- 14 Haziran 2016
- 6
- 9
- 1
- Konu Sahibi Adamgittikadinbitti
Öncelikle yaşımın küçük olduğunu bildiğimi belirtmek istiyorum. Beş aylık bir ilişkim vardı ve dün bitti. Kendimi çok kötü hissediyorum her şey üzerime geliyor. İlk defa ölmek istiyorum bunu anlatırken bile kendimden utanıyorum. Size kimseye anlatamadığım hatamı anlatmak istiyorum. Yaşım gereği etkendir deyip ilişki durumumla ilgilenmeyen biriydim. Sınav donemiydi ve sinavlar bitmişti ben fazlasıyla sıkılmıştım daha sonra Yakup benimle konuşmak istedi Naber falan derken günlerce konuştuk uzun süreden sonra sevdiğimizi söyledik ve ben yaklaşık bir ay önce onunla beraber oldum. Hemde ilişkinin başlarında ona elini tutmam demiştim ama suan ki halime bakınca kendimden nefret ediyor ve nasıl bu hale geldiğimi anlayamıyorum. Ona çok guveniyordum kendimden bile çok. Ilk defa birini sevdim elini tuttum gözlerine bakıp başka birini bu kadar çok sevemem diye düşündüm. Gözlerine öylece bakarken bu hallere geleceğimi dusunemedim. Dünden beri aklıma geliyor olur olmadık yerlerde gözlerim doluyor. Benden sıkılmış bunu anlamistim evet ama eskisi gibi olalım diye onu rahat bıraktım bi yerlere giderken sormadım bile ama dün birden bunaldim dedi beni uzmemeye çalışarak ayrıldı önce yapamam dedi ama sonra hakkını helal et dedi arkadaşlar ben öyle aptalim ki bu adama güvendim tövbe ederken bile utanıyorum. Ama şunu biliyorum ki umut verip yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasini iki dünyada da veremezsin ben Allaha havale ettim onu Allah affetsin.