Galatasaraylılar Kulübü..!

şu maç yüznden varya yuva yıkılır ya :)
nişanlım aşırı fenerli.
ben aşırı galatasaylı. bu akşam maç için buluşmuyorum onunla allahım inş. olur :)

Alemsiniz ya :) bu maçta orta yolu bulamıyor musunuz ?
Ben erkek arkadaşım da fenerli ama bu maçta benle sevinir, o yüzden bizim sorun olmuyor .

Alemsiniz ya :) bu maçta orta yolu bulamıyor musunuz ?
Ben erkek arkadaşım da fenerli ama bu maçta benle sevinir, o yüzden bizim sorun olmuyor .

öyle konularda allahtan destek oluyor. ama bir derbiyi kaldıramayız :) benimle gs - braga maçına geldi statda izlemeye :)

öyle konularda allahtan destek oluyor. ama bir derbiyi kaldıramayız :) benimle gs - braga maçına geldi statda izlemeye :)

Derbi ayrı bir dünya ama ya
Onda rekabet olmazsa olmaz zaten .

Gerçi ben çok hırs yapıyorum . O yüzden pek üstüme gelmiyor sağ olsun .

Bir Beşiktaşlı olarak, Galatasaray'a bu zorlu maçında yürekten başarılar dilerim..
Rakip Real değil de, Barça olsaydı dilemezdim. :)) Şaka tabi, ama Real'i hiç sevmem, Türkiye için Gs'nin 1 yenmesini istiyorsam, Real nefretim bunu 2ye katlıyor. :))

Sözün bittiği yer burası sanırım..
Çok değişik bir duygu. Hayır UEFA'nın istatistiklerine bakın Real Madrid'den baskın oynamışız.. Ama bu neye yarıyor ki skora etki edemedikten sonra..
Neyse diyecek çok bişey yok. Hayırlısı olsun.
Yalnız dikkatimi çeken bazı şeyler var. Hakem bütün takdir haklarını favori takımdan yani Real'den yana kullandı.
Verilmeyen penaltımız.. 2. goldeki ofsayt..
Zaten kura çekimlerinde de bi iş vardı. Bu konu araştırın çok şeyler çıkacak önünüze. Var bi pislik..
Nedense aynı ülkeden kimse eşleşmedi. Nedense tur şansı daha fazla olanlar diğer bi tabirle büyük takımlar Barça,Madrid gibi takımlar hep kendinden daha az şansı olan takımlarla eşleşti. Bi oyunlar yazıldı çok güzel oynandı.. Bunun öbür tarafıda var. Ahiretide var. Vesselam.

Gelelim maça.. Maça iyi başladık ama çok basit bi kaleci hatasından yedik golü. Ah be Muslera çıkacağın yerde çıkmazsın, çıkmayacağın yerde çıkarsın..
Yinede hakkını yemeyelim %100 gollük ne pozisyonlar çıkardı..
Takımda olarak iyiydik.. Selçuk, Riera, Dany,Drogba öne çıkan isimlerdi. Sneijder ve Burak bekleneni veremedi.
Ah o son o vuruşları iyi yapaydık ahh.. Neyse hayırlısı..

2.maçta bizden Burak ve Dany onlardan Ramos ve Alonso olmayacak.. Ramos ve Alanso'nun olmaması çok büyük avantaj ama Dany ve özellikle Burak'ın olmaması çok kötü oldu.

Ama Burak'a yapılan haksızlıktı. Maçı gözleriyle izleyen herkes gördü ki o pozisyonda faule maruz kalan, ayağına basılan Burak'tı..
Allah biliyor!
Ne diyelim herşeyin hayırlısı..
Zor ama imkansız değil bundan sonrası..

Ne denir ki dünkü maçın ardından .
Çok üzüldüm .

Şans bizden yana değildi bu bir gerçek.
O kadar pozisyona gir , bir tanesi de gol olmasın .

Karşı takım 3-4 pozisyona girsin ve 3'ü de gol olsun .

Hakeme söyleyecek sözüm yok zaten .
O pozisyon nasıl penaltı olmaz anlaşılacak gibi değil.

Ve burak . Sahada hiç yoktu resmen .
Adını bile birkaç kere ancak duymuşumdur.

Sonuç; bizim olacak maç ne yazık ki Real Madrid'in oldu.

Canınız sağolsun aslanlar... Ben kötü oynadığına inanmıyorum takımımızın, elinden geleni yaptı hepsi. Ben bir Galatasaraylı olarak, bir Türk olarak gurur duydum takımımla dün... facebook'ta twitter'da "rezil oldunuz" diye zafer çığlıkları atanları da kendi vicdanlarına havale ediyorum. Milli benlikleri, aidiyetleri o kadarmış demek ki !

Bize vatan haini diyenlere sesleniyorum !! 2008 yilinda .. fenerbahcemiz sampiyonlar liginde mucadele ederken .. rakip takimlari .. havaalaninda ciceklerle karsiladiniz .. tribunlerde pankartlar actiniz .. maclara gelip onlarin formalarini giyip onlari desteklediniz .. !! Once bi gecmiste yaptiklariniza bakin ... bize vatan haini demeden once .. saygilar ..

Goller arka arkaya geldikçe dedim ki neden 5 olmasın ama maalesef olmadı.
Çok heyecanlı bir maçtı . Takımımı tebrik ediyorum .
Elensek bile seyrine doyum olmayan bir maç izletmeleri yetti de arttı bile.

Benim gibi fanatik renkdaşlarımızın bu başlık altında toplandığımızı bilmiyordumm

Eşim ve kızım Fanatik fenerbahçeli

Bense onlardan fanatik Galatasaraylı

Biz ailecek futbol aşığıyız..

Ama Türk takımlarımız Yurtdışında mücadele ettiğinde de sonsuz destekleriz.. Nitekim formalarında bayrağımızı taşıyorlar değilmi?

Yaşasın futbol aşkıı Yaşasın Galatasarayyy

Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilen Fenerbahçe'de şampiyonluk ümitleri tükenirken, sosyal medyada sarı-lacivertli ekibin '3 kupada yolumuza devam ediyoruz' sloganını ti'ye aldılar.

İşte o mesajlar...

-G.birliği tribünleri bile ''ne olur çıkmayın şampiyonluk kutlayın'' diye sizle makara yapıyorsa bu hayatta herkese tek eğlence Fenerbahçe.

-Bu sene stadınızın ışıklarını kapatmayın da taraftarlarınız da görebilsin şampiyonu.

-Seneye Fenerbahçe Kombinesi alacağız, her sene kutlama Kadıköy'de zaten.

-Aziz Yıldırım Fenerbahçe 3 sene üst üste şampiyonuz demişti galiba onu Galatasaray için kullanmış.

-Ve Şampiyon Fenerbahçe! LAY LAY LAYLAYLAYLAAAYYYYYY - YANLIŞ ANONS! YANLIŞ ANONS!! - VE ŞAMPİYON GALATASARAY!

-Fenerbahçe bu saatten sonra ligde değil ancak Twitter'da Galatasaray'ın takipçisi olur.

-Galatasaray 23 nisanda 1 günlüğüne şampiyonluk koltuğunu Fenerbahçe'ye vereceğini açıkladı.

-Şampiyonluğu her sene Kadıköy'de kutlayacaksak ben neden Arena kombinesi alıyorum?!

-Hani verdiğin sözler? Hani Sow nerdeee? Hani o büyük umutlarla transfer ettiğin Webo nerdeee???

Sosyal medyada ünlüler Fenerbahçe'yi yalnız bırakmayarak, destek tweetleri attılar.

İşte o Tweetler:

İbrahim Tatlıses ‏

Fenerbahçe BADEM oldu maşşallah, havlu atsaydık bari'de tam olsaydı GS tebrik ediyorum bence şampiyon GALATASARAY!!! Hiç şansımız YOK...

Yavuz Seçkin

Canın sağ olsun Fenerbahçe. Galatasaraylı dostlara hayırlı olsun..

Ayça Tekindor

Sana can feda !! Şampiyon olsan ne olur olmasan ne ???? Sen hep yaşa yeter bana...

Nihat Doğan

En son FB galibiyetini Fred Çakmaktaş'ın gördüğü Gençlerbirliği, Fenerbahçe den 1 puan alsın tüm Gençlerbirliği'nden TV'de özür dileyeceğim.

Bu arada geçen sezon oynanan 2 maçta Gençlerbirliği Fenerbahçe'den toplam 10 gol yemiştir.10 gol yiyen Ramazan'ı unutmayacak unutturmayacağız.

Haberler.com/Spor Servisi

Haftaya Sivasspor'u da yenersek şampiyonluk kutlamaları başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…