galiba artık taşıyamıyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elbette gecıyor hatta artık baskasını sevıp bu seferde onun ıcın aglayıp artık kurtulmak ıstıyorsun :)))

Bir bucuk sene cok uzun bir sure...
Eger onun beni unutamadigini gormek istiyorum, yok kotu oldugunu gormek istiyorum kafasiyla devam ederseniz bu sure daha da uzar gider...
Bu biten iliskilerin kangrenidir, cikar onu gundeminden, o kim ki beni bu kadar uzuyor de kendine, o kim ki ben bu kadar heder ediyorum kendimi...
Yasinda kucuk degil, kafanda bitir, o guzel yaslarinin tadini cikar...

merhaba 24 yaşındayım 1 bucuk sene once terkedıldım ıkılı ılşkı sonucta benımde cok hatalrım oldu kabul edıyorum ama ona hıcbızaman yalan soylemedım yanlış bı davranışta bulunmadım ne bılıyım ya bu kadarını haketmedım ama o o kadar verdıgı sozlere ragmen sozunu tutmadı banada bı suru yalan soylemiş zaten cektı gıttı bu kadar zaman gecmesıne ragmen ben toparlanamadım hala ya 2 unun bırıne aglıyorum yada gecelerı kotu ruyalar goruyorum sorum şu bıgun bu acı bu sıkıntı bıtermı bende yoluma bakabılırmıyım mutlu olabılırmıyım ve en cok ıstedıgım sey de onun bensız mutlu olamadığını gorebılmek mumkun olurmu boyle bısey?offf cok dırendım buraya konu acmamak ıcın ama artk taşıyamıyorum:14: varmı benım gıbı bunları yaşayıpta atlatıp şımdı mutlu olan?

slm :2: ben ne zaman kirilsam senin gibi yikilsam hep daha kotusunu dusunurum .benden ve bu durumdan cok daha zor durumlarda olan insanlari, kadinlari..olumler bile unutuluyor zamanla.unutulmasa da hani derler ya ince bir sizi yuregimde..hala.ben 30 yasindayim butun hayatim zor gecti ama inatla her seferinde yeniden kalktim anka kusu misali su an cok yorgunum bezginim allahtan olum diliyorum..... artik gerisini sen dusun arkadasim

Ben varım şekerim aynı senin gibi birinin ardından 3 yıl ağladım tam 3 yıl ya dile kolay sabah-akşam demeden. Sonra eşimle tanıştım, sonrasını tahmin etmişsindir:)

Son düzenleme:
İnanki değmez seni sevmeyen terkeden bir insan için ikigunde bir aglamana değermi güzel kardeşim ??düşün şimdi sana geri döndügunu bu adam sana acidan başka ne verebilir seni zamannda terketmiş evlensem çocuğun olsa gene gidebilir ona guveneilirmisin bence yoluna bak başka şeylerle ilgilen..

merhaba 24 yaşındayım 1 bucuk sene once terkedıldım ıkılı ılşkı sonucta benımde cok hatalrım oldu kabul edıyorum ama ona hıcbızaman yalan soylemedım yanlış bı davranışta bulunmadım ne bılıyım ya bu kadarını haketmedım ama o o kadar verdıgı sozlere ragmen sozunu tutmadı banada bı suru yalan soylemiş zaten cektı gıttı bu kadar zaman gecmesıne ragmen ben toparlanamadım hala ya 2 unun bırıne aglıyorum yada gecelerı kotu ruyalar goruyorum sorum şu bıgun bu acı bu sıkıntı bıtermı bende yoluma bakabılırmıyım mutlu olabılırmıyım ve en cok ıstedıgım sey de onun bensız mutlu olamadığını gorebılmek mumkun olurmu boyle bısey?offf cok dırendım buraya konu acmamak ıcın ama artk taşıyamıyorum:14: varmı benım gıbı bunları yaşayıpta atlatıp şımdı mutlu olan?
gosterebıldıgı mantıklı bı sebebı bıle yok ıste evet psıkologa kısa bı sure sonra gıdıcem zaten o da fayda olmazsa.....

bi çok insanın senin gibi hikayesi var, çözüm de var elbette... çözüm sensin... iyi olmak, güzel olmak aşk için yeterli değil bence. adam gitmişse, gitmiştir bitmiştir.... sebebinin bi önemi yok! o sensiz mutlu olacak hem de çok mutlu olacak.... aşık olacak çünkü... bence sen de kendine izin versen sende sevebilirsin birini.... biraz bencil olmalı, önce kendini sevmelisin.... o bensiz üzülsün diye düşünmektense ben onsuz çok daha mutlu olmalıyım diyebilmelisin....

yaşadım gördüm aynen öyleeeee :16: görücü usülüyle evlenmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, "güven problemim var benim" diye insanları uyarabiliyordum bile, şimdi her gece Rabbime şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış diyorum.... darısı başınızaaaa :))))

bi çok insanın senin gibi hikayesi var, çözüm de var elbette... çözüm sensin... iyi olmak, güzel olmak aşk için yeterli değil bence. adam gitmişse, gitmiştir bitmiştir.... sebebinin bi önemi yok! o sensiz mutlu olacak hem de çok mutlu olacak.... aşık olacak çünkü... bence sen de kendine izin versen sende sevebilirsin birini.... biraz bencil olmalı, önce kendini sevmelisin.... o bensiz üzülsün diye düşünmektense ben onsuz çok daha mutlu olmalıyım diyebilmelisin....

yaşadım gördüm aynen öyleeeee :16: görücü usülüyle evlenmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, "güven problemim var benim" diye insanları uyarabiliyordum bile, şimdi her gece Rabbime şükürler olsun ki eşimi karşıma çıkarmış diyorum.... darısı başınızaaaa :))))
umarım abla inşallah:5:
bizim karizmalar fena çizilmiş bian once toparlamak lazım:9:
kesinlikle öcü gibiyim ya:27::27::27:
kendimi dünyanın en değersiz iğrenç mahluku gibi görüyorum değer mi ya:ssz:25 gün olmadan baskasına asık olmus bide köpek:ssz:sakinim:9:

Saftiriğin biri için 1,5 sene yandım tutuştum. Ümit verdi olur dedi bir baktım daha yola çıkmadan yolun başında sattı gitti beni.
O acılar hiç geçmez gibi geliyordu. Hatırladıkça şaşırıyorum şuanda :)
Emin ol geçiyor. Seni haketmeyen biri için 1,5 yıl o kadar fazla ki..
İleride şimdiki aklım olsa şöyle yapardım dememen için şimdiden çevir yönünü
İnsan hatırlamak isterse bir günde hatırlarmış on yılı, eğer unutmak isterse de bir günde unuturmuş on yılı..

Son düzenleme:
Saftiriğin biri için 1,5 sene yandım tutuştum. Ümit verdi olur dedi bir baktım daha yola çıkmadan yolun başında sattı gitti beni.
O acılar hiç geçmez gibi geliyordu. Hatırladıkça şaşırıyorum şuanda :)
Emin ol geçiyor. Seni haketmeyen biri için 1,5 yıl o kadar fazla ki..
İleride şimdiki aklım olsa şöyle yapardım dememen için şimdiden çevir yönünü
İnsan hatırlamak isterse bir günde hatırlarmış on yılı, eğer unutmak isterse de bir günde unuturmuş on yılı..

Çok doğru...:ssz:

2 yıllık sevgilim vardı benim de Mart ayına kadar...Kangren olmuş bir ilişkiydi ama ben ayakta tutmaya çalışıyordum...Fiziksel ve duygusal olarak ağır şeyler yaşadım.Ve daha sonra da böyle devam edersem bir ömür mutsuz olacağımı anladım.:31: Ne mi yaptım ? Kangrenli yeri kesip attım.:6::6:

Bir gün ağladım.Sadece bir gün.Zaten ayrılığın fizibilite çalışmasını hırtoluklarıyla yaptırmıştı bana.:ssz:

Gezdim,tozdum,deli dolu yaşadım üniversitenin son demlerini...:51:

Sonra da 4 yıldan beri arkadaşım olan şimdiki sevgilim açıldı bana.:38: Çok yaralıydım ama o yanımda oldu hep.Mükemmel mi elbette hayır ama bana şunu gösterdi ki,ben yeniden aşık oldum...

Ama en güzel tarafı eski toyluğum ve kör kütük aşıklığımdan eser yok.Temkinli seviyorum.:13: Kendimden vazgeçecek kadar sevmiyorum artık.Hiç kimseyi...:ssz:

Uzattım ama.Geçecek tolin ve güleceksin.:16::16:

herkese tesekkur ederım kızlar umarım bı an once atlatıp kendıme gelebılırım şu ara tek ıstedıgım bu:16:

Konu sahibi sana ve burda yazan birkac arkadasa tavsiyem farkindaliginizi biraz artirin kisisel gelisimle yada psikolojiyle ilgilenin.cunku karsi tarafi size aci cektirmekle suclamak kurban psikolojisidir ve saglikli bir kafa yapisi degildir.cunku hayatinizin kontrolu sizin elinuzde allah hepimize mantik,irade duygular vermis.sen sana aci cektirmesine izin vermezsen kimse sana aci cektiremez.aldatilma sonucu ayriliklari ayri tutuyorum o gibi durumlarda tabiki ilahi adalet yerini bulacaktir.ancak kimse sizi artik sevmiyor diye suclayamazsiniz..tavsiyem psikolog...

Back
X