İşte O An..Caner Ne güzel Faul Yaptım ve Penaltı vermedi der gibi...Ama Sonra....hahahaaaa:))))
@GS_1453: "Aykut Hoca olduğu sürece Fener maçları bizim için çerez. - Süper Kupa GALATASARAY'ın"
@guneyseda: "Dersini almaz arsız yüzsüz fener
"
@alpersirvan: "Fener'in sonsuz balına ve hakeme rağmen kupa Cimbom'un..."
@KaanApaydin: "Umut Umut Umut Bulut Sahada Bulut Fener Kupayı Unut."
@tayfurhendek: "Galatasaray-Fener maçlarından sonra resmi tatil olsun sabah işe mi gidilir"
@kaybedenlerclub: "Fener i barcelona bile yense hakem hatasiyla yenilir daha tarihte karsı takımın iyi oynayarak feneri yendigine şahit olunmamistir"
@BinDokuz_YuzBes: "Aradığınız FenevBahçe Taraftarına Şu anda Ulaşılamıyor.. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz."
@MetinCESUR: "Son iki kupamızda Fenerbahçe taraftarı bizzat stadda idi biz bile birinde staddaydık :)) fenerliler bizden çok gördüler valla :))"
@sebebicok: "Kaybettik, o zaman hakemleri suclayalim. -Fenerbahce Spor Kulubu"
@aysenurafyon:"Olimpiyat kapanışı Fenerbahçe'ye yaradı :)))"
@GulerGokay: "Bugun macta Umutun attigi ilk golden sonra attigim "Umut"suz ev kadini fenerbahce tweeti TT listesine 1 numaradan giris yapti"
@BeratOztarhan: "Süper Kupa Galatasaray'ın Biz Süper Kupayı Real Madrid'den almışız,FeneV'den aldığımız bize süs eşyası gelir..."
@B_Ozuak: "Süper Kupa da mı yarınlara kaldı fenev:)"
@saremaden: "Fenev Senin İçin Daha Romantik Olsun Diye.. Evde Işıkları Söndürdüm Kupa Törenini İzliyorum ;D"
@AdnanOzturk_: "SON DAKIKA | #UmutsuzEvKadiniFenerbahçe yeni bölümleriyle artık Fbtv'de."
@ChampionCimbom: "Erzurum'da Balayı Bir Başka Oluyor :)"
@cikcikgribi: "Kınayı Arena'da, Düğünü Saraçoğlu'nda, Balayını da Erzurum'da yaptık"
@EsraAtes93: "Maçta omzu çıkan ve hastane'ye kaldırılan Volkan'ın;"Beni Hastaneden Kim ALDIRACAK?" diye ağladığı bildirildi :-D"
@uAyvazGS: "Ya 11 kişi olsaydık?"
@aligundogdu91: "Erzurum'da çarşı pazar gez gitmişken baroni"
SOW yapacaklarını söyleyen Fenerbahçeliler KUYT'u köşelerde. Bir UMUT ettiler kupayı alırız diye. Hayalleri BULUT oldu gökyüzünde..