Galatasaraylılar Kulübü..!

Galatasaray 3-3 Beşiktaş

İlk yarıdaki oyunumuza ikinci yarıda devam edebilseydik farklı bi galibiyet alabilirdik
Umut'un 20.sn'si unutulmaz
Herşeye rağmen teşekürler Aslanlar !

3-3 berabere kalmak bir deplasman derbisi için fena bi skor değil.
İlk yarıda öyle bi Galatasaray izledik ki Beşiktaş bu sahayı bu kadar büyük yapmakta hata etmiş bize tek kale yetiyor demiştim.
Öyle bir bastırdık ki 3,5 attılar.. :)

Bizim bireysel hatalarımız olmasa, Umut o ilk dakikalardaki pozisyonu değerlendirebilse çok daha farklı olabilirdi bu maç. Yani Beşiktaş varını yoğunu ortaya koyup eze eze almadı bu maçı bizim hatalarımızı iyi değerlendirdiler, şanslı günlerindeydi sadece..

Yeni futbolcularımız Hamit ve Amrabat'ta takıma adaptasyon sağladığında çok daha farklı bi takım izleyeceğiz inşallah..

Çok tartışılan penaltı pozisyonuda doğru, ondan önce Beşiktaşlı bi futbolcunun dirseğiyle gole giden topu engellemesindeki verilmeyen penaltıda doğru.. Neyse kötünün iyisi diyelim. Önümüzdeki maçlara bakalım..

aaa ben bu topigi yeni görüyorum bende diyorum bu kadınlar kulübünde hiç benim gibi maç seven hatunlar yokmu diye iyi oldu maç zamnları buraya takılırım artık

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Manchester United (İngiltere), Sporting Braga (Portekiz) ve CFR Cluj (Romanya) ile eşleşen Galatasaray'ın maç programı belli oldu.

19 Eylül 2012 Çarşamba
21.45 Manchester United - Galatasaray
21.45 SC Braga - CFR 1907 Cluj

2 Ekim 2012 Salı
21.45 Galatasaray - SC Braga
21.45 CFR Cluj - Manchester United

23 Ekim 2012 Salı
21.45 Galatasaray - CFR Cluj
21.45 Manchester United - SC Braga

7 Kasım 2012 Çarşamba
21.45 CFR Cluj - Galatasaray
21.45 SC Braga - Manchester United

20 Kasım 2012 Salı
21.45 Galatasaray - Manchester United
21.45 CFR 1907 Cluj - SC Braga

5 Aralık 2012 Çarşamba
21.45 SC Braga - Galatasaray
21.45 Manchester United - CFR Cluj

onu bunu bırakalım da daha sezonun başındayken muslera 6-7 gol yedi..gerçi geldiğinde de birkaç gol yemiştik kalemize zamanla inşallah kendine gelir..keşke almasaydık dediğim 1 tane futbolcu var oda hamit..bence hemen futbolu bıraksın adam topu kaybetmekten başka birşey bilmiyor..

Türkiye Hollanda maçında hamit çok kötüydü

Türkiye Hollanda maçında hamit çok kötüydü

özel maçları seyretmiyorum heyecansız geliyor..galatasaray fener maçı daha heyecanlı diye düşünüyorum..hamite gelince feci kötü oyun sergiliyor..bu daha tam olarak adapte olamamasından mı yoksa başka birşeyden mi bilmiyorum..tek bildiğim şey hamit feci kötü oyun sergiliyor..bunu eşime hamiti transfer edeceğimiz zaman söylemiştim..hamit kesinlikle galatasaray da iyi bir futbol sergileyemiycek..ve haklı da çıkıyorum maçları seyrederken hamiti seyrederken..hamitin yerine amrabatı soksa 90 dakika veya 60 dakika amrabat oynasa daha iyi olur..gerçi fatif terim şöyle yap böyle yap dediği için amrabatta tam olarak kendini gösteremiyor strese giriyor..

Hamit iyi futbolcudur. Adaptasyon sorunu yaşıyor olabilir.. Zaman vermek lazım.. Daha sezonun başındayız şimdiden asıp kesmeye başlarsak olmaz. Banko oynatıyor Fatih Hocamız bir bildiği vardır muhakkak. Görücez zamanla..
Biz desteklemeye devam edelim

Kadro büyük oranda değişti
Hala alışma sürecindeler
3 maç oynadık daha,beklenenden kötü evet ama
Düzelecek inşallah
Herşey rayına girecek

alışanlar alıştılar..ki kaç ay önceden antremanlar başladı..pek sanmıyorum

alışanlar alıştılar..ki kaç ay önceden antremanlar başladı..pek sanmıyorum

Hamit'in futbol kalitesini tartışacak değilim burda.. Dünya'nın her yerinde var bu sorun. Birden adapte olamıyorlar işte. Kurulu bi robot değiller senin benim gibi insanlar onlarda.. Muslera'nında ilk maçlarında büyük hataları oluyordu sebebi hep aynı. Zamanla alışacaktır inşallah. Baktık olmuyor Fatih Hocamız onu kesip yerine başkasını oynatır. Herkesin alternatifi vardır..

evet musleranında bu sorunu var..kendisi zaten söylüyor ben daha önce de lazio da bu şekildeydim 4-5 maç sonra kendime geliyorum dedi bu doğru..hamit galatasaraya gelmeden önce real madrid de her maçta oynayamıyordu buda futbolcunun adapte sorununun bir kanıtı diye düşünüyorum..fatih terim sabriyi oyuna soktuğunda nasıl niye sokarsın bu sabriyi fatih hoca diyorsak hamitte aynı şekilde olmaya başladı..adam bir kere topu karşı tarafa kaptırmasın ya..türkiye maçlarında hamit çok mu iyidi..hayır değildi türkiyeye geldiğinden beri adapte sorunu var..demişsiniz hamitin futbol kalitesini tartışacak değilim burda diye..kalite ortada hala anlayamadınız mı? eğer bu şekilde devam ederse ve fatih terim ısrarla oynatırsa bu sene bu takımdan bişey olmaz..bunun tek sebebi de hamittir başka birşey değil..adam hep karşı futbolcuya kaptırıyor

Galatasaray 4-0 m.p antalyaspor

Goller

Johan Elmander 11'
Nordin Amrabat 45'
Burak Yılmaz 55'
Umut Bulut 90'

Teşekürler Aslanlar

Son düzenleme:

Edit: Mesaj tekrarı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…