Hakem varmi sahada ?bence formasi icinde dolaniyor oyle hakemmis gibi,yapilan hatalari herkez goruyor kime neler yapilirken kime neler verilmiyor...futbolun tadini kacirdilar iyiceTabikide olmayacak, neye küfür ediyorlar, hakemlerin bilerek yaptığı yanlışlara, oyuncuların karaktersiz hallerine, bunları temizle futboldan, küfür yasağınıda kaldır bak sonra ediliyor mu
Orası öyle, sonra taraftar şöyle taraftar böyle oluyor..Hakem varmi sahada ?bence formasi icinde dolaniyor oyle hakemmis gibi,yapilan hatalari herkez goruyor kime neler yapilirken kime neler verilmiyor...futbolun tadini kacirdilar iyice
Federasyon degisse kokten guven veren yonetim olsa hakemlerde duzgun yonetse bukadar kotu olmaz ortam ama bu gidisle haybeden mac izliyoruzOrası öyle, sonra taraftar şöyle taraftar böyle oluyor..
Birileri parayı götürecek diye, bizim hobi bize dert olarak dönüyor işte
Onu verirlerse sonuç beraberlik, Şimdi doğruya doğru Hakemler bizide az kayırmıyor, daha geçen maçta Selçuğa kapı gibi kart göstermedi, sırf derbide cezalı olmasın diye.Simdi derbiye verirler cuneyt cakiri gor hatalari ..
Mactan maca degisiyor tabi var her takima bir kayirma ama en cogunun fb ye oldugu kesin herac penalti emre kufurun alasini yapiyor el kol ama kart veremiyorlar kufur sahada serbestse taraftar napsin..ayrica selcuga kart cikabilirdi haklisin ama kayirdigi icinmi baska sebeptenmi bilemiyorum gokhan tore macta adama dirsek atiyor ama kimse gormuyor bunlarda yasaniyor ama hatalar maclarin kaderini etkiliyor yapilmamali adil olmali ama nerde bu yonetim buna musade etmez federasyonun basarisi buOnu verirlerse sonuç beraberlik, Şimdi doğruya doğru Hakemler bizide az kayırmıyor, daha geçen maçta Selçuğa kapı gibi kart göstermedi, sırf derbide cezalı olmasın diye.
Ben hakemden korkmuyorum sadece maçı rezil eder ama Beşiktaşı kayırmaz korumaz..
Bu Türkiyede böyle hakem dediğin en çok Fenerbahçeyi sonrada Galatasarayı korur. Bu sene bize çok yapmadılar ama yaptıklarıda var, haksızlığın azı çoğu olmaz zaten. hiç yapmasınlar, çeksinler ellerini maçlardan
Yok yok Gökhan ı görmedi hakem orda bile değildi. Selçuğun ki bariz ondan çünkü pozisyonu verdi, hani faul çalmazsın kimse konuşmaz ama çaldığın ve kart olduğu bariz pozisyona vermezsen. Amacının ne olduğu ortadadır zaten. Fenere denilecek birşey yok artık, izlemeye tahammülüm yok onların maçlarını o kadar sinirleniyorumMactan maca degisiyor tabi var her takima bir kayirma ama en cogunun fb ye oldugu kesin herac penalti emre kufurun alasini yapiyor el kol ama kart veremiyorlar kufur sahada serbestse taraftar napsin..ayrica selcuga kart cikabilirdi haklisin ama kayirdigi icinmi baska sebeptenmi bilemiyorum gokhan tore macta adama dirsek atiyor ama kimse gormuyor bunlarda yasaniyor ama hatalar maclarin kaderini etkiliyor yapilmamali adil olmali ama nerde bu yonetim buna musade etmez federasyonun basarisi bu
Nasil yendik ama biliyordum demistim iyi oldu yenmemiz gerekiyorduDerbiye hazırmıyız?
Yeni sezonda Galatasaray'ıma tüm branşlarda ve kulvarlarda başarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?