Poğaçalar Galete unlu sosyete poğçası...(Resimli...)

cok güzel gözüküyor ama ben sadece kabartma tozu katilan pogacalari yapmaya hep kormusumdur.
sert oluyorlar diye acaba bunlar nasil yumusakmi oluyor kitir kitir mi??
beklemden olmasi güzel bir denemek isterim:)

bu tarife bayılacaksın tatlım ... bende korkardım... ama bu tarifi denedikten sonra vazgeçemiyorum...ben ayrıca bu poğçayı yapıyorum pişirdiktn sonra buzluğa koyuyorum... gerekince çıkarıp sacede ısıtıyorum... mütiş oluyor ...

Tarifi mutlaka deneyecegim,not aldim.Ama ben kati yag kullanmiyorum hic,tamamen siviyag kullansam tadinda fazla bir degisiklik olurmu acaba?

o zamanda olur ama sosisleri küçük küçük doğraman lazım tam yuvarlak form verilemiyor ozaman tatlım...

teşekkür ederim hürremcim ilk olarak başka yapılışını gördüm aynı kurabiyenin burda ama seninki daha güvenilir geldi. bu arada sosisleri küçük küçük küp şeklinde doğramıyı düşünüyrmcokacimcoookcokacimcoook

bu akşam yapıcam bakalım nasıl olacak :uhm:

ben denemediğim hiç bir şeyi burada yayınlamıyorum...ben beğenip ve devamlı yaptığım tarifleri koyuyorum...inan bana çok güzel ... yalnız.. patatesli peynirli yapılınca çok güzel oluyor... patates hamura yumuşaklık veriyor...o yüzden tarifte içini bu şekilde yazdım.. ben denedim kıyma vb şeyler en güzel patatesli peynirli oldu.. yinede sen bilirsin...

yarin mutlak deniycem canim aslinda bugünde yparimm dur ben bir yapip geleyimm bir kosu nasil olsa hamur bekleymiycekkkk:)) reimide eklerimmmm

alinn sizeeee yaptim da geldimm valla sicak demeden bir isirdim dilim yandi:)) merakimdan nasil olduki diyeee.bakalim beyim gelince ne not vercek:) buda resmiiiii.cok güzel olmus artik ekmeksiz kaldigim kahvalti sabahlari hemen yaparim bu tarifi tskkk canimmmm.eline koluna saglikk

Son düzenleme:
yarin mutlak deniycem canim aslinda bugünde yparimm dur ben bir yapip geleyimm bir kosu nasil olsa hamur bekleymiycekkkk:)) reimide eklerimmmm

süpersin tatlım...aynen olmuş... sen beğendin mi? bakalım eşin ne diyecek... mutlaka yaz meraktayım...:uhm:

süpersin tatlım...aynen olmuş... sen beğendin mi? bakalım eşin ne diyecek... mutlaka yaz meraktayım...:uhm:
esimde beyendi canim doyurucuda oluyor icinide fazla koydum cok güzel oldu 3 tane yedi.
cocuklarda bayildi.tam 14 tane cikardim ben pogocadan.ici patatesli olunca disi kitir kitir icide yumusacik oluyor cok güzel.ilk defa kabartma tozu ile yapilan pogacayi tuttum sayende canim yaa.tsk paylastigin icin canim.alkisalkisalkisbende yeni tadlara merakliyim hic üsenmem aninda denerim.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…