook mutlu olurum adetimin bitiminden 3 gün sonra prezervatif ile korunarak ilişkim oldu şuan ilişkinin üzerinden 15 gün geçti aşırıı şekilde bel ve çok şiddetli göğüs ağrısı var bunlar hamilelikle alakalı olabilir mi acaba ve daha adet günüme 9 gün var bir kaç gün önceden başladı bu belirtiler test yapsam çıkar mı sonuç prezervatife tam güvenemedim delik mı yırtık pırtık mı onu da kontrol etmediğim için şüphede kaldım yardım edin

Çıkarırken görmediniz mi prezervatifi? Hani içinde mi kalmış yoksa içinde yok muydu anlardınız diye dedim

çıkarttığında baktım herhangi bi akma yoktu ama ıslaklık vardı üstünde belki de benim ıslaklığımdır bilmiyorum
E sizindir tabi. Merak etmeyin yırtık olsa onun içinde kalmazdı farkederdiniz. Boşuna evham yapmayın. Regl öncesi de olabiliyor böyle şeyler ki stres de yapmışsınız çok normal. Daha gününüz bile gelmemişş geçmemiş bile. Niye bu kadar panik yaptınız? O gün gelsin bi düşünürsünüz olmazsanız test yaparsınız

Adetinize bir hafta kala falan günde bir bardak kekik suyu için.Düzenliyor,bu stresle olamazsınız gibi geldi bana. Doğal adet söktürücü özelliği var olmazsanız diyorum,aklınızda bulunsun.

bir de bu kasık ağrısı için doktora gitmiştim geçen günlerde doktorum polikistik over var gibi ama şimdilik o kadar ağrı yapacak seviyede değil dedi şimdi bende bu hastalık var mı yok mu anlamadım

bir de bu kasık ağrısı için doktora gitmiştim geçen günlerde doktorum polikistik over var gibi ama şimdilik o kadar ağrı yapacak seviyede değil dedi şimdi bende bu hastalık var mı yok mu anlamadım
Hormon testi yapılmalı diye biliyorum. Tam tanı koyulması için. Onu da adetin ikinci günü gidip kan veriyosun doktor öyle istiyor gerekli görürse, sende görmemiş demek ki söylememiş baksana

Hormon testi yapılmalı diye biliyorum. Tam tanı koyulması için. Onu da adetin ikinci günü gidip kan veriyosun doktor öyle istiyor gerekli görürse, sende görmemiş demek ki söylememiş baksana
vajinal ultrasonla bakıp söyledi ama adet olfuktan sonra hormon testi istedi

Daha kan vermediniz.O hastalığa sahip olup olmadığınızı öyle anlayacak işte doktorunuz.

Daha kan vermediniz.O hastalığa sahip olup olmadığınızı öyle anlayacak işte doktorunuz.
bilmiyorum yyaa evham yaptım kendimce bi de hiç adet belirtilerim falan 10-11 gün önceden başlamazdı hem de bu kadar şiddetli bel ve göğüs ağrısı hiç yaşamadım o yüzden şüphe içindeyim canım

Erken gebelik testi var.Günün geçmeden yapma derim.Sen bilirsin yine de.Ne yaşadığını sen biliyorsun,yırtılma ihtimali var benim de tam yumurtlama günümdü diyorsan bir şey diyemeyeceğim.Yırtılmadıysa zaten bir şey olmaz.

adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlama günüm olabilir mi

Ha onu atlamışım. Yok olamaz yumurtlama günü benim bildiğim kadarıyla adet bitiminden 14 gün sonra falan.Diğer olacağınız adet tarihiyle tam ortada kalan zaman olması gerekiyor.İnternetten bir bakın yine de.

Adetten üç gün sonra olması da ihtimalleri çok çok çok aza indirir.Kendinize bunu yapmayın.Ortada bi şey yok hamile miyim? belim ağrıdı göğsüm ağrıdı bana psikolojik gibi geldi yaşadığınız durum.

teşekkür ederim hayatım cevap verdiğin için ya evde kendi kendimi yiyorum günlerdir biraz daha içim rahatladı ama hala düşünmeye devam ederim gibi geliyor elimde değil napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…