• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba aşık oldum

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Sanırım ona aşık oldum fakat utandığım için çalıştığı yere gidemiyorum. Gittim diyelim ona nasıl yaklaşıp tanışcam :( Nasıl olacak bu iş??

Sanırım ona aşık oldum fakat utandığım için çalıştığı yere gidemiyorum. Gittim diyelim ona nasıl yaklaşıp tanışcam :KK43: Nasıl olacak bu iş??
Çalıştığı yer neresi bilmiyorum ama, bişeyler bahane ederek sık sık git. Bakışından falan anlarsın onda da ışık varsa o adım atar bi şekilde. Ya da numaranı yaz ver ne kaybedersinki?

Çalıştığı yer neresi bilmiyorum ama, bişeyler bahane ederek sık sık git. Bakışından falan anlarsın onda da ışık varsa o adım atar bi şekilde. Ya da numaranı yaz ver ne kaybedersinki?
Çok utanıyorum. Hani yakın bir arkadaşım olsa onunla giderdim böylece utanmazdım da fakat çağırabileceğim yakın bir arkadaşım da yok. Şimdi tek başıma gittiğimde sap gibi kalmaktan korkuyorum :KK43: Bir de onun için geldiğimi anlayacak fakat ben iletişime geçmeye utanacağım sonuçta rezillik olmasından korkuyorum.

Back
X