tahmin ederdim de bu kadarını etmezdim valla. gözün gördüğünü inkar edip kendi inandıklarının peşinden gidebilecek tipleristisnasız her işyerinde
bir zındık vardır
yanlız değilsin
her işyerinde birbirini çekiştiren sonra şakalaşabilen
sonrada hatalarını herkesin yanında söyleyebilen insan var istisnasız
Ses cıkarmadiginiz icin bu böyle.Bence deli tarafinizi gostermelisiniz.Ileri gitmemek kaydiyla hadlerini bildirinsizi diğer insanlara kötüleyen, olayları hep kendi açısından anlatıp karşı tarafı değersizleştirmeye çalışan insanlara karşı nasıl bir strateji izliyorsunuz? Ya da izliyor musunuz?
ben artık çok sıkıldım işyerimde insanların kendi hatalarını çuvala basıp benimkileri duvara asmasından. Uğraşacak bir şey bulamayınca birbirlerine ona buna sarıyorlar resmen. Birinde bir kusur görüp bunu etrafa açınca rahatlamış hissediyorlar sanırım.
Hele bir de arkadaş kisvesi altında zamanında senin zaaflarını öğrenmiş ve bunu aran bozulunca kullanma potansiyelinde olanları var ki onlar en tehlikeleri. Tabi zamanında arkadaş deyip bazı hareketlerini tolere ettiğim için ben suçluyum ama değiştiremiyorum geçmişi. Kurt kurtla, kuzu kuzuyla anlaşır derler aynı şekilde itilaf grubu kurulmuş ve her şey bitti gitti dedikçe üzerimize oynuyorlar, sessiz kaldıkça da korkak sanıyorlar muhtemelen. Koca koca insanlar ya. İstedikleri de tahrik edip galeyana getirmek. Sürekli telkin veririm kendime, olumlu yazılar okurum ama etkisi malesef uzun sürmüyor. Bir gün istediklerini yapacağım diye korkuyorum.
ahh ahh 2 yıldır çekiyorum insan görünümlü müsfettelerden.. bende aynı hatayı yaptım.. kendim gibi gördüm..içim neyse dışım o.. ahh ahh..sizi diğer insanlara kötüleyen, olayları hep kendi açısından anlatıp karşı tarafı değersizleştirmeye çalışan insanlara karşı nasıl bir strateji izliyorsunuz? Ya da izliyor musunuz?
ben artık çok sıkıldım işyerimde insanların kendi hatalarını çuvala basıp benimkileri duvara asmasından. Uğraşacak bir şey bulamayınca birbirlerine ona buna sarıyorlar resmen. Birinde bir kusur görüp bunu etrafa açınca rahatlamış hissediyorlar sanırım.
Hele bir de arkadaş kisvesi altında zamanında senin zaaflarını öğrenmiş ve bunu aran bozulunca kullanma potansiyelinde olanları var ki onlar en tehlikeleri. Tabi zamanında arkadaş deyip bazı hareketlerini tolere ettiğim için ben suçluyum ama değiştiremiyorum geçmişi. Kurt kurtla, kuzu kuzuyla anlaşır derler aynı şekilde itilaf grubu kurulmuş ve her şey bitti gitti dedikçe üzerimize oynuyorlar, sessiz kaldıkça da korkak sanıyorlar muhtemelen. Koca koca insanlar ya. İstedikleri de tahrik edip galeyana getirmek. Sürekli telkin veririm kendime, olumlu yazılar okurum ama etkisi malesef uzun sürmüyor. Bir gün istediklerini yapacağım diye korkuyorum.
Yok ya olaylar karşısında sakin kalmak ve doğru kelimeleri seçerek kullanmak haksız kişiyi bile haklı duruma getirebilir.belli bir yasima kadar bende sizin gibiydim üstüne bir de duygusallik vardı hemen ağlardım.ama şimdi ne oldu ise insanlara bu zayıf yönümü göstermek istemiyorum ve genel olarak da başarıyorum.öteki türlü insanlarla baş edilmez.gerçi cahil,iki yüzlü insanlar için her zaman geçerli bu.ne yapsak da aynı.minnakhatun01 Stardust07 ah bi ayarım olsa. sivri dil ile ukalalık arasındaki çizgiyi tutturamıyorum. sinirinden hakkını savunamayacak kesimdenim ben de. sakin hayatın delisiyim aslında. sakinken tüm tartışmalar hakkında konuşabilirim ama haklı haksız kimsenin umrunda değil güç merkezi neredeyse insanlar orada resmen.
Her iş yerinde ve ortamda var böyle insanlar insan bazen bunlar yüzünden ise bile gitmek istemiyor ama yapacağınız en guzel şey kendinizi soyutlayın işinize bakın ve herkesin de cevabını verin korktigunuzu düşünmesinler ezdirmeyin yani kendinizisizi diğer insanlara kötüleyen, olayları hep kendi açısından anlatıp karşı tarafı değersizleştirmeye çalışan insanlara karşı nasıl bir strateji izliyorsunuz? Ya da izliyor musunuz?
bende yaşadım ya kabus gibiydi sinsiler böyle konuşuyorlar ama isim vermeden resmen bana gel sataş diyor ama bana mı dedin desen belki ortaya konuşmuş gibi yapacaklar ,tamamı kıskançlık fesatlık ,ben sinirli olduğumu belli ederek biraz daha haffiletmiştim yüzyüze bagoır çağır kavgada ettim ancak biraz susutular ama yukardaki durum oldu bu seferde ,işten ayrıldıktan sonra rahatladımozelbir_i açıkcası bu insanlarla direk muhatap olmak zorunda kalan eşim. çünkü aynı odadalar. ben farklı birimde oldugum halde eşimden duyunca sinirleniyorum. tayin dönemi yaklaşırken durduk yere tepki çekmeyelim diyorum cünkü ne olursa resmen haksızı biz olarak ilan edecekler nerdeyse. sabahtan akşama kadar lak lak edip şunu bunu ezelim derdindeler ben öyle görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?