Ben de sizi merak ediyordum.
Benim anlamadigim babanızın evindeki kavga olmadan evvel iyi kötü geçinip gidiyordunuz
2 tane çocuğunuz var
Bir anda böyle fevrilesip karşılıklı afedersiniz ama sidik yarıştırmak Niye?
Size eşiniz özürlerle gelse evinize döner misiniz ya da siz evinize gitseniz eşiniz barışmaz mi?
Biz bu kadar gözü kara kararlar alacak yaşı geçmedik mi sizce?
Çocuklarınızın rahatı düzeni evinizde nasıldı? Sürekli kavga ortamında mutsuz muydu bu çocuklar?
Anlıyorum sizi ben de çok sabirsizimdir ama böyle bir konuda bana gore çok ani ve fevri davranıyorsunuz
Siz şimdi öyle güzel yazdınız ki ben saçma bir cevap yazıp herşeyi mahvetmek istemiyorum.
Birincisi evlilikte sorunlar vardı. Dediğiniz gibi Biz iyi kötü geciniuorduk.
Ben çok idare ediyordum.
Ikincisi ben hala kendimden de emin degilim özür dilese bile onun kafasindaki mantık degisecekmi yani kafasindaki kadın erkek dengesi farklilasacak mi hayır. O hala bildigini okuyacak.
Ve biz daha önce de 2 kere ayrı kaldık farklı sebeplerden daha dogrusu çok da farklı değil 1.sinde bana küfür etti o yüzden ikincisi yine böyle memlekete geldim gelirken bir sıkıntı yoktu sonra kötü bir kavga yasadik ve ben onun burnu surtene kadar donmedim.
Şimdi yine aynısı olursa bu yaptiginin ağır bir yaptirimi olmazsa yine özür dileyecek yalvararak ve ben o eve döneceğim. Sonra başka birseyden yine aynı şeyler yaşanacak. Ve benim kafamdaki evlilik bu değil.
Bunun aksini nasıl sağlayacağım bilmiyorum ama bu şekilde devam edecekse etsin istemiyorum
Eve dönsem birşey demez herhalde. Bilemeyecegim.
Yani boşanmak için geldim eşyalarımı toplamaya geldim dediğimde vereceği tepkiyi vermez.
Neden geldin de demez. Belki iyiki de geldin der. Bilemeyecegim.
Ama onun bana yaptığı haksizliklari da tahammül edemiyorum. Bu hareket bardagi tasiran son damlaymis gibi geliyor öfkem mantigim kalbim herbiri birşey söylüyor. Bi aklım diyorki çekme bu adamı h hazır ofkende bu kadar ayyuka cikmisken boşa gitsin herşeyi boşver calisir kaznirsin.
Bir aklım da diyorki olaylar çok hızlı gelişiyor bu normal degil