Gebeliğe Hazırlık Galiba bekleyişin sonu hüsran :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sanadeliyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
17
14
3
Merhaba ben buraya yeni üye oldum ve çok severek takip ediyordum uye olmaya karar verdim sizede bir sorum olacak. 2 yıllık evliyim 4 aydir bebek yapmaya karar verdik ve 9 gündür adet olmuyordum ama az once cok az miktarda pembemsi bir kan geldi acaba hamile olabilir miyim ? :dua:

hcb testi direk sonucu verir. bence hemen eczaneye git. çünkü aradan 9 gün geçmiş. 9 gün geçmeside tuhaf. eğer gebe değilsen bunuda analiz etmen gerekir.

Az önce test yaptım ve hamileyimmm çok tarifsiz bir duyguu :KK68: Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :dua:

Eklentiler

• IMG_20170913_193623.webp
    IMG_20170913_193623.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 80
kuzum hayirli ugurlu olsun tebrik ederim tam belirtilerini yazarmisin
Hep uzanmak istiyorum halsizim kasiklarim adet olacakmis gibi agriyor sicak basiyor surekli dunde pembe bir kan geldi az miktarda dedim tamam yine bebis yok ama sabah kalktim pedde hicbirsey yoktu sonra aldim baktim pozitifti :KK200:

kuzum hayirli ugurlu olsun tebrik ederim tam belirtilerini yazarmisin
Hep uzanmak istiyorum halsizim kasiklarim adet olacakmis gibi agriyor sicak basiyor surekli dunde pembe bir kan geldi az miktarda dedim tamam yine bebis yok ama sabah kalktim pedde hicbirsey yoktu sonra aldim baktim pozitifti :KK200:

Hayırlı olsun darısı başımıza ❤️

Arkadasım hayırlı olsun tebrikler :)

Bende bişey soracağım size ben temmuz 16 sı adet gördüm agustos 16 ta tam günü gününe yine adet gördüm.
Bu durumda benim adet döngüm 30 günde bir mi oluyor .

Yani bu ayın 16 sında olmam normali değil mi ?

Bi uygulama kullanıyorum 22 eylül gösteriyor bat tarihimi acaba son adet gününden mi hesaplanır döngü ?

canim ayni belirtileer bendede var hele atesimi olcup duruyorum hep 37 ustu cikio normalde sogukmusum gbi ama bi anda ates basio yanaklarimi fln kasiklarimada arada kramp grio bat 18 eylul 5 gunum kaldi sen hamilesin lutfen dualarin arasinda banada yer ver cnm allah buyuk

Bende bişey soracağım size ben temmuz 16 sı adet gördüm agustos 16 ta tam günü gününe yine adet gördüm.

Bi uygulama kullanıyorum 22 eylül gösteriyor bat tarihimi acaba son adet gününden mi hesaplanır döngü ?
Oncelikle tesekkur ederim :) Uygulamalara pek aldırış etmeyin kendinize boş bir kagida kaydederek bile takip edebilirsiniz adet dongunuzu onlar kafayi cok karistiriyor

Oncellikle tesekkur ederim : uygulamalara aldiris etmeyin bence onlar sadece kafa karistiyor siz evinizde bile bir bos kagida adet dongunuzu yazip takip edebilirsiniz

canim ayni belirtileer bendede var hele atesimi olcup duruyorum hep 37 ustu cikio normalde sogukmusum gbi ama bi anda ates basio yanaklarimi fln kasiklarimada arada kramp grio bat 18 eylul 5 gunum kaldi sen hamilesin lutfen dualarin arasinda banada yer ver cnm allah buyuk
Oncelikle Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Adetim 9 gun gecti ben oyle ogrendim sende sabirli ol diycemde o biiraz zor anliyorum seni ama stres yapma akisina birak olacagi varsa oluyor zaten Rabbim buyuk :dua:

Back
X