Gaflete düştüm pişmanım

Adamgittikadinbitti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
6
9
1
Öncelikle yaşımın küçük olduğunu bildiğimi belirtmek istiyorum. Beş aylık bir ilişkim vardı ve dün bitti. Kendimi çok kötü hissediyorum her şey üzerime geliyor. İlk defa ölmek istiyorum bunu anlatırken bile kendimden utanıyorum. Size kimseye anlatamadığım hatamı anlatmak istiyorum. Yaşım gereği etkendir deyip ilişki durumumla ilgilenmeyen biriydim. Sınav donemiydi ve sinavlar bitmişti ben fazlasıyla sıkılmıştım daha sonra Yakup benimle konuşmak istedi Naber falan derken günlerce konuştuk uzun süreden sonra sevdiğimizi söyledik ve ben yaklaşık bir ay önce onunla beraber oldum. Hemde ilişkinin başlarında ona elini tutmam demiştim ama suan ki halime bakınca kendimden nefret ediyor ve nasıl bu hale geldiğimi anlayamıyorum. Ona çok guveniyordum kendimden bile çok. Ilk defa birini sevdim elini tuttum gözlerine bakıp başka birini bu kadar çok sevemem diye düşündüm. Gözlerine öylece bakarken bu hallere geleceğimi dusunemedim. Dünden beri aklıma geliyor olur olmadık yerlerde gözlerim doluyor. Benden sıkılmış bunu anlamistim evet ama eskisi gibi olalım diye onu rahat bıraktım bi yerlere giderken sormadım bile ama dün birden bunaldim dedi beni uzmemeye çalışarak ayrıldı önce yapamam dedi ama sonra hakkını helal et dedi arkadaşlar ben öyle aptalim ki bu adama güvendim tövbe ederken bile utanıyorum. Ama şunu biliyorum ki umut verip yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasini iki dünyada da veremezsin ben Allaha havale ettim onu Allah affetsin.

Öncelikle yaşımın küçük olduğunu bildiğimi belirtmek istiyorum. Beş aylık bir ilişkim vardı ve dün bitti. Kendimi çok kötü hissediyorum her şey üzerime geliyor. İlk defa ölmek istiyorum bunu anlatırken bile kendimden utanıyorum. Size kimseye anlatamadığım hatamı anlatmak istiyorum. Yaşım gereği etkendir deyip ilişki durumumla ilgilenmeyen biriydim. Sınav donemiydi ve sinavlar bitmişti ben fazlasıyla sıkılmıştım daha sonra Yakup benimle konuşmak istedi Naber falan derken günlerce konuştuk uzun süreden sonra sevdiğimizi söyledik ve ben yaklaşık bir ay önce onunla beraber oldum. Hemde ilişkinin başlarında ona elini tutmam demiştim ama suan ki halime bakınca kendimden nefret ediyor ve nasıl bu hale geldiğimi anlayamıyorum. Ona çok guveniyordum kendimden bile çok. Ilk defa birini sevdim elini tuttum gözlerine bakıp başka birini bu kadar çok sevemem diye düşündüm. Gözlerine öylece bakarken bu hallere geleceğimi dusunemedim. Dünden beri aklıma geliyor olur olmadık yerlerde gözlerim doluyor. Benden sıkılmış bunu anlamistim evet ama eskisi gibi olalım diye onu rahat bıraktım bi yerlere giderken sormadım bile ama dün birden bunaldim dedi beni uzmemeye çalışarak ayrıldı önce yapamam dedi ama sonra hakkını helal et dedi arkadaşlar ben öyle aptalim ki bu adama güvendim tövbe ederken bile utanıyorum. Ama şunu biliyorum ki umut verip yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasini iki dünyada da veremezsin ben Allaha havale ettim onu Allah affetsin.
düşe kalka öğreniyoruz
çok küçüksün evet farkındasın da...
öğrenmen gereken şeyler var mesela hayatının odak noktası bir erkek olmamalı asla,kendini kaptırma o yüzden biriyle beraberken
özellikle kişiliğinin sınırlarına asla çıkma
çünkü elinde geriye pişmanlıklardan başka bir şey kalmıyor öyle yapınca..
ve yine seveceksin hem de daha çok seveceksin bunun dönemsel olduğunun geçeceğinin farkında ol
hepimiz aynı yollardan geçtik hatta kimimiz defalarca kez
buradaki hikayeleri oku sen de göreceksin :)

düşe kalka öğreniyoruz
çok küçüksün evet farkındasın da...
öğrenmen gereken şeyler var mesela hayatının odak noktası bir erkek olmamalı asla,kendini kaptırma o yüzden biriyle beraberken
özellikle kişiliğinin sınırlarına asla çıkma
çünkü elinde geriye pişmanlıklardan başka bir şey kalmıyor öyle yapınca..
ve yine seveceksin hem de daha çok seveceksin bunun dönemsel olduğunun geçeceğinin farkında ol
hepimiz aynı yollardan geçtik hatta kimimiz defalarca kez
buradaki hikayeleri oku sen de göreceksin :)
Haklısınız, tesekkur ederim.Kendimden çok sevmemeliyim. Peki bir şey soracağım eger pişman olur gelirse ne yapmalıyım,tavsiyeleriniz nelerdir?

Haklısınız, tesekkur ederim.Kendimden çok sevmemeliyim. Peki bir şey soracağım eger pişman olur gelirse ne yapmalıyım,tavsiyeleriniz nelerdir?
yarın yine gidebileceğini düşünerek hareket et çünkü ergenlik döneminde bir kere geri gelmesine izin verirsen tekrar tekrar aynı şeyleri yaşatacak sürekli bir ayrıl bir barış sen yıpranırsın olan senin psikolojine olur
doğrusu gerçek ve güzel bir aşk için daha erken ve emin ol ileride çok daha muhteşemlerini yaşayacaksın bunda tükenip yıpranmana gerek yok şimdiden
ve sana değer verseydi gitmezdi
sen de değersiz birisi olmadığına göre gitsin yoluna boşver..

yarın yine gidebileceğini düşünerek hareket et çünkü ergenlik döneminde bir kere geri gelmesine izin verirsen tekrar tekrar aynı şeyleri yaşatacak sürekli bir ayrıl bir barış sen yıpranırsın olan senin psikolojine olur
doğrusu gerçek ve güzel bir aşk için daha erken ve emin ol ileride çok daha muhteşemlerini yaşayacaksın bunda tükenip yıpranmana gerek yok şimdiden
ve sana değer verseydi gitmezdi
sen de değersiz birisi olmadığına göre gitsin yoluna boşver..
Peki biraz özel soru fakat sitede yeniyim mesaj atamadim size. Başta da belirttigim gibi beraber olduk bu benim için ilerde sorun olur mu?

Peki biraz özel soru fakat sitede yeniyim mesaj atamadim size. Başta da belirttigim gibi beraber olduk bu benim için ilerde sorun olur mu?
yeni nesil çok farklı daha serbestler gibi görünüyor seçeceğin insanlara göre de değişken doğrusu
karşındaki insan bunu hoş göreblilir de yüzüne de vurabilir
evlenme aşamasına gelmeden hiçbir erkeğe bundan bahsetme olur mu
çünkü bu tarz bir olay biliyorum hatta o evlenme aşamasındaydı nişanlısı madem bakire değilsin beraber olalım dedi
beraber olduktan sonra da benim seninle işim olmaz diye ayrıldı
gözünü de korkutmak istemiyorum ama biraz da inancına göre düşün inançsızsan diyebileceğim bir şey yok ama inanıyorsan bir daha beraberlik yaşama bence sevgili geçiyor gidiyor ama dua etmeye yüzü kalmaz insanın zor anında

yeni nesil çok farklı daha serbestler gibi görünüyor seçeceğin insanlara göre de değişken doğrusu
karşındaki insan bunu hoş göreblilir de yüzüne de vurabilir
evlenme aşamasına gelmeden hiçbir erkeğe bundan bahsetme olur mu
çünkü bu tarz bir olay biliyorum hatta o evlenme aşamasındaydı nişanlısı madem bakire değilsin beraber olalım dedi
beraber olduktan sonra da benim seninle işim olmaz diye ayrıldı
gözünü de korkutmak istemiyorum ama biraz da inancına göre düşün inançsızsan diyebileceğim bir şey yok ama inanıyorsan bir daha beraberlik yaşama bence sevgili geçiyor gidiyor ama dua etmeye yüzü kalmaz insanın zor anında
Yaşım gelene kadar kimseyle konuşmayı düşünmüyorum ayrıca evet evlenecegim kişiye bunu anlatacağım ne olursa olsun bazı insanlar gizle bazıları diktir bile dedi ama diktirerek hiç birseyden kurtulamam evlenecegim kişiye dürüst olmaliyim kimse kandirilmayi haketmiyor yardiminiz için teşekkürler.

Yaşım gelene kadar kimseyle konuşmayı düşünmüyorum ayrıca evet evlenecegim kişiye bunu anlatacağım ne olursa olsun bazı insanlar gizle bazıları diktir bile dedi ama diktirerek hiç birseyden kurtulamam evlenecegim kişiye dürüst olmaliyim kimse kandirilmayi haketmiyor yardiminiz için teşekkürler.
inşallah çok mutlu olursun ileride, seni sen olduğun için seven bütünüyle düzgün karakterli takıntısız bir insan buna takılmayacaktır ,onun da çok örnekleri var yine forumda:)
iyi günler..

inşallah çok mutlu olursun ileride, seni sen olduğun için seven bütünüyle düzgün karakterli takıntısız bir insan buna takılmayacaktır ,onun da çok örnekleri var yine forumda:)
iyi günler..
InşAllah sizde çok mutlu olursunuz evet bende öyle düşünüyorum beni olduğum gibi kabul etmeyecekse o evlilik olmamalı zaten,iyi günler :)

cnm erkek milletine güvenilmez. bir ilişkide asla onu 1.sıraya koyma. koydugu n an erkeklerin egosuna maruz kalirsin. unutma sen degerlisin. karaktersiz erkeklerin gözümde çöp kadar değeri yok. tövbe et cnm allah affedicidir. unutma erkekler gelip geçicidir.

Demekki amaci seninle olmakmis. Seninle beraber olduktan sonrami sıkıldığını anlamis.

Bazi insanlar namus bacaknarasinda degil. Benim bedenim benim.kararim vs. Gibi diyorlar ya... kime ne ben yetiskinim. Yada sen yetiskinsin falan. Heo boype soylemler cogaldigi ve normallestirilmeye calisildigi icin genclerimiz maalesef daha cok hata yapiyorlar. Aileleri bu konuda birsey dedimi. Cevre baskisi aile baskisi oluyor.
Ee bak iste kandirilmis resmen. Iyi mi okdu yani?
Kendi bedeniydi kendi karariydi. Belki yaso resit. Eee bir ise yaradi mi? Yazik degilmi bu genclere?
Benim bedenim benimmkararim diye diye kandirilmaya musait hale getirildi genclerimiz. Istedim yaptim. Ilerde evlenecek olsam kabul ederse boyle etmezse kendi bilir. Zaten boyle seylerin bu dusuncesi bile yasa. Sirf seviyorsa seni boyle kabul etmesini beklemek. Yada bunisi yaptiktan sonra evlecek kisi beni alirmi diye düşünmek cok yanlis. Butun bunlar bir erkek icin yapilmamali.
Insan kendisi icin yapmali. Kendisi icin korunmali.

Uzgunum kardesim senin adina. Buyuk hata. Ama hatalarindan ders cikarman en onemlisi.
Kanma birdaha kimseye.

Ona yazdığım mesaj;
Sana bu son sözlerim bundan sonra ne hayatına gireceğim ne seni aklımın ucundan geçireceğim bil ki ben kimseye muhtaç değilim ben günlerdir hocalara soruyorum araştırıyorum sonunda tam bir cevaba varabildim senden ayrilmaliyim çünkü benim için hayırlı değilsin hayırlı olsan sahip çıkar sözlerinin arkasında dururdun ama sen bunların hiç birini yapmadın her neyse ve bi ayet var içten çokça tövbe eden ve bir daha yapmayan o günahı hiç işlememiş gibidir diye ben hergün Allah'a tövbe edeceğim ki beni affetsin çünkü benim Allah'tan başka sığınacak yerim yok Allah affedicidir evlenmek konusuna gelirsek ben evlenmeden önce eşime anlatacağım çünkü ona söylemeyerek kul hakkına girerim zaten ben dürüst olursam Allah yardimci olacaktır biliyor musun iyi ki benden ayrılmak istedin ve ben senin gerçek yüzünü gorebildim doğru yolu bulabildim ama şunu bil ki ben senin için kadın oldum sen adam olamadın benim hakkım herkese helal sana haramdır selametle

Canimmmm
Kucukken degil insan her zaman hata yapmaya musait bir varlik...sana has degil ama bu yapmis oldugumuz hatalari hafifletmek icin degil , aklindaki en kotu durum senaryolarini silebilmen icin olsun..
Bol tovbe, bol istigfar et..Rab bagislayandir insaAllah...
Hepimizin imtihani baska baska...pisman oldugumuz her davranisi tekrar etme luksumuz yok bunu unutma...
Bende farkli bir imtihandan geciyorum...duadan baska kapi olamaz...en iyi arkadas dahi olsa ,once Rabbinle sonra gece yastiginla bas basasin...o yuzden duamizda hep hayir isteyelim , hayirlar ciksin onumuze...
Benden sana ufak bir tavsiye, her ne olursa olsun , (ki cok sevecegin biri illa cikacak) sana bu teklifi sunan ya da buna benzer bir adimla gelen bir adamla evlenme...ya da kiymet verme...boyle bir imada bulunmasi bile senin kafandan silmene sebebiyet vermeli.Yanlis anlama,cok yukardan konusuyorum gibi oluyor belki ama oyle duzenbaz insanlar goruyorum ki , kendi kalkanini kurmak zorunda oldugunu belirtnek icin vurguluyorum
Bir de bizim bir kimligimiz var, bir maneviyatimiz var, sorumluluklarimiz var.Hayatindaki danisacagin en buyuk merci orasi olsun.Bunlari soylerken asla ve asla kendimim mukemmel bir musluman oldugumu vurgulamiyorum .Kesinlikle boyle bir iddiam olamaz ama hepimiz yapabildigimiz kadar...
Icin sıkıldikca yaz...hepimiz elimizden geleni yapmaya calisiriz insaAllah...
Uzme diyemem, ama uzmemeye calis kendini olurmu,bunun icin cabala...

Back
X