Galatasaraylılar Kulübü..!

Çok şükür Allaha bizi utandırmadı. Çok keyifli bir maçtı hele ilk yarı... İzlemeye doyamadım televizyondan internetten defalarca izledim :) Bize bunca sevinci yaşatan futbolcusundan yönetime Fatih hocamıza tüm kulübümüze sonsuz teşekkürler

Schalke'yi eleyip Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Galatasaray'da kura heyecanı yaşanıyor. Ancak yarın çekilecek kurayla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İnternete düşen bir görüntüye göre çeyrek final eşleşmeleri şimdiden belli....

Görüntüde yer alan kağıtta Galatasaray'ın Malaga ile eşleştiği görülüyor.

Diğer eşleşmeler ise şöyle:

Bayern Münih - Juventus
Barcelona - Dortmund
Paris Saint Germain - Real Madrid.

BİR ÖNCEKİ TURDA DA OLMUŞTU
UEFA'nın ikinci tur için yaptığı kura çekimi öncesinde de buna benzer bir olay yaşanmış ve kura çekimi öncesindeki deneme organizasyonunda televizyon ekranlarına yansıyan eşleşmelerle, gerçek eşleşmeler aynen tutmuştu. Şimdi herkes bu görüntelerde yer alan eşleşmelerin gerçek olup olmadığını merak ediyor.

habertürk

ahahhaahahhahah REAL MADRİD' ile eşleştiniz yavrularrrrr

hahahahahah allah kolaylık evrsin dicem ahhaha adamlar size çok çakmasa bari

Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman hangi kanalda 2013

Galatasaray-Real Madrid Maçı hangi tarihte?

İsviçre'nin Nyon kentinde bugün çekilen Avrupa Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi Çeyrek final kuraları sonucunda eşleşen Galatasaray Real Madrid maçı 3 Nisan Çarşamba akşamı 21:45'de Santiago Bernabeu'da oynanacak.

Bu karşılaşma D-Smart'ta Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Galatasaray, Real Madrid ile rövanş maçını 9 Nisan Salı günü Türk Telekom Arena'da oynayacak. İstanbul'daki karşılaşma saat 21:45'te Star TV ekranlarından naklen izlenebilecek.

Galatasaray Realle 3 defa mac yapmis. Iki kere yenmis (ki bu maclardan birini 0-2 den 3-2 ye cevirmis) bir kere de yenilmis. Simdi onlar düsünsün

Saka bir yana, takim canla basla savasacaktir. Yenersek tarih yazariz yenilirsekte en azindan bir dünya devi karsinda kaybetmis oluruz, Malaga ya karsi degil

Ve unutmayalim Galatasarayin oldugu yerde umut hep vardir, hadi bakalim :)

Çekemeyen fenevbahçe ve sekiztaş takımının tutacağı takım belli oldu

İşte en sevdiğim ve en fazla aktif olacağım başlık burasıdır.Aradığımı buldum sonunda.

Paha biçilemez Galatasaray sevgisini hep birlikte yaşamak bambaşka bir güzellik olacaktır.
Maç günleri yaşadığım heyecanı sanırım ömrüm boyunca başka şeylerde yaşayamayacağım.Müthiş bir duygu,müthiş bir heyecan ve harika bir sonuç oldu.90 dakika boyunca dilimden dua düşmedi ve maç boyunca yerimde oturamadım.Böyle bir takımı tuttuğum için binlerce kez şükürler olsun Rabbim'e.
Kuraya gelecek olursak içim haddinden fazla rahat benim.Güvenim o kadar fazla ki hiç kuşku duymuyorum Galatasaraydan.
Ara ara yazılanları okuyup endişeye düşsem de sonra diyorum ki ''yeaaa bırak ya.Galatasaray bu.Ne maçlar yapıp,ne devler devirmiş.Buda olur elbet'' diyip huzura eriyorum.Allah yardım edecektir.

Ve şu asla unutulmasın ki bizim kadromuz asla küçümsenecek bi kadro değil.
Ronaldo varsa Sneijder var.
Higuain varsa Drogba var.
Benzema varsa Burak var.
Mesut varsa Selçuk var.
Di Maria varsa Amrabat var.
Varena varsa Semih var.
Ramos varsa Eboue var.,
mourinho varsa İMPARATOR var.

Ve Real Madrid.

Hiçbir maç oynanmadan kazanılmayacağı gibi kaybedilemez de.
Her ne kadar çoğu kişi bize direkt yenildik gözüyle baksa da.
Takımıma güveniyorum bu konuda.
Daha önce finalde , kendilerinden Süper Kupa'yı aldık .
Tarih yeniden yine niye yazılmasın ki ?

Real Madrid - Galatasaray Maçını Yayınlayan Yabancı Kanallar!
real madrid galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşmesinden sonra maçların hangi kanallarda yayınlanacağı belli oldu.

real madrid galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşmesinden sonra maçların hangi kanallarda yayınlanacağı belli oldu.

Şampiyonlar ligi tek temsilcimiz Galatasaray çeyrek finalde Real Madrid ile eşleşti.

Real Madrid Galatasaray çeyrek final ilk maçı 3 nisan 2013 çarşamba akşamı saat 21.45 te oynayacak.

Real Madrid Galatasaray maçı D-SMART tan canlı olarak yayınlanacak fakat bazı yabancı uydu kanalları maçı canlı olarak verecek. Real Madrid Galatasaray çeyrek final maçını kanallar şifreye girmediği takdirde izleyebilirsiniz.

AZTV Real Madrid Galatasaray
ZDF Real Madrid Galatasaray
İdman TV Real Madrid Galatasaray
Club RTL Real Madrid Galatasaray
HRT 2 Real Madrid Galatasaray

ZDF alman kanalı genelde tüm maçları şifresiz veriyor. Sorun çıktığını görmedim hiç

Ve büyük gün geldi sonunda.
Çok heyecanlı bir maç olacak .

Gülen taraf oluruz inşallah . :)

ya yenilmeyceğiz inanıyrum ama sanki berabere gibi hissediyorum. iş burada bitecek gibi. umarım

Açıkçası ben de umutluyum . Orda atılan bir gol bile bizim için büyük avantaj .
Ayrıca taraftarımız da çok fazla olacak orda, arenayı aratmayacaklar kesin . :)

Açıkçası ben de umutluyum . Orda atılan bir gol bile bizim için büyük avantaj .
Ayrıca taraftarımız da çok fazla olacak orda, arenayı aratmayacaklar kesin . :)

şu maç yüznden varya yuva yıkılır ya :)
nişanlım aşırı fenerli.
ben aşırı galatasaylı. bu akşam maç için buluşmuyorum onunla allahım inş. olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…