• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba bi hata yaptım

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.769
7.047
358
İzmir
kızlar az önce beni bi cep numarasından aradılar ve adıma bir sigorta ödemesi yapıldıgına fakat süresinin dolduğunu iptal etmekmi yoksa aktif kalmasınımı istediğimi sordular bende iptal edelim dedim kimlik numaramı istedi aptallık yapıp verdim sonra garanti bonuskart numaramı istediler bnde basta terddüt eetim söyledimde teğit için gerekli dedi bende son bir rakamını yanlış söyledim sadece arka yuzdeki numaranı da son bir rakamını yanlış soyledim sonra internetden araştırdım biraz sahtekarmış bunlar sen kabul etmediğin halde sigorta işlemi başlatıp para istiyorlarmış son rakamı yanlış söylemem işe yararmı acaba hem zaten kredi kartımda aktif değildi şifresini bile almamıştım

kızlar az önce beni bi cep numarasından aradılar ve adıma bir sigorta ödemesi yapıldıgına fakat süresinin dolduğunu iptal etmekmi yoksa aktif kalmasınımı istediğimi sordular bende iptal edelim dedim kimlik numaramı istedi aptallık yapıp verdim sonra garanti bonuskart numaramı istediler bnde basta terddüt eetim söyledimde teğit için gerekli dedi bende son bir rakamını yanlış söyledim sadece arka yuzdeki numaranı da son bir rakamını yanlış soyledim sonra internetden araştırdım biraz sahtekarmış bunlar sen kabul etmediğin halde sigorta işlemi başlatıp para istiyorlarmış son rakamı yanlış söylemem işe yararmı acaba hem zaten kredi kartımda aktif değildi şifresini bile almamıştım
hemen bankayı arayın işlem yapmasınlar

kartınız var ise vardır, şifresini alıp almamanız önemli değil bildiğim kadarıyla. keşke kimlik numaranızı da vermeseydiniz.. son bir numarayı yanlış vermenizin bir faydası olur mu bilemiyorum, deneyerek bulabilirler.. hemen bankayı arayıp kartınızı iptal ettirin, isterseniz polise gidin.

hemen bankayı ara
nasıl böyle bir hata yaptınız ya!!!

Biraz değil bildiğiniz sahtekar onlar.
Hemen garanti bankasını arayın. Bu kartı iptal edip yeni kart göndersinler size.
Durumu anlatıp işlem gerçekleştirip gerçekleştirilmediğini de sorun..

bu aralar çok arttı benide arıyorlar şunu kazandınız bunu kazandınız falan diye , dolandırıcılar işte bu tongaya nasıl geldiniz sözüm meclisden dışarı ama enayiler olmasa akıllılar aç kalırdı yaa....

Nasil boyle aptalik yaptim inanin aklim almiyo aradim bankayi anlattim durumu kapattilar karti herhangi bir islem yapilmamis yapilmaya calisirlarsada onay verilmicek zaten kartida kapattim

Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn

yıl olmuş 2014 sosyal medyada bu kadar aktif olurken böyle alenen nasıl dolandırıldınız aklım almadı açıkçası.

Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn

ben de telefon numaranızı savcılığa verip şikayetçi olacağım dolandırıcılık suçundan deseydiniz ya..

müşteri ilişkilerini ara hesabını iptal ettir bişeycik yapamazlar

Kartinizi kullanmadiginiz aktif olmadigi anlamina gelmez. Bankayla acil irtibata gecin

her yerde bas bas bağırıyorlar hiçbir kurum telefonda tc no kart no istemez diye. Polisi arayın bence

bankayı arayıp karttan cekım var mı dıye sorun yoksa hemen ıptal ettırın

gözünü korkutmak için son aramayı gerçekleştirmişler. kartını da kapattıysan bir şey olmaz. ses kaydını alsalar ne olacak ki. sen sadece kapatılmasını istemişsin. kaldı ki vazgeçmek diye bir şey var.

Buna benzer bir yazı okumuştum.
Emekli Cumhuriyet Savcısıyım dediğinde kişi hemen kapatmışlar telefonu..
Ses kaydı falan da herkese söyledikleri korkutmak için yapılan zırva ve aslı astaro olmayan bir tehdit.
Geçmiş olsun.
Bankadan kartınızı kapattırdığınıza göre sorun kalmadı demektir.
Daha dikkatli olursunuz bundan sonra..

bankayı aradım herhangi işlem olmadıgını söylediler ve kartı kapattılar ama adamlar ses kaydınız var diyor bende varsa dinletin dedim dinletemeyiz dediler karttan cekim yapamıcaklar belli cünkü e nasıl ödeme yapacaksızı dedı bnde herhangi bir ödeme yapmam geremiyor cünkü onay vermedi dedim ses kaydınız var diyor baskada birşey demiyor karttan cekemicekler ama elden alabile hakları varmı onu merak ediyorum

nasilsa son numarayi yanlis verdiginizi anlamazlar ve deneye deneye bulamazlar.
merak etmeyin tc kimlik zaten herkeste mevcut. ad soyad dogum tarihi anne kizlik soyadiyla beraber vermediyseniz bir sorun olacagini sanmam.
lakiiiiiiiin
telefonla arayan kimseye kart bilgilerinizi vermeyin bundan sonra. guvenseniz bile.
tel isteyin geri arayip kurumdan ve calisandan emin olup teyit ettirin oyle verin.

Back
X