Galatasaraylılar Kulübü..!

Hamit kaliteli olmasa zaten Real Madrid takımında yer almazdı. Evet Necati Ateş'in de, Muslera'nın da, Umut Bulut'un da, Hamit Altıntop'un da kalitesini tartışamam. Kalite ayrı bişeydir, performans ayrı. Bunu ayırt edelim bi. Hamit iyi bir performans sergilemiyor. Oyunu aksatıyor. Ben Hamit'i savunmuyorum. Fatih Hoca yapıyorsa bi bildiği vardır diyorum. Profösyonel bi futbolcu Hamit. Olursa olur olmazsa olmaz der devre arası elimizden çıkarırız böyle devam ederse.. Yok kendini geliştirirse kendi yararına olur. Bu haliyle Hamit vasatın üstünde bi kulup bulamaz çünkü kendine.. Şimdi ŞL maçlarıda başlıyor. Her futbolcu için vitrin maçı bunlar. Herkes elinden gelenin fazlasını yapacaktır eminim ki.

ayırt etmeyi gayet iyi biliyorum..profösyonel değil Profesyonel olucak ..

Evet bu akşam heyecan dorukta büyük gün geldi Fatihin Aslanları yine Avrupa Arenasında. Saldır Galatasarayım

Manu-GALATASARAY 21.45 D-smart

Tarih: 19.09.2012 Saat: 21.45

Beklenen gün geldi
Saatler kaldı,bekliyoruz heyecanla
Ama kazanırız ama kaybediriz
Önemli olan ''Galatasaray'' olabilmek
O renkleri temsil etmek
Güvenimiz tam aslanlara !

Penaltımızı vermediler
Biz rakibe değil direklere ve hakemin haksız kararlarına yenildik

Son düzenleme:
Çok heyecanlı bir maç oldu. Hop oturup hop kalktık ama bazı hatalar canımızı sıktı. Bu maçın hakkı en az 1-1 'di.
Maçın ilk dakikalarında Umut'a ve maçın son anlarındaki Aydın'a verilmeyen penaltılar can sıktı.
Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Yakışmıyor buranın ismine böyle hakem hataları.
Hata mı desem yancılık mı desem gidip geliyorum ama iyi niyetli olmaya çalışacağım. Aydın'ın pozisyonuyla M.United'a verilen penaltı pozisyonu aynıydı.
Onu gören hakem bunu nasıl görmüyor bilemiyorum. Neyse.

Old Trafford'da ManU karşısında çok iyi bir performans sergiledik. Skordan memnun olmasakta oyunumuz çok ümit vericiydi. İstanbul Cehenneminden çıkartmayacağız inşallah rövanşta ManU'yü.
Umut'un sakatlığı Fatih Hoca'nın planlarını altüst etti. Buna rağmen oyuncularımızın performansları genel olarak iyiydi. Maç sonuna kadar yayamayanlarımız vardı tabide..
Yalnız sol taraf koridor gibiydi çok çabuk keşfetti kırmızı şeytanlar.. Onlarında bu özelliği var zaten. Çok çabuk birikiyorlar. Ve şans malesef bugün onların yanındaydı. Her top kucaklarında kaldı maşallah.
Neyse önümüzde önemli bir Braga maçı var. Ona konsantre olalım.
Tebrikler Galatasaray'ım. Yaptın yine yaparsın.
Ve teşekkürler aslanlar, Oldtafford'u Cimbombom sesleriyle inlettiğiniz için..

yine bir HAKSIZ yenilgiyle karşı karşıya kaldık ne yazıkki..2 penaltımız verilmedi üstüne üstlük toplarımız hep direkten döndü.. canımızı baya bir sıktı..m.united eskisi gibi değildi..umutun çıkması çokkötü oldu ki bu gece gerçekten ondan UMUTluyduk..muslera penaltıyı kurtardığında adeta sevinçten deliye döndük..2-0 olmsından 1-0 olması biraz daha iyi..hakem adeta m. united i korudu ona oynadı..

Umut'un verilmeyen penaltısı..

Ve tartışmalı pozisyonun kahramanlarından Vidic ilk kez konuştu.

Karşılaşmanın bitiminden sonra açıklamalarda bulunan Manchester United'ın kaptanı Vidic, "Umut'u düşürdüğüm pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Ama hakemin bunu görmesi çok zordu" dedi.

Bir başka açıklamada Nani'den!
Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani, kullandığı penaltıyı kurtaran Fernando Muslera'ya övgüler yağdırdı.

"Kalecinin hareket etmesini bekledim; fakat çok zekiydi ve ben seçimimi yapana kadar hiçbir yere kımıldamadı. Hârika bir kurtarıştı." dedi.

Galatasarayımız 3–0 Akhisar Belediyespor

Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue (Dk.76 Nordin Amrabat), Dany Nounkeu, Cris, Albert Riera, Felipe Melo, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Emre Çolak (Dk.67 Yekta Kurtuluş), Burak Yılmaz, Sercan Yıldırım (Dk.71 Aydın Yılmaz)

Sarı Kartlar
Dk.31 Selçuk İnan (Galatasaray), Dk.4 Ahmet Cebe, Dk.50 Merter (Akhisar Belediyespor)

Goller
Dk.27 ve Dk.58 Burak Yılmaz, Dk.34 Sercan Yıldırım (Galatasaray)

Tebrikler aslanlar! Önemli bir maçtı. Ne kadar çabuk konsantre olabildiğimizi gördük.

Bence maça damgasını vuran ultrAslan'ın örnek pankartıydı..

Orduspor 2 – 0 Galatasaray

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’de 2012-2013 sezonu 6. Hafta maçında Orduspor’a 2 – 0 mağlup oldu.

Orduspor’un golleri 8. dakikada Hasan Kabze ve 66. dakikada Bogdan Stancu’dan geldi.

Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Cris, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk İnan, Hamit Altıntop (Dk.16 Aydın Yılmaz), Nordin Amrabat (Dk.60 Emre Çolak), Johan Elmander (Dk.62 Umut Bulut), Burak Yılmaz

Sarı Kartlar
Dk.43 Umbides, Dk.54 Ali Çamdalı, Dk.86 Fornezzi (Orduspor), Dk.75 Semih Kaya, Dk.90 Emre Çolak (Galatasaray)

Ben bu maça yorum yapmayacağım. Erten Şener öyle bir yazı yazmış ki bütün duygularıma tercüman olmuş..
Buyrun:

"
Vurun Galatasaray'a

Ertem Şener, dün oynanan Orduspor- Galatasaray maçını masaya yatırdı. Alınan mağlubiyetten sonra spor medyasının acımasız eleştirilerinin yanı sıra, taraftarların tahammülsüzlüğünü de eleştirdi. Üst üste alınan zaferlerin ardından alınan bir mağlubiyetle her şeyin kötü gösterilmesini yanlış olarak niteleyen Şener, başarının anahtarının sabırdan geçtiğine de dikkat çekti.

VURUN GALATASARAY'A

Büyük takım olmak
Zor arkadaş
Yenilmek
Berabere kalmak
Suç olmuş bu ülkede...
Kazan haftalarca istersen.
Yetmez futbol düşmanlarına.

3 puanlar eve yetecek,
Çantana sığmayacak kadar
Bol olsa da,
Bir kere kaybettin mi;
Bittin...

Orduspor kazanmış
Galatasaray kaybetmiş.
İnternetten tüm spor sitelerine
Ve gazetelere baktım!
Hemen kapattım.
Korktum.

Her tarafta ayrı hedefler,
Yıkıcı eleştiriler.
Daha düne kadar
Semih'i İnter'e,
Selçuk'u Milan'a yollayanlar
Hiç mi utanmazlar?
Yazıklar olsun!

İşte bir kaç örnek;
Selçuk İnan formsuz,
Elmander beter,
Umut küskün,
Aydın bu takımın oyuncusu değil ,
Semih'in hataları!!!
Eyvah ki eyvah...

Liverpool'a bakıyorum haftalardır;
Kaybede kaybede tükendi.
Ama çıt yok.
Trophy Türk çekimlerinde
Ekibimizden bir Hint asıllı Kenyalı
Liverpool 'da yasıyormuş.
Sordum;
Ne düşünüyorsun Liverpool için?
Cevap:
Sonuca bakmayız biz,
Kaçıncı sıradayız bilmeyiz.
Sezon sonu olur,
Yerimizi biliriz.
Formaya ve adına olan aşkların,
Sonuçları önemsizdir...

Durum budur Türkiye'm.
Hayırlı başarılar!!!"

Parçalayıp BRAGAcaz!
"Cehennem KIPKIRMIZI Olacak"
Bu akşam Türkiye Sarı-Kırmızı olacak.. Yanındayız Aslanlar!

Son düzenleme:
[video=youtube;9RTUquYPMnY]https://www.youtube.com/watch?v=9RTUquYPMnY[/video]

Dünün en güzel yanı buydu.. uA yine bi ilke imza atarak yaptığı kareografiyle tüyleri diken diken etti..
Bayram diye gittik hüsranla döndük.
Çok basit hatalarla verdik maçı.. Beceriksizlik mi desem, taktik hatalar mı desem adını hüsran koyduk yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde zorlu maçlar var yalnız dün ManÜ Cluj'u yendiği için rakiplerimizde puan alamadı. Bu bi avantaj ama kendi sahamızdaki maçları puan kayıpsız oynayamadıktan sonra bi işe yaramaz.
İdealler büyük, Galatasaray zaten büyük.. Eminim Fatih Hoca bu takımı kendine getirecektir. O forma kutsaldır layık olmaz herkese.. Fatih Hoca gerekenleri yapacaktır. Güvenimiz tam. Ah bide şu hakemler olmasa..

Senin mücadelen yeter Galatasaray'ım.. Olmadı istediğmiz gibi bi sonuç olmadı. Ama henüz hiç birşey bitmiş değil. Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır unutmayalım ki..

Şunuda hatırlatayım; UEFA kupasını kaldırdığımız ilk 3 maçta 0 puan toplamıştık.

Yaptık. Yine yaparız.

Geçmiş olsun Elmander.. Senin alnından akan kan bizim alnımızın akı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…