eşimin daha önce cebinde msj yakalamıştım. attığı msj boş ev var hatun atmak istersen die. Bunun hesabını sorduğumda yok öle birşey bilmem ne sadece sustu. neyse içimdeki kırgınlık geçmemişti ona karşı ama yapacak birşeyde yoktu, bir arkadaşım eşinden ayrıldı. 3 gün önce arkadaşımın eşi beni aradı eşiyle arasının nasıl düzeltebileceğini falan filan dert yanıyordu. o ara işten geldim yemek yapıyorum ve açım. Tam tlf. kapatırken bana dediki sana birşey söyliycem nasıl desem hayırdır dedim. benim ş.. siz onun evine gidip 2 tane rus getirecekmiş bir ş..siz arkadaşı daha varmış anahtarı istemiş oda vermiş, ama yarım saat sonra geri vermiş anahtarı aksilik olmuş kızlar gelmemiş. Neyse kapattım teli ama elim ayağım titriyor, kendi kendime dedimki benmi çok safım yada salağım. Neden hep evim çocuklarım kocam diyorum, işten çıakrım direk evime yolda ne yemek yapsam eksik ne var diye düşünürüm. kendime bile birşey almam hep evime çocuklarıma. Neyse bu eve geldi ben dedimki kim o ruslar yok eve atıcakmışsınız bilmem ne. bu ne diyosun sen, kim diyo bilmem ne. ben aşırı sinirlenince bu arabasına binip gitti. gece geldi yastığını verdim eline bundan sonra salonda yatarsın dedim. 3 gündür konuşmuyoruz. Evde bile huzursuzum. içim içimi yiyor acaba yine yapıyormu yada yaptımı birşeyler diye. Alımlı ve dikkat çeken bir kadınım yaşımı asla göstermem. Bende onumu aldatsam diye düşüncelerede giriyorum içim hyr diyor. Benim suçum ne peki...