- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
cok güzel gözüküyor ama ben sadece kabartma tozu katilan pogacalari yapmaya hep kormusumdur.
sert oluyorlar diye acaba bunlar nasil yumusakmi oluyor kitir kitir mi??
beklemden olmasi güzel bir denemek isterim:)
not alman iyi olmuş...hem kolay hem lezzetli.. vazgeçemeyeceğin hamur işlerinden olacak...Çok güzel gözüküyor hemen not aldım..:)
gerçektende tadı çok güzel.. denemeye değer...ellerine sağlık hürrem çok güzel gözüküyor, eminim tadı da süperdir.
harika görünüyor ellerine sağlık canım..
o zamanda olur ama sosisleri küçük küçük doğraman lazım tam yuvarlak form verilemiyor ozaman tatlım...
Tarifi mutlaka deneyecegim,not aldim.Ama ben kati yag kullanmiyorum hic,tamamen siviyag kullansam tadinda fazla bir degisiklik olurmu acaba?
teşekkür ederim hürremcim ilk olarak başka yapılışını gördüm aynı kurabiyenin burda ama seninki daha güvenilir geldi. bu arada sosisleri küçük küçük küp şeklinde doğramıyı düşünüyrmcokacimcoookcokacimcoook
bu akşam yapıcam bakalım nasıl olacak :uhm:
olabilir ama bence bir kereye mahsuz katı yağla bu tarifi yap..olmas gereken böle...
Tamam,aynen deneyecegim tarifi.a.sBir de diger kurabiyenin tarifini bulamadim.:uhm:
daha kahvalti bile yapmadim,canim nasil cekti bir bilseniz
ellerine saglik hürrem abla
Tamam,aynen deneyecegim tarifi.a.sBir de diger kurabiyenin tarifini bulamadim.:uhm:
yarin mutlak deniycem canim aslinda bugünde yparimm dur ben bir yapip geleyimm bir kosu nasil olsa hamur bekleymiycekkkk:)) reimide eklerimmmm
çok güzel gözüküyorr hımmhımm ellerine sağlık
esimde beyendi canim doyurucuda oluyor icinide fazla koydum cok güzel oldu 3 tane yedi.süpersin tatlım...aynen olmuş... sen beğendin mi? bakalım eşin ne diyecek... mutlaka yaz meraktayım...:uhm:
minecim hangi kurabiye tatlım.. söle ben sana link atayım hemen...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?