Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba 24 yaşındayım 1 bucuk sene once terkedıldım ıkılı ılşkı sonucta benımde cok hatalrım oldu kabul edıyorum ama ona hıcbızaman yalan soylemedım yanlış bı davranışta bulunmadım ne bılıyım ya bu kadarını haketmedım ama o o kadar verdıgı sozlere ragmen sozunu tutmadı banada bı suru yalan soylemiş zaten cektı gıttı bu kadar zaman gecmesıne ragmen ben toparlanamadım hala ya 2 unun bırıne aglıyorum yada gecelerı kotu ruyalar goruyorum sorum şu bıgun bu acı bu sıkıntı bıtermı bende yoluma bakabılırmıyım mutlu olabılırmıyım ve en cok ıstedıgım sey de onun bensız mutlu olamadığını gorebılmek mumkun olurmu boyle bısey?offf cok dırendım buraya konu acmamak ıcın ama artk taşıyamıyorumvarmı benım gıbı bunları yaşayıpta atlatıp şımdı mutlu olan?
merhaba 24 yaşındayım 1 bucuk sene once terkedıldım ıkılı ılşkı sonucta benımde cok hatalrım oldu kabul edıyorum ama ona hıcbızaman yalan soylemedım yanlış bı davranışta bulunmadım ne bılıyım ya bu kadarını haketmedım ama o o kadar verdıgı sozlere ragmen sozunu tutmadı banada bı suru yalan soylemiş zaten cektı gıttı bu kadar zaman gecmesıne ragmen ben toparlanamadım hala ya 2 unun bırıne aglıyorum yada gecelerı kotu ruyalar goruyorum sorum şu bıgun bu acı bu sıkıntı bıtermı bende yoluma bakabılırmıyım mutlu olabılırmıyım ve en cok ıstedıgım sey de onun bensız mutlu olamadığını gorebılmek mumkun olurmu boyle bısey?offf cok dırendım buraya konu acmamak ıcın ama artk taşıyamıyorumvarmı benım gıbı bunları yaşayıpta atlatıp şımdı mutlu olan?
gosterebıldıgı mantıklı bı sebebı bıle yok ıste evet psıkologa kısa bı sure sonra gıdıcem zaten o da fayda olmazsa.....
umarım abla inşallahbi çok insanın senin gibi hikayesi var, çözüm de var elbette... çözüm sensin... iyi olmak, güzel olmak aşk için yeterli değil bence. adam gitmişse, gitmiştir bitmiştir.... sebebinin bi önemi yok! o sensiz mutlu olacak hem de çok mutlu olacak.... aşık olacak çünkü... bence sen de kendine izin versen sende sevebilirsin birini.... biraz bencil olmalı, önce kendini sevmelisin.... o bensiz üzülsün diye düşünmektense ben onsuz çok daha mutlu olmalıyım diyebilmelisin....
yaşadım gördüm aynen öyleeeeegörücü usülüyle evlenmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, "güven problemim var benim" diye insanları uyarabiliyordum bile, şimdi her gece Rabbime şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış diyorum.... darısı başınızaaaa :))))
kesinlikle öcü gibiyim yabizim karizmalar fena çizilmiş bian once toparlamak lazım![]()
Saftiriğin biri için 1,5 sene yandım tutuştum. Ümit verdi olur dedi bir baktım daha yola çıkmadan yolun başında sattı gitti beni.
O acılar hiç geçmez gibi geliyordu. Hatırladıkça şaşırıyorum şuanda :)
Emin ol geçiyor. Seni haketmeyen biri için 1,5 yıl o kadar fazla ki..
İleride şimdiki aklım olsa şöyle yapardım dememen için şimdiden çevir yönünü
İnsan hatırlamak isterse bir günde hatırlarmış on yılı, eğer unutmak isterse de bir günde unuturmuş on yılı..