- Konu Sahibi MakaraKukara
-
evet musleranında bu sorunu var..kendisi zaten söylüyor ben daha önce de lazio da bu şekildeydim 4-5 maç sonra kendime geliyorum dedi bu doğru..hamit galatasaraya gelmeden önce real madrid de her maçta oynayamıyordu buda futbolcunun adapte sorununun bir kanıtı diye düşünüyorum..fatih terim sabriyi oyuna soktuğunda nasıl niye sokarsın bu sabriyi fatih hoca diyorsak hamitte aynı şekilde olmaya başladı..adam bir kere topu karşı tarafa kaptırmasın ya..türkiye maçlarında hamit çok mu iyidi..hayır değildi türkiyeye geldiğinden beri adapte sorunu var..demişsiniz hamitin futbol kalitesini tartışacak değilim burda diye..kalite ortada hala anlayamadınız mı? eğer bu şekilde devam ederse ve fatih terim ısrarla oynatırsa bu sene bu takımdan bişey olmaz..bunun tek sebebi de hamittir başka birşey değil..adam hep karşı futbolcuya kaptırıyor
Hamit kaliteli olmasa zaten Real Madrid takımında yer almazdı. Evet Necati Ateş'in de, Muslera'nın da, Umut Bulut'un da, Hamit Altıntop'un da kalitesini tartışamam. Kalite ayrı bişeydir, performans ayrı. Bunu ayırt edelim bi. Hamit iyi bir performans sergilemiyor. Oyunu aksatıyor. Ben Hamit'i savunmuyorum. Fatih Hoca yapıyorsa bi bildiği vardır diyorum. Profösyonel bi futbolcu Hamit. Olursa olur olmazsa olmaz der devre arası elimizden çıkarırız böyle devam ederse.. Yok kendini geliştirirse kendi yararına olur. Bu haliyle Hamit vasatın üstünde bi kulup bulamaz çünkü kendine.. Şimdi ŞL maçlarıda başlıyor. Her futbolcu için vitrin maçı bunlar. Herkes elinden gelenin fazlasını yapacaktır eminim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?