Hosgeldiniz.. Sizinde kandiliniz mubarek olsun.. Insallah hamilesinizdir, ama zaten iki cizgi cikmis testler yanilma payi cok az.. Isterseniz bi test daha yapin veya doktordan test yapmasini isteyin. Gonlunuzce olsun hersey
Hoşbulduk. İnşallah öyleyimdir ama ne bilim işte kürtajdan sonra zor olur diyorlar ya o yüzden kafam karışık bugün regl günüm normalde yarın sabah gene test yapacağım bakalım inşşş olur benimle beraber tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin...
Neden zor olsun ki bi cok kadin bu sekilde hamile kalabiliyor, Rabbim ne mucizeler yaratiyor :) Siz sikmayin caninizi insallah hamilesinizdir :)
Yarini bekle en iyisi ve bi test daha yap ben silik yazisini okumamisim sanirim :26:Ama silik oluncada bazen dogru oluyor yinede cok umutlanmamak en iyisi sanirim
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende.Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.Sorum şu ben ocak ayında boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum 1 ay korundum.Sonra akışına bıraktım olmaz diye düşünürken adetime bir gün kala test yaptım.Sonuç 2. çizgi silik çıktı.Hemen umutlanmak istemiyorum sizce olasılığım nedir.
canım, seninde kandilin mübarek olsun, allah dualarımızı kabul etsin,
benımde ikinci çizgi silikti, ben ertesı gun bıdaha test yaptım, yanılmayalım dıye, 2.gün yaptıgım testte ikinci çizgi yıne silikti, ama ilk teste gore daha koyuydu, ben adetımden 1 hafta sonra yapmıstım, ıkıncı cızgıler silik cıkınca,( ctesı ve pazardı testlerı yaptıgımda,) ptesı doktora gttım, ve hamıleymısim, inşallah sende hamilesindir :)))
doktora gıt bence, için rahatlasın:)
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende.Öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin.Sorum şu ben ocak ayında boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum 1 ay korundum.Sonra akışına bıraktım olmaz diye düşünürken adetime bir gün kala test yaptım.Sonuç 2. çizgi silik çıktı.Hemen umutlanmak istemiyorum sizce olasılığım nedir.
canım iyi düşün iyi olsun inş hamilesindir ama bi kan testi yaptır derimkandilin mübarek olsun ...
arkadaşlar birşey sorucam. reglim 17si olması gerekiyordu ki genelde 1-2 gün dışında aksamaz. bugün ayın 24ü ve hala regl olmadım. göğüslerimde şişkinlik ve çok olmasada ağrı var. kasık ağrılarım vardı ama şimdi hissetmiyorum. gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkar. regl geçtiği günden sonra mı başlıyor genelde. birde gebeliğin kaç hafta olduğu regl tarihinden itibaren mi sayılmaya başlanıyor?
işin gRİP YANI yeni evliyim ve açıkçası hamileliği hiç düşünmemiştim. ama nedense şimdi inşallah hamileyimdir diyip herkesten olumlu bi yanıt almaya çalışıyorum.test yapıcam yarın inş .ama daha erken mi diye düüşünüyorum test için
Günaydın günaydın günaydınnn kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?