- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.423
- 798
- Konu Sahibi askim_0277
-
Kesinlikle sakin ol arkadaşım. Öncelikle durumun gerçekten herkesin başına gelebilecek bir şey. Kendinde kabahat arama sakın. Eşinle sakince konuş. sebeplerini sor, sanırım gönül ilişkisi olayı değil bu. Adam başka şeyler düşünmüş. Çok iğrenç bir şey evet ama iyi veya kötü her zaman bir çözüm yolu vardır.
Yazımdan anladığın bu mu Allah aşkına. Vayyy nasıl böyle bir şey olur, dünya da ilk defa senin kocanı gördüm bunu yapan, bilmem ne. Öyle mi diyim. Herkesin başına gelir bu aldatma olayları. Daha hiçbir şey kesin bile değil, sadece HAMİLE ve SAKİN OLMASI gerektiği için daha ılıman şeyler yazmayı uygun gördüm. Hamile olmasa siktir et herifi gitsin derim yani.herkesin kocası hamile eşi varken genelevlerdemi dolaşıyor.
tek çözüm var. oda ortada.
gönül ilşkisi olsa ne olmasa ne ayrıca..aldatma aldatmadır.
sebep ne soracak pardon. bir adamın karısını b ırakıp hayat kadınlarıyla ollmasının sebebi olurmu. yapmayın artık.suçu buradada kadına atmayın. gerçekten yeter
Arkadaşım, ben sanalda aldatıldım diye eşimi boşayacağım. Bana böyle şeyler ters ama karşında ki hamile bir bayan. Normal görmedim ben olayı, sadece sakin olmasını istediğim için bunu yazdım. Senin benim dememizle mi yapacağını yapacak.Ben öyle sebebin alnını karışlarım!
Sebebi ne olursa olsun bunun neresi normal?
Neresi herkesin başına gelebilecek bir şey?
Nasıl bir düşünce tarzıdır ya.
Böyle düşünen kadınlar oldukça erkekler daha çok aldatır!
Arkadaşım, ben sanalda aldatıldım diye eşimi boşayacağım. Bana böyle şeyler ters ama karşında ki hamile bir bayan. Normal görmedim ben olayı, sadece sakin olmasını istediğim için bunu yazdım. Senin benim dememizle mi yapacağını yapacak.
sen kadını suçluyorsun.Yazımdan anladığın bu mu Allah aşkına. Vayyy nasıl böyle bir şey olur, dünya da ilk defa senin kocanı gördüm bunu yapan, bilmem ne. Öyle mi diyim. Herkesin başına gelir bu aldatma olayları. Daha hiçbir şey kesin bile değil, sadece HAMİLE ve SAKİN OLMASI gerektiği için daha ılıman şeyler yazmayı uygun gördüm. Hamile olmasa siktir et herifi gitsin derim yani.
sanalda aldatılmamış. maili okudunuzmu.Arkadaşım, ben sanalda aldatıldım diye eşimi boşayacağım. Bana böyle şeyler ters ama karşında ki hamile bir bayan. Normal görmedim ben olayı, sadece sakin olmasını istediğim için bunu yazdım. Senin benim dememizle mi yapacağını yapacak.
Kadını mı suçluyorum. Nerden çıkarttın bunu sen. Benim konu sahibine " senin bir suçun yok" (hamilesin diye kendinde eksiklik hissetme cinsel konuda) yazdığım okumadın mı? Artı " yaptığı şey iğrenç bir şey" dediğimi de okumadın sanırım. Neyse iyi analiz et yazılanları da ondan sonra konuşalım.sen kadını suçluyorsun.
sebep sorduruyorsun. buda kadınla alakalı. sebep soran kadına koca,onunla ilgili şeyleri söylecek çünkü.
bunun sebebi yok. genelevde kadın bakmanın randevulaşmanın arabasının orada olmasının devamlı sebebi yok. ha pardon var. adamın iğrençliği.
hamile yada değil. o dediğiniz yapılmalı zaten.
karısını düşünmemiş bu adam,bebeğide
.aids geçirir hem bebeğe hem kadına biliyorsunuz değilmi. varsa kadınlarda bu.
ayrıca
elinde mailler var. kısaca kesin aldatmış adam...
ediyorum merak etme SENKadını mı suçluyorum. Nerden çıkarttın bunu sen. Benim konu sahibine " senin bir suçun yok" (hamilesin diye kendinde eksiklik hissetme cinsel konuda) yazdığım okumadın mı? Artı " yaptığı şey iğrenç bir şey" dediğimi de okumadın sanırım. Neyse iyi analiz et yazılanları da ondan sonra konuşalım.
Hayır ben kendim aldatıldım sanalda:) O nedenle boşanacağım. Böyle bir şey olsa diyorum hemen si.. ol git derdim. Ama kadıncağız hamile, denilecek en sakince lafları kullanmaya çalıştım, yine hoş bir şey olmadığını söyleyerek.sanalda aldatılmamış. maili okudunuzmu.
Çok şükür merak huyum yokturediyorum merak etme SEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?