Galatasaraylılar Kulübü..!

karşı takımın çirkefliğine rağmen süper bi maçtı

GS fb maçında beni teselli eder canım aşkımm beni üzmemek adına tabi yoksa arkamı döndüğümde zil takıp oynuyodur belkide hain

fatihin Aslanlarııı beee dün akşamda kükredi pençe attı veee 2-0

Bu sene şampiyon bizizzzz yürü be aslanım km tutar seniiiiiiiiiiiiiii

Şampiyon bizi tabi buraya kadar getirmişiz bırakırmıyız

Evde fırtınalar kopacak kesin kocam feneriliiiii bide giyerim formamı salına salına havamı atarım yaniiii

karşı takımın çirkefliğine rağmen süper bi maçtı

benim eşimde fenerli ama ben ondan daha fanatiğim

GS fb maçında beni teselli eder canım aşkımm beni üzmemek adına tabi yoksa arkamı döndüğümde zil takıp oynuyodur belkide hain

Dişi Aslanlar Coşmuş...
Şaaaaampiyoooooooooooooooon..

boğazım yırtıldı bağırmaaaktaaannnnnnnnnnn....... 3 tanede pozisyon kaçtııııııııııııı.... pufffffffffff... neler oluyorrrr böyle yaa

boğazım yırtıldı bağırmaaaktaaannnnnnnnnnn....... 3 tanede pozisyon kaçtııııııııııııı.... pufffffffffff... neler oluyorrrr böyle yaa

Ben Mahvoldum Burada...
Sağda Kayınpederim, Solda Kaynım..
Karşımda Kayınvalidem..
Öleceğiz Buradaaa....

Hayy Tükereyim Ya....

tahrik ediyorlar çirkefleeerrrrrrr.... helal olsun bizim taraftara bişey attılar mı??? fenerlilere.......

kötü oldu ama yaaa.. kaç tane pozisyon kaçtı... ama bi şey de var bu adamlara olsa o pozisyonlar gol oluyor.. cok enteresaaannnn... dişlerim sıkılmaktan fena oldu............. hiç iyi olmadı. hem de hiç. berabere bitseydi keşke .. puffff.. şampiyon olmuş takım yerlerde.. kahretsin

Kareografimize kurbannnn
biz oynadık onların 2 pozisyonu oldu 2si de gol oldu..
çok şanssızdık, çok pozisyon kaçırdık
sağlık olsun bidahakine cimbomum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…