Galiba bitecek artık bu iş

Kısa bi süre sonrada evi ayıracak beklediği bi iş var ama ben ondanda geçtim artık doldum çünkü artık ne evde ne barkta nede eşimde gözüm kalmadı sırf annem babam için katlanmaya devam ediyorum ben istedim çünkü eşimi

yaşınız ufak mı?
ailenizi dinlemeden evlendiğinize göre yaşınız genç diye düşünüyorum.

Valla zor bi durum Allah kolaylık versin önce..Bence biran önce o evden çıkmaya bakın eşinizle,baktınız eşinizle bişiler değişmedi daha sonra düşünürsünüz neler yapıcağınızı..

yaşım 23 aileme ben götürdüm yani ben buldum eşimi sevgilimdi manasında ozamanlar benim bi okulum onunda işi vardı o uzmançavuşluğu bende anestezi okuyodum okulumu bıraktım evlenmek için aptalız işte babam okulunu bitir öyle dedi ama ben istiyorum die evlendirdi beni şimdide perişanım işte eşimde 23 yaşında

Kısa bi süre sonrada evi ayıracak beklediği bi iş var ama ben ondanda geçtim artık doldum çünkü artık ne evde ne barkta nede eşimde gözüm kalmadı sırf annem babam için katlanmaya devam ediyorum ben istedim çünkü eşimi

sence bu karakterde bi adam evi ayırır mı? buna gerçekten inanıyo musun?

yaşım 23 aileme ben götürdüm yani ben buldum eşimi sevgilimdi manasında ozamanlar benim bi okulum onunda işi vardı o uzmançavuşluğu bende anestezi okuyodum okulumu bıraktım evlenmek için aptalız işte babam okulunu bitir öyle dedi ama ben istiyorum die evlendirdi beni şimdide perişanım işte eşimde 23 yaşında

gerçekten çok güzel bi iş yapmışsın aneztezi uzmanları cayır cayır memur oluyolar şimdi en az 1,5 milyarla işe başlamıştın bende sağlık personeliyim ordan biliyorum, bu geleceği teptin kayınvalidenin evinde evliliğinin 5.ayında dayak yiyosun ne denir ki, ibret olsun

keşke aileni dinleseydin canım.
okulunu bırakman hata olmuş gerçekten.
ama keşke demenin anlamı yok. bundan sonra kendini nasıl kurtarırsın onu düşün bence.
sevgi güzel birşey ama ne yazıkki evlilikte sadece sevmek yetmiyor.

Aynı evde olup da mesafeli nasıl olunur?
Bu devirde aynı ev mi kalmış?
Nişanlı bekleseydiniz o halde eve geçecek güç bulana kadar..

Ayrıca bir evi geçindirecek gücü olmayan erkekler neden evlenir onu da anlamam......

aşkta sevgide boşmuş ben nerden bilirdimki ahh ahhh..anneme acıyorum şimdi bitek:(ne yapacağım bilmiorum bana vuran adam şimdi yanıma gelip seni seviorum dio ama benim içimde kalmadıki:(

beni o kadar kırdıki o kadar çaresiz bıraktıkii kafaya koydum zaten evi ayıracak yada bitecek.gerçi artık evi ayırsada bitecek gibi.kırıldım çok kırıldım bana sarıldığında bile artık mecburen sarılıorum:(

okuluna dönme şansın yok mu? benle aynı yaştasın benimde sevgilim var ve evlenmiyoruz neden acaba?para yok pul yok iş yok ev yok yokoğlu yok anlıycağın...

ben senın yerınde olsam annemın evıne gıderdım kocamada yenı bır ev kurmadan onunla olmayacağımı söylerdim

ve yenı bır ev kurulmadan da gerçekten ona dönmezdim...

genelde tamam gel affet dön 2 ay sonra çıkcaz dıye kandırıp yıne aynı tas aynı hamam devam ediyorlar o yuzden dırayetli olman gerek ama yazdıklarından biraz dirayetsiz olduğunu düşündüm açıkçası kızma bana.:26:

Size şiddet göstermesini asla kabul etmeyin asla.. Affetmeyin(doğru olanı bu),
edecekseniz kolay olmasın bu..
Aynı evdesiniz, bu kesinlikle devam eder.

Okulunuzu bitirme şartı koyun ve MUTLAKA OKUYUN, LÜTFEN OKUYUN.

Şiddet gördükten sonra konuştunuz mu? Affetiniz mi onu? Evdekiler (k.valideler) ne dedi ?

Kendisini affettirmeye çalıştı mı eşiniz?

Son düzenleme:
Yine ayni evde oturma sorunu. Canim ya borc harc cikin kiraya niye bozuyorsun sinirlerini simdiden. Ne demek siddet durma orda bes dakika. Sen orda siginti degilsin evin hanimisin.

offf canım ya çok zor bi durum eşimin ailesiyle bende hiç anlaşamam onlarda beni hiç sevmezler zaten hatta benden o kadar nefret ediyorlarki oğullarından bile vazgeçtiler ölmüşmü kalmışmı umurlarında değil gecenlerde eşim annesini aradı kadın sitem ediyor eşimde ee sende annesin birgünde sen ara beni ne olcak dedi annesinin verdiği cevaba bak yanındaki kısırı bırak seni hergün arayım başımıza uğursuzu getirdin evlat diye senin peşinemi düşcem.
bakakaldım çok üzüldüm eşim boşver cahil işte desede bi odaya kapandım ağladım.
hadi benim eşim ailesine beni ezdirmiyor ordan şanslıyım ama seninki çok ileri gitmiş be canım ne yapabilirsin bilemiyorumki inş allah hidayet verir hepsine.
Sizin kayınvaldenizde tam bir kaynanaymış:47:Kısır demek nedemek o ne cahilce bir konuşma öyle.Sizmi yaratmışsınız kendinizi Allah'tan gelen şeyler hepside.Kayınvaldenizin Allaha olan inancı yokmu onu sorun kendisine :20:Böylesilerden uzak durmanız en iyisi.Bendede benzer sorunlar oldu.Eşimin aileisnin soğukluğu okadar soğuklardıki kendi oğullarını bile arayıp sormayacak kadar bencil kalpsizlerdi.Şuan barıştılar ama mesafeliyiz ve başta neyse sonrada öyle oluyor kalbim kırık doğrulacağını sanmıyorum herşey karşılıklı.Allah inşallh tez zamanda anne olmayı nasip etsin canım:16:
beni o kadar kırdıki o kadar çaresiz bıraktıkii kafaya koydum zaten evi ayıracak yada bitecek.gerçi artık evi ayırsada bitecek gibi.kırıldım çok kırıldım bana sarıldığında bile artık mecburen sarılıorum:(

Canım dayak çok kötü birşey başladımı devamı gelir onu yapmamalıydı.Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun erkek annelerinin çoğu resmen huzur kaçırmayı adet haline getirmişler.Ya biraz kafanı toplucaksın ailenin yanında sağlıklı düşün karar ver ama kendine daha fazla dayak attırma kendi annesi dayak yese razı gelirmiymiş?:20:

tokatı attan kocan olacak kazmanın müsait bi yerine bi tane de sen vurcaktın ohhhh ne güsel olcaktı???????

ay deli oluyorum eşine vuran erkeklere(çok şükür yaşamadım) ama çok çirkin bişey ya..

lütfen affetmeyin..vurduğunda terk etseydiniz keşke...

bir de aynı evde oturmak asla kabuledilir bişey deil..
ben kyınpederimin alt katına bile gitmedim o kadar yani..

muhakkak okuyun dışardan falan bitirmek artık çok kolay..

ezdirmeyin kendinizi... hatta vurmaya devam ederse gidin darp raporu alın ..yapın yuvasını...

bu ne yaa??? hep ezilen şiddet gören kadın :((((
psikolojik şiddeti ayrı fiziksel şiddeti ayrı bu manyakların :((

size şiddet göstermesini asla kabul etmeyin asla.. Affetmeyin(doğru olanı bu),
edecekseniz kolay olmasın bu..
Aynı evdesiniz, bu kesinlikle devam eder.

Okulunuzu bitirme şartı koyun ve mutlaka okuyun, lütfen okuyun.

şiddet gördükten sonra konuştunuz mu? Affetiniz mi onu? Evdekiler (k.valideler) ne dedi ?

Kendisini affettirmeye çalıştı mı eşiniz?

kendini affettirmeye çalıştı ve bu yaptığını ömür boyu unutmayacağımı söyledim evdekiler vurmasına kızdılar daha sonrada ben şaka niyetine getirip çarptım bikaç tane

evini bir an önce ayırmaya çalış.evliliğin ilk yılları zaten zordur birde büyüklerle aynı evde olunca herşeyi başkalarının önünde yaşayınca sorunlar daha da çok büyür.sizde de öyle olmuş.mutlaka evinizi ayırın.umarım herşey yoluna girer.şiddet olayı da tekrarlanmaz:50:

evini bir an önce ayırmaya çalış.evliliğin ilk yılları zaten zordur birde büyüklerle aynı evde olunca herşeyi başkalarının önünde yaşayınca sorunlar daha da çok büyür.sizde de öyle olmuş.mutlaka evinizi ayırın.umarım herşey yoluna girer.şiddet olayı da tekrarlanmaz:50:

ya ben hasta oluyorum eşim benimle ilgileniyor kendide hasta numarası yapmaya başlıyor bide ayılıp bayılma çıkardı bayıldığı yerlerde ya kanepenin üstü ya yatağın üstü nedense bayılıpta düşmüyo yerlere hiç başbaşa mutfağa oturuoz yanımızda bitiyo karşısında şakalaşıp sarılınca renkten renge giriyo

ya ben hasta oluyorum eşim benimle ilgileniyor kendide hasta numarası yapmaya başlıyor bide ayılıp bayılma çıkardı bayıldığı yerlerde ya kanepenin üstü ya yatağın üstü nedense bayılıpta düşmüyo yerlere hiç başbaşa mutfağa oturuoz yanımızda bitiyo karşısında şakalaşıp sarılınca renkten renge giriyo

bu gibi sıkıntıları yaşamak istemiyorsan evini ayırmaktan başka çaren yok canım.ne yap et iki oada bile olsa ayrı eve çık derim:34:

Back
X