- 21 Ocak 2015
- 1.055
- 1.044
- 333
- 38
- Konu Sahibi askim_0277
-
Almanyadamisin ?Kadin kim ve ne odugu besbelli hatta Mail adresi bile igrenc bi isimleydi!! Ve resim vardi Profil resmi olarak yari ciplak bi halde! türk degil alman .. Mail adresini ve yazismalari kaydettim yazicam kadina
Nasil bir uslup bu boy Allah askina?????miğden alcaksa yasamaya devam et ? ya nasıl hala dıyebılıyorsunuz hıcmı gururunuz yok onurunuz yok sızın sız asalakmısınız ona mı bagımlısınız?? ayy yaa okuyunca delırıyorum yaa çekıp gıdıcen ondan ıbaret deıl dunya
Bence de!Ilk isiniz test yaptirmak olsun.
Bosanma gibi bir durumun olacagini sanmiyorum.Bence de!
Evet oyle bir iliski yasandiysa sagligi da gozden gecirilmeli...Bosanma gibi bir durumun olacagini sanmiyorum.
O yuzden konu sahibi enazindan kendinin ve bebeginin sagligi icin bi seyler yapmali.
Iyi geceler arkadaslar...
kafam cok karişik ne yapcagim bilmiyorum bana bi akilli verin!! 2 yildir evliyim ve bes bucuk aylik hamileyim kizim olcak!!
Gelelim konuya
Bundan bir hafta önce esimi genel evde görmüsler bana tanidiklarim söyledi. . Arabayida oralarda görenler olmus ve benim kulagima geldi. .. esime sordum ama tabi inkar etti ve öyle bisey yapmayacagini söyledi! Sadece oraya yakin bi Fitness salonu var orda arkadasini bekledigini ve Park yeri olmadigindan dolayi arabayi genel evin yakinina Park etmek zorunda kaldigini söyledi!! Ben tabi arastirdim bunu arkasinda sordum belli etmeden ama o arkadas I hic görusmemis o gün esimle! ! Yani esim yalan söyledi bana! ! Bugun de Mail adresine baktim bi kadinla yazistigini gördum .. ! !! Kadinla bulusmak istemis esim ... kadin da hafta sonuna ertelemis bugun baska musterileri oldugu için!!! Esimde israrla bugun istemis sonra kadinda red etmis bulusmayi! Esimle yarin konusucam bu konu hakkinda .. Sizce bosanmalimiyim?? Bu yazdiklarini okuduktan sonra tabi genel evede gitmistir ve aldatmistirda beni !!! Akil verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?