valla bende aynı dertten muzdaribim bazen içim içimi yiyor ne kadar iyi olursam o kadar laf duyuyorum lafa cevap veriyorum bu sefer üzülüyorum allaha çok şükür eşim hep arkamda ama yoruldum artık
canım takmamaya çalışcaz başka çaresi yok çok zor biliyorum ama allaha havale et
en önemlisi mesafe ne kadar uzaksan ne kadar kötü insansan o kadar iyi
ben deliye bağladım valla akıllı ollup kayınaileyle uğraşacağımıa deli olayım onlar benle uğraşsın diyorum ama ne kadar kırılıp döküldüğümü eşim bile bilmiyor
alttan alma çok fazla tabi ki saygıda annecim demende güleryüzünde eksiklik olmasın ama sana söylenen cevabını her zaman ver eşine de anlat neler olduğunu en azından ferahlarsın biraz
madem çok üzüyorlar seni sende araya mesafe koy....
sürekli gidip gelmeyin bi süre..
burda asıl önemli konu eşinin tutumu nasıl ,arkandamı senin?
kıyamam sana...
bak bitanem,insanları nasıl alıştırırsan
hep öyle gider...senden hep aynı tavrı beklerler,
farklı davrandığın zaman da kötü sen olursun...
onun için herşeyi kafana takma,başkaları yüzünden canını sıkıp,mutsuz olma...
birebir sana söylenen haksız lafın da altında kalma...
eviniz ayrı sanırım,sınırınızı koyun,
fazla içli dışlı olmayın ki,
onlarda size bir laf söyleyeceği zaman,
düşünerek söylesinler...
sevgiler...
evimiz ayrı haftada 2 yada 3 gün gidiyoruz hergün göürşcek anlıcam da bişey söyle yanlış konuştun diye hemen siz yanlış anladınız öyle demek istemedim hemen üste cıkmaya calışırlar bende laf dalaşına girmek ismedeğimden susuyorum sonra de işte ezik olan ben oluyorumsenağlama
yaptığım fedakarlıkları hep görev olarak algılamışlar.
ah canım ne güzel cümle kurmuşsun aynen öyle canım cok yoruldum cok
ben susan biri değilim...
yani aman tatsızlık çıkmasın diye yapılanı sineye çeken biri değilim...
söylerim, tatsızlık çıksın diye değil elbette güzel bir dille söylerim, karşımdaki olayı alır dallandırır budaklandırırsa onun problemi...
ama böyle olacak diye susmam ben, tatsızlık çıkması da umurumda olmaz, o beni benim onu düşündüğüm kadar düşünmüyor demek ki derim...
ilişkilerde çok fazla kendinizden verirseniz kendinize kalmazsınız...
söyleyemediğiniz sözler birikir birikir bir süre sonra felç eder düşüncelerinizi...
bir insan giderse gider, gitmeyacekse de ne yaparsanız yapın gitmez... ne yaparsanız mecazi anlamda tabi ki birşey yapmayın, tutunun sıkı sıkı hayatınızda gerçekten değer verdiğiniz insanlara...
küsecek olanın da demek ki gideceği, küseceği varmış söz bahanesi oldu deyin...üzülmeyin...
görev olarak algılıyolar birde sen ne yaptın ki diyip sizin emeklerinizi çabanızı yok sayıyolar o dahada ağır :tomato:
evet o cok ağır oluyır yıllarca yaptıklarını bir kalemde siliyorlar başkalrının göz boyamak için yaptıkları daha kıymetli oluyor
ay satır satır her yazı bana yazılmıs gibi..off ben de cok dertlıym bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?