Galatasaraylılar Kulübü..!

evet canım 250000 dolar mı euro mu ne hem de..
ve bu arada fenerlilere göre o stat bizim değil devletinmiş.. kırk yıllık ali sami yen stadının yerini sanki bedavaya verdik. biz onlara eski stadımızın yerini verdik onlar da stad yaptılar bize ama anlamıyorlar. bu fenerlilerin yaptıklarını gördükçe her geçen gün nefretim daha da artıyor. ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ GALATASARAYLIYIM

Canım benim bütün statlar spor genel müdürlüğüne bağlıdır,klüpler uzun yıllar için kiralar
saraçoğlu fb'lilerin mi yani,cahillere cevap bile verme

Canım benim bütün statlar spor genel müdürlüğüne bağlıdır,klüpler uzun yıllar için kiralar
saraçoğlu fb'lilerin mi yani,cahillere cevap bile verme

onlara göre boğaziçi köprüsünüde japonlar yaptı ozaman köprü de japonların bu febeliler ve bejekeliler bu kafayı nerde buluyolar anlamıyorum. ama ne oldu beşiktas tıpış tıpış evine yol aldı.

kızlar topik hayırlı olsun ben maçları takip etmiyorum ama galatasaraylıyım

Son düzenleme:
ya var mı benim gibi babası fanatik fenerli olan dişiaslan ? kızlar ben derbi maçlarının yarısından fazlasını hatırlamıyorum maçtan sonra öyle bi heyecanlanıyorum ki pozisyonlara bakamıyorum

bunu her okuduğumda feci duygulanıyorum...

Henry’nin kafasını düşün.
Milyonlarca elinTaffarel ile birlikte uçtuğu kale çizgilerini düşün…
Bülent’in omuzu ol.
Yerinden çıktıkça daha da güçlen…
Mucizelere inanma Galatasaray forması üstündeyken.
Her kaldırılan kupanın zaten hakkın olduğunu bil !
Popescu ol.
Son ana kadar…
Son topa kadar…
Zafere kadar diyen sen !
Büyük şeref senle ölmek,
Tek dileğimiz seni Şampiyon görmek diyen sen !
Sen neredeysen biz oradayız Galatasaray diyen sen !
16 dakika asır gibi gelse de bazen, adının “Galatasaray” olduğunu unutma !
En kötü zamanlarda formasına sarılıp uyuyan sen !
En kötü yenilgilerde atkısını üzerinden çıkarmadan sokaklarda “Başı dik” gezen sen!
Sen de biliyorsun ;
“Bir düşer bin kalkar, cimbombom zaferden zafere koşar”!
Milyonlarca yüreği yüreğinde hisset.
Edirne’den Kars’a, Van’dan, Malezya’ya, Belçika’dan Kayseri’ye, İzmir’e !
Herkes gider biz kalırız diyen sen,
Susma !Durma !
Uzat elini Koşalım yine zaferlere !
İmparator’un Aslanları sahada,
Arma sevdalıları Peşinde,
Haykırıyoruz sevdamızı bir kez daha !
Şimdi sen, yeniden Aslan gibi savaş Galatasaray’ım !
Seni Sevmeyen Ölsün !!! ♥♥♥

ya var mı benim gibi babası fanatik fenerli olan dişiaslan ? kızlar ben derbi maçlarının yarısından fazlasını hatırlamıyorum maçtan sonra öyle bi heyecanlanıyorum ki pozisyonlara bakamıyorum

Canım şükürler olsun ki babam fanatik Galatasaray'lı
Ben şampiyonluk maçında ömrümde bu kadar stres yaşadığımı hatırlamıyorum
Ömrümde bu kadar dua ettiğimi hatırlamıyorum

Canım şükürler olsun ki babam fanatik Galatasaray'lı
Ben şampiyonluk maçında ömrümde bu kadar stres yaşadığımı hatırlamıyorum
Ömrümde bu kadar dua ettiğimi hatırlamıyorum

aynen canım bütün totemlerimizi uyguladık arkadaşlarla. şampiyonluktan sonra babam tebrik etti ama arkasından hararetli bi tartışmaya girdik

Ne Barcelona Ne Arsenal Aslan Birinci!

Aralarında Barcelona, Manchester United, İnter, Juventus ve Arsenal'in de bulunduğu onlarca kulübe sponsorluk yapan Nike, 'flagship' diye tabir edilen 'stat satış mağazaları' sıralamasında, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki GS Store'un 1 numara olduğunu duyurdu.

Söz konusu sıralama yapılırken Arena'nın hizmete girdiği 15 Ocak2011 tarihinden bu yana geçen 1.5 yıllık süreç baz alındı. Bu dönemde en çok satış hasılatı yapan 'flagship' Aslantepe'deki GS Store oldu.

Ayrıca kombine satışları durdurulmuş yoksa Arena'da satılmak üzere koltuk kalmazmış

en sağdaki bu sezon için favorim.mutlaka alınır.beyaz olanıda yedeklerim ama bu sene biletlerde sıkıntı olacak gibi.baksanıza,hiç kombine kalmamış.

forever galatasaray....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…