Galeyana gelmek istemiyoruum!

kesinlikle özel hayata dahil edilemeyecek insanlarmış ama malesef geçmişte ettik. işyeri olduğunu unutup afedersiniz böğürerek konuşur mu bir kadın yahu, bağıra bağıra şarkılar muhabbetler gırlaymış. eşim işini bitirdiğinde ders çalışıyor daha doğrusu bunlar yüzünden çalışamıyor.

işte herkesi kendi gibi bilmenin sakıncaları bunlar o kadar iyi anlıyorumki aynen benimde böyle abla dediğim insanlardı,meger sadece yüzüme gülmüşler ama yapan kendine yapar ,edende bulur.

Bu yazıyı ben mi yazdım acaba oldum bir an çünkü aynı tipte sözde iş arkadaşlarım var
İnsanın damarına damarına basıyorlar alttan alta laf sokma arkadan konuşma üstleriie yalan yanlış şeyler anlatma ikiyüzlü pislikler
İstiyorlar ki ne derdiniz var benle deyip kavga çıkarın sonra onlar haklı konuma geçsin herkese sizi kötülesinler
Bir şey yapmasan içine büyüyor konuşmadıkların
Nasıl başa çıkılır bu tiplemelerle bende bilmiyorum

İt ürür kervan yürür. Onlar yokmuş gibi davranırsanız hakettikleri yerde olurlar. Takmayın lütfen kafanıza.

Ben mi konu açtım dedim birden , ben de aynı dertten müzdaribim şu an öğretmen odasında malesef nasıl yapmalı fikirleşelim günlük gerekirse bari yahu

8 ay sonra çıkmak durumında mı kaldınız peki?

işte herkesi kendi gibi bilmenin sakıncaları bunlar o kadar iyi anlıyorumki aynen benimde böyle abla dediğim insanlardı,meger sadece yüzüme gülmüşler ama yapan kendine yapar ,edende bulur.

Açıkçası ben özel hayatıma da dahil etmedim buna rağmen kıskançlık uğruna yapılıyor aynısı dedikodumu ediyorlar ben odaya gelince ses yok mesela o kafar belli oluyor ki ve gittikçe çoğalıyorlar can sıkıcı oluyor ne yapmalı bilmiyorum

Güzel bir konu olmuş. Vereceğim tek cevap. Güneş balçıkla sivanmaz. Siz böyle kalın onlar cezasını bulur. Yüzünüze bişey söylerlerse kendinizi korursunuz. Genelde arkadan konuşurlar zaten onuda kulağınıza getirenleri de aynı kefeye koyarak yok sayın..

Sizi o kadar iyi anlıyorumki bide etraflarına kendileri gibi olanı alıyorlar hatta herkesi alıyorlar seni yalnız bırakmaya çalışıyorlar .Aynı dert bendede var ama nasıl başa çıkılır bilmiyorum.

Bence de çok iyi olmuş konu yazarak güncel tutmaya ve fikir almaya çabalıyacağım konu ilk sıramda tabiki sizlerin değerli yorumları da

Sizi o kadar iyi anlıyorumki bide etraflarına kendileri gibi olanı alıyorlar hatta herkesi alıyorlar seni yalnız bırakmaya çalışıyorlar .Aynı dert bendede var ama nasıl başa çıkılır bilmiyorum.

bunu ben de farkettim. hep benzer karakterdekileri kendilerine çekiyorlar. biz kalabalığız ama sen tek, sorun sende gibisinden. ama o kalabalığın dağılması bir çıkar çatışmasına bakar

bunu ben de farkettim. hep benzer karakterdekileri kendilerine çekiyorlar. biz kalabalığız ama sen tek, sorun sende gibisinden. ama o kalabalığın dağılması bir çıkar çatışmasına bakar

Açık aramaları da söz konusu mu ?

aynen. arkadaşken de yapıyormuş aslında aralarından bir tanesi de biz farketmemişiz malesef. cok safmısız ya

Aynen öyle sürekli dip dibe olduğum bir arkadaş vardı o anlatırdı özelini hatta baktım o da tavır aldı resmen ama almamış gibi davranıyır aralarında grup kurmuşlar wp tan bir de şaka gibi bence tek sebebi kıskançlık diye düşünüyorum

garip ya.. neyi paylaşamıyosun derdin ne... yaşa git işte illa kaos mu lazım.. evlerden ırak ya

garip ya.. neyi paylaşamıyosun derdin ne... yaşa git işte illa kaos mu lazım.. evlerden ırak ya

Ben az önce sordum hesabını neden böyle diye çıldırdı kadın resmen anladım ki ayrıştırılmak için bahane aranıyor daha da işim olmaz işten soğudum resmen

yoklarmış gibi davranıp olabildiğince gülmek sanırım cözümü. tabi bunun için anlasılabilen bir kaç arkadaş gerekiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…