Haydaa poliseee gittt bencee...Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydaa poliseee gittt bencee...Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn
Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn
sen korkacagina disini goster. dolandirici misiniz kardesim ? polise veriyorum numaranizi de.Simdi yine aradilar sirketten onay vermissiniz ses kaydiniz var diyor bnde boyle bi ses kaydi olamiyacagini soyledim adam azarladi acik adresinize teblig gelince gorursunuz dedi kapadi offff ne yapcam bn
Merak etme bi halt çıkmaz.Patronumu da aramışlardı gönderin iş adresimi veriyorum demişti de ne gelen var ne giden.bankayı aradım herhangi işlem olmadıgını söylediler ve kartı kapattılar ama adamlar ses kaydınız var diyor bende varsa dinletin dedim dinletemeyiz dediler karttan cekim yapamıcaklar belli cünkü e nasıl ödeme yapacaksızı dedı bnde herhangi bir ödeme yapmam geremiyor cünkü onay vermedi dedim ses kaydınız var diyor baskada birşey demiyor karttan cekemicekler ama elden alabile hakları varmı onu merak ediyorum
Nasil boyle aptalik yaptim inanin aklim almiyo aradim bankayi anlattim durumu kapattilar karti herhangi bir islem yapilmamis yapilmaya calisirlarsada onay verilmicek zaten kartida kapattim
Sen kendi adına bir sigorta bulunup bulunmadığını bilmiyor musun? Varsa zaten bu tür şirketlerde senin tüm detayların olur. Sana sormazlar yani kendileri söylerler.kızlar az önce beni bi cep numarasından aradılar ve adıma bir sigorta ödemesi yapıldıgına fakat süresinin dolduğunu iptal etmekmi yoksa aktif kalmasınımı istediğimi sordular bende iptal edelim dedim kimlik numaramı istedi aptallık yapıp verdim sonra garanti bonuskart numaramı istediler bnde basta terddüt eetim söyledimde teğit için gerekli dedi bende son bir rakamını yanlış söyledim sadece arka yuzdeki numaranı da son bir rakamını yanlış soyledim sonra internetden araştırdım biraz sahtekarmış bunlar sen kabul etmediğin halde sigorta işlemi başlatıp para istiyorlarmış son rakamı yanlış söylemem işe yararmı acaba hem zaten kredi kartımda aktif değildi şifresini bile almamıştım
kredi kartın aktif değilse zaten işlem yapamaz hem numarayıda yanlış verdim diyosun hiçbişey olmazkızlar az önce beni bi cep numarasından aradılar ve adıma bir sigorta ödemesi yapıldıgına fakat süresinin dolduğunu iptal etmekmi yoksa aktif kalmasınımı istediğimi sordular bende iptal edelim dedim kimlik numaramı istedi aptallık yapıp verdim sonra garanti bonuskart numaramı istediler bnde basta terddüt eetim söyledimde teğit için gerekli dedi bende son bir rakamını yanlış söyledim sadece arka yuzdeki numaranı da son bir rakamını yanlış soyledim sonra internetden araştırdım biraz sahtekarmış bunlar sen kabul etmediğin halde sigorta işlemi başlatıp para istiyorlarmış son rakamı yanlış söylemem işe yararmı acaba hem zaten kredi kartımda aktif değildi şifresini bile almamıştım