- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
onu bunu bırakalım da daha sezonun başındayken muslera 6-7 gol yedi..gerçi geldiğinde de birkaç gol yemiştik kalemize zamanla inşallah kendine gelir..keşke almasaydık dediğim 1 tane futbolcu var oda hamit..bence hemen futbolu bıraksın adam topu kaybetmekten başka birşey bilmiyor..
Türkiye Hollanda maçında hamit çok kötüydü
onu bunu bırakalım da daha sezonun başındayken muslera 6-7 gol yedi..gerçi geldiğinde de birkaç gol yemiştik kalemize zamanla inşallah kendine gelir..keşke almasaydık dediğim 1 tane futbolcu var oda hamit..bence hemen futbolu bıraksın adam topu kaybetmekten başka birşey bilmiyor..
Hamit iyi futbolcudur. Adaptasyon sorunu yaşıyor olabilir.. Zaman vermek lazım.. Daha sezonun başındayız şimdiden asıp kesmeye başlarsak olmaz. Banko oynatıyor Fatih Hocamız bir bildiği vardır muhakkak. Görücez zamanla..
Biz desteklemeye devam edelim
alışanlar alıştılar..ki kaç ay önceden antremanlar başladı..pek sanmıyorum
Hamit'in futbol kalitesini tartışacak değilim burda.. Dünya'nın her yerinde var bu sorun. Birden adapte olamıyorlar işte. Kurulu bi robot değiller senin benim gibi insanlar onlarda.. Muslera'nında ilk maçlarında büyük hataları oluyordu sebebi hep aynı. Zamanla alışacaktır inşallah. Baktık olmuyor Fatih Hocamız onu kesip yerine başkasını oynatır. Herkesin alternatifi vardır..
evet musleranında bu sorunu var..kendisi zaten söylüyor ben daha önce de lazio da bu şekildeydim 4-5 maç sonra kendime geliyorum dedi bu doğru..hamit galatasaraya gelmeden önce real madrid de her maçta oynayamıyordu buda futbolcunun adapte sorununun bir kanıtı diye düşünüyorum..fatih terim sabriyi oyuna soktuğunda nasıl niye sokarsın bu sabriyi fatih hoca diyorsak hamitte aynı şekilde olmaya başladı..adam bir kere topu karşı tarafa kaptırmasın ya..türkiye maçlarında hamit çok mu iyidi..hayır değildi türkiyeye geldiğinden beri adapte sorunu var..demişsiniz hamitin futbol kalitesini tartışacak değilim burda diye..kalite ortada hala anlayamadınız mı? eğer bu şekilde devam ederse ve fatih terim ısrarla oynatırsa bu sene bu takımdan bişey olmaz..bunun tek sebebi de hamittir başka birşey değil..adam hep karşı futbolcuya kaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?