- 20 Aralık 2013
- 2.131
- 130
- 73
[video=youtube;cNPDx-_3hqQ]http://www.youtube.com/watch?v=cNPDx-_3hqQ[/video]
![]()
cok kotusu n gözlerım doldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;cNPDx-_3hqQ]http://www.youtube.com/watch?v=cNPDx-_3hqQ[/video]
![]()
dolmasıncok kotusu n gözlerım doldu![]()
inanmak zorundayız,yoksa nefes alamayızvalla benım buna ınanasım gelmıyo artık![]()
canım cok tesekkur ederım duaların ıcın evet katılıyorum sana sevgı olsa her turlu engel aşılır sevgısı yokmus demekkı kotu nıyetlı bırısı dıılım ama benı bu kadar uzdu o da mutlu olamasın ıstıyorumcanım arkadaşlar demiş ya belirsizlikten, hiç bi açıklamada bulunmadan gitmesinden dolayı bu kadar uzun süredir atlatamamışsındır diye.
bence ortada bi belirsizlik yok. Sana bişey söyliyim mi bi ilişki bitiyosa bunun tek nedeni sevgisizliktir. Diger nedenlerin her biri sahte inan bana. Ortada sevgi varsa her sorun aşılır, her şeye gögüs gerilir. Seni terk ettigine göre sevmiyomuş demek ki ikilemde kalma sakın tek neden bu işte aklını da bulandırma. Seven adam 1,5 sene dayanamaz dönerdi dimi zaten. Seni sevmeyen adam için ne kadar aglıcaksın daha.
seni çok iyi anlıyorum inan bana benzer bi durumu ben de yaşadım. Ama artık üzülmüyorum çünkü o beni sevmiyodu seninki de seni sevmiyo terk edenlerin hiç biri terk edilenleri sevmiyolar yani burda bi hemfikir olalım.
senin için dua edicem tatlım. Allah yardımcın olsun. Karşına her şeyi unutturacak helal süt emmiş bi genç çıkarsın inşaallah![]()
bende aynı boyleyım sureklı uyuyorum dısarıya pek cıkmıyorum sıkıntımı kımseye bellı etmemeye calısıyorum dısarıya yuzum hep guluyo ama hala ıcım kan ağlıyo![]()
Merhaba Tolinciğim,
İnan bana bu "acı" dediğin duygular geçecek...
Bak kendimden örnek vereyim sana,bir 6 yıl bir 3 yıl olmak üzere iki ciddi ilişkimi bitirdim zamanında.
6 yıl dile kolay neyse...gün geldi evleneceği haberini aldım,düğün günü beni aradı "bişey söyle ne olur,unutamıyorum," dedi.
Ben "çok mutlu olmanı istiyorum,eşin olacak kişiyi üzme ne olur" dedim ve bitti.
Asla ama asla beddua etmedim,asla onun "mutsuz" olmasını dilemedim,insan sevdiğinin mutsuz olsun ister mi?
Diğer ilişkim de ise(maddi olarak durumu çok iyiydi) terk ettim yaptığı yanlış yüzünden ama çok acı çekiyordum.(arkadaşımla aldatmıştı).
Sessizce çıktım hayatından,ne bir beddua ne bir bağırış çağırış,sadece gittim.
1 ay falan geçti bu beni aradı(numaramı arkadaşımdan almış) "sana ihtiyacım var,ne yaptım ben vs.." Dedi.
Evine gittim kii şok şokişi batmış,evde bi koltuk kalmış,sehbanın üzerinde bayat bir ekmek,dağılmış.
Sarıldı bana hıçkıra hıçkıra ağlıyor(asla beddua etmedim)..
Açmısın dedim? Evet dedi.(perişan haldeydi).
Gittim yiyecek bileyler aldım,beş on kuruş bıraktım sehbanın üzerine ve çıktım.
Üzüldüm asla mutlu olmadım bu duruma,iyi kötü bir yaşanmışlık vardı çünkü.
Yine sesizce çıktım evden,çıkarken hıçkırıklarını duyuyordum ama bitmişti benim için.
Yıllar sonra bir çöpçatan sitesin de eşimle tanıştım :)
Evlendik,çok mutluyum çok şükür.
Demem oki,unutursun ablacım.
Hele karşına "doğru" insan çıksın,döktüğün gözyaşların için kendine kızacaksın.
Bundan sonra dökeceğin göz yaşların sadece mutluluktan olsun.
O da birşey mi evleniyor iki üç ay sonra. Nişanlandığını sözlendiğini gezdiğini tozdugunu hep takip ettim. Düğün haberini duymakta varmış. Bende sen gibi o sıralarda ayrıldım. Bir anda gitti ve başkasıylaydı. Çok canım yandı çok kötü oldum. Buraya yazdım topicimiz vardı dertleştik atlatacağız dedik ve düğün tarihini yakın zamanda öğrendim üzüldüm mü yok. Atlatmışım sanırım ama tabiki içimde bir sızı var inceden. Sadece ayrılırken ki tavrını kabullenemedim onun verdigi bir kırılmışlık hissi. Eğer adam gibi gelip deseydi ben yapamıyorum olmuyor başkasını seviyorum deseydi. Amenna derdim yoluma devam ederdim ama yapmadı. Neyse kendi bilir :) Cidden atlatılıyor bi kere onla ilgili umutlarını bırakmalısın onla iligli gelecek hayallerin varsa vazgeçmelisin unutmaya karar vermelisin en önce.
onu anca başka birinden hoşlandığında unutabilirsin ve unutursan emin ol o umrunda olmaz zamana bırak elbet geçer.
Dışarıya pek çıkmayıp, kendini uyumaya ya da onu düşünmeye mahkum ettiğin için
acı çekiyorsun zaten.
Bir erkek ya yapmayın lütfen!
Sağlığından,canından kıymetli olmasın.
Sağlığını bu sıkıntı uğruna kaybedip hastane kapılarında geze geze
aşk neymiş unutanlar var.
İlla o noktaya mı gelmeli?
Bir kadın için kendini kaybeden erkeğe de bunu söylerim aynen..
Yalnız doğduk yalnız ölüyor insan.
Kimse vazgeçilmez değil.
Ben de sevdim , çok sevdim. Seve seve ayrıldım onun mallıkları yüzünden evet.
Arayıp yalvarmasını dön demesini bekledim. Yapmadı.
Dünya başıma yıkılmış sandım.
Bir zaman ağladım evet ama kendimi asla eve kapatmadım.
Daha çok gezdim, tozdum. Eğlenceli ne varsa yaptım.
Ve aklıma o gözyaşlarım geldiğinde ne kadar salakmışım diyorum şimdi.
Kendini hep daha çok sev. Ve yeni ortamlar yarat. Kurs, gezi vb.. Tavsiyem budur..