Galiba Boşanıyorum lütfen yardım

yeniden hayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
8
10
38
36
Iyi akşamlar forumu 2 yıldır takip ediyorum ama üyeligim yoktu sırf bu konuyu açmak için üye oldum.Çünkü aklım çok karışık lütfen yardım edin kızlar
Konuma gelince kaynanam gil yeni bir ev aldı.Aslında o evi biz alıcaktık ben o eve gecmek icin herseyi hazırlamıştım.Ama kaynanam birden bire o eve kendinin geçecegini söyledi banada sen de benim eski evime gir diyor.Onun izni olmadan kiraya çıkamazmışım.Eğer derseniz başka ev mi yok sende git baskasini al malesef durumumuz buna müsait degil.
Arada olan kavgalar sonucu şimdi baba evindeyim kaynanam gil ya benim evime girersin yada orda yerin iyi diyorlar.eşimde onlardan yana gider oraya gireriz diyor.
Lütfen lütfen bana bi fikir verin.
Kusura bakmayın kafam çok karışık

Valla ya esinizin dedigi gibi gidip o evde oturcaniz.
yada ben lafimi yemem onlarada laf vermem deyip bosancaniz.
sorun edilcek bisey degil sonucta bana kalirsa ev evdir yani kiraci olmuyacan maddi imkan yokmus ama oldukca duzeltirsiniz.

Şimdi nerede oturuyorsun

Para KV ya da kp nin ise istediği evde o oturur

Para eşinin ise siz alın

para ortak iş vs ise ev almadan bunu tartışmak lazımdı

Ev onlarin mi? Eger oyleyse kusura bakma ama secme gibi bir luksun olamaz. Kadin hangi eve osterse oraya oturur. Hem kira verme hem sorun cikar.

Ya bu deveye güdün ya da o diyardan gidin. Ya dediklerini yapın ya da inat edin ve babanızda kalmaya devam edin. Ben babanızda kalmaya devam etmenizden yanayım.

canım anlamadım esın annesını mı svunuyor senı gerı getirmeye falan calıstı mı yoksa oda mı sart kosuyor ?

Haklısın ev evdir ama oraya gecmek istememin sebebi is cok fazla var orda yani kaynananın ne isi olursa benim evimde yapilacak

Evet ev kv denin iste benide bu zorluyor zaten .Her zman ev onun diye başıma kalkacak ve tüm büyük isler benim evimde yapılacak

Neden kira odeyesin ki ev varken? Eski evi yenilemeye calis, agrimayan basini agritmissin resmen.

Kapris gibi olmus biraz bu. Tepkileri anormal olmus o baska..

Biraz zaman gecsin, para biriktirmeye calisin basarirsaniz yeni ev alırsınız.

Boyle bir sebep icin bosanmak olmaz sanki..

Evet ev kv denin iste benide bu zorluyor zaten .Her zman ev onun diye başıma kalkacak ve tüm büyük isler benim evimde yapılacak
Anlamadık cidden

Sen şimdi nerede oturuyorsun

Kv min eski evi nerde ne iş var orada

Yeni ev nerede

Ne kadarlık evlisin çoluk çocuk var mı

Ailen arkanda da sokağa atmamışlar biz taşındık siz de öbür eve taşının demişler bunu için normal giden evlilik yıkılmaz

Asıl sorun ne

Sadece ev konusu ise şimdilik oturuver eski evde. Ama kocan her konuda seni ezdirir gibi geliyor bana. Kaynananı da Allah'a havale et. Ne biçim insanlar var. Söyleyiş şekli çok kaba. Kızım kira ödemeyin burada oturun deseydi sorun değil. Ama bu aşağılıyor.

kv benden izinsiz hic birsey yapamazsiniz ayaklarinda herhalde? benim istedigim olacak diye diretiyor?
tipik güc savasi
ben hayatimi kv nin gölgesinde gecirmek istemezdim sahsen
istemedim de zaten ve ayrildim zamaninda
hic te pisman degilim, benden sonra ikinci gelin cekiyo su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…