Galatasaraylılar Kulübü..!

İşte O An..Caner Ne güzel Faul Yaptım ve Penaltı vermedi der gibi...Ama Sonra....hahahaaaa:))))

@GS_1453: "Aykut Hoca olduğu sürece Fener maçları bizim için çerez. - Süper Kupa GALATASARAY'ın"

@guneyseda: "Dersini almaz arsız yüzsüz fener "

@alpersirvan: "Fener'in sonsuz balına ve hakeme rağmen kupa Cimbom'un..."

@KaanApaydin: "Umut Umut Umut Bulut Sahada Bulut Fener Kupayı Unut."

@tayfurhendek: "Galatasaray-Fener maçlarından sonra resmi tatil olsun sabah işe mi gidilir"

@kaybedenlerclub: "Fener i barcelona bile yense hakem hatasiyla yenilir daha tarihte karsı takımın iyi oynayarak feneri yendigine şahit olunmamistir"

@BinDokuz_YuzBes: "Aradığınız FenevBahçe Taraftarına Şu anda Ulaşılamıyor.. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz."

@MetinCESUR: "Son iki kupamızda Fenerbahçe taraftarı bizzat stadda idi biz bile birinde staddaydık :)) fenerliler bizden çok gördüler valla :))"

@sebebicok: "Kaybettik, o zaman hakemleri suclayalim. -Fenerbahce Spor Kulubu"

@aysenurafyon:"Olimpiyat kapanışı Fenerbahçe'ye yaradı :)))"

@GulerGokay: "Bugun macta Umutun attigi ilk golden sonra attigim "Umut"suz ev kadini fenerbahce tweeti TT listesine 1 numaradan giris yapti"

@BeratOztarhan: "Süper Kupa Galatasaray'ın Biz Süper Kupayı Real Madrid'den almışız,FeneV'den aldığımız bize süs eşyası gelir..."

@B_Ozuak: "Süper Kupa da mı yarınlara kaldı fenev:)"

@saremaden: "Fenev Senin İçin Daha Romantik Olsun Diye.. Evde Işıkları Söndürdüm Kupa Törenini İzliyorum ;D"

@AdnanOzturk_: "SON DAKIKA | #UmutsuzEvKadiniFenerbahçe yeni bölümleriyle artık Fbtv'de."

@ChampionCimbom: "Erzurum'da Balayı Bir Başka Oluyor :)"

@cikcikgribi: "Kınayı Arena'da, Düğünü Saraçoğlu'nda, Balayını da Erzurum'da yaptık"

@EsraAtes93: "Maçta omzu çıkan ve hastane'ye kaldırılan Volkan'ın;"Beni Hastaneden Kim ALDIRACAK?" diye ağladığı bildirildi :-D"

@uAyvazGS: "Ya 11 kişi olsaydık?"

@aligundogdu91: "Erzurum'da çarşı pazar gez gitmişken baroni"

SOW yapacaklarını söyleyen Fenerbahçeliler KUYT'u köşelerde. Bir UMUT ettiler kupayı alırız diye. Hayalleri BULUT oldu gökyüzünde..

Kızlar nasıl büyük şekilde ekliyosunuz resimleri ?

Edit:Sheggy anlattı,çok teşekür ediyorum

Son düzenleme:
Rica ederim YağmurunElleri.
Bu arada Milan Baros yolcu arkadaşlar.
Ama bu listede eklenmemiş.
Galatasaray

Gelenler: Dany (Gaziantepspor), Umut Bulut (Toulouse), Burak Yılmaz (Trabzonspor), Hamit Altıntop (Real Madrid) Nordin Amrabat (Kayserispor)

Gidenler: Ayhan Akman, Servet Çetin, Bogdan Stancu (Orduspor)

Baros Beşiktaş'a gidecek söylentileri var
Gitmesi onun için daha hayırlı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…