Galiba bosaniyoruz( kafam allak bullak adli konunun devami)

Meslegim yok üniversite mezunuyum. Çok çalışmanındir azimliuimdir tasi siksam suyunu çıkartırım. Suan için malesef bana evinde kalacağım. Çünkü çocuklara bakacak kimse yok.
Babanızda kötüymüş. Mesleğiniz var mı çalışıyo musınuz. Nerde kalacaksınız peki boşanınca. Baba evi de size huzur vermeyecek ki. İnş yolunuz açık olur. İnş geliriniz işiniz vardır da huzurlu bi ev ortamınız, hayatınız olur.

Ekonomik durumum yok. Hayyata sıfırdan başlayacağım.

Küçüğü biraz daha büyüt o zaman, o olmasaydı boşan derdim ama hem kreş parası hem evin kirası sonra büyük çocuk da var, boşanmak politik bi karardır ayrıldığında daha iyi olacağından eminsen yapmalısın.

Ben de blöf yaptığınızı düşünüyorum eşiniz gibi.
Bir insan boşanmayı istiyorsa açar davasını karşı taraf anlar işin ciddiyetini, adım atmak istiyorsa atar.
Önden arayıp haber vermek bence de blöftür.
Arama kararı bana ait değil. Avukatın teklifiydi. Esinizi arayın anlasma konusunda ikna edersek sizin için daha iyi olur dedi. Zaten çekişmeli dava en kötü ihtimalken neden elimdeki firsati değerlendireceğim.
Ayrıca o da bitirmek ister gibi konuştu evden çıkarken.
E ikimizde aynı fijirdeyken cekismeli dava aci o neden 3 5 sene bejleyecegiz ben onu anlamadım. Madem herkesin geçinmeye gönlü yok atsin imzsani olsun bitsin

Sizin blöf yaptığınızı düşünüyor onun için rahat davranıyor. Çocuklara zaten bakamaz ama olayı zorlaştırmak için çocukları kesinlikle size bırakmayacağını söylemiş. İş ciddiyetle binerse u dönüşü yapacaktır ama böyle bir evliliğe devam etmek ne kadar sağlıklı bilemedim.
Evet blöf zannediyor. O yüzden diyor ya mahkeme kağıdını bekleyeceğim. Ayrıca bu surecte cocuklarla irtibatimi kesme seni de rahatsız etmem yok öyle kavgaymis kufurmus diyir. Gercekte benjm onu bisayacagima inanacak ve kavga küfür etmeden durabilecek.
O şimdi s.. cip sıvadı iyice sinirlendirip tüy dikmeyeyim diye öyle yumusak konuşuyor.
Açık bir kapı bırakıyor kendince

Diger konuyuda az bucuk okudum . Biraz hiza gelmis gibi cok cabuk gelisiyor olaylar cogunluk maddi acidan sorular sormus ama ben sunu sormak isterim esini seviyor musun o seni sever deger verir mi ? Bosanmak seni uzecek mi ?

Bi kafa dinleyip dinginlesip hareket edin sanki bi anljk ofkeyle gibi gelisiyor olaylar ama konuyu a dan z ye okumadim onu belirteyim

Evet blöf zannediyor. O yüzden diyor ya mahkeme kağıdını bekleyeceğim. Ayrıca bu surecte cocuklarla irtibatimi kesme seni de rahatsız etmem yok öyle kavgaymis kufurmus diyir. Gercekte benjm onu bisayacagima inanacak ve kavga küfür etmeden durabilecek.
O şimdi s.. cip sıvadı iyice sinirlendirip tüy dikmeyeyim diye öyle yumusak konuşuyor.
Açık bir kapı bırakıyor kendince
Boşanma lafının blöfü mü olur ya? Çocuk oyuncağı mı evlilik. Bi insan boşanma lafı ediyosa kesin kararını vermiştir, Kesin olarak bitirmiştir kafasında. En son nokta bu artık.Böyle bi konuda blöf yapılır mı anlamıyorum.

Diger konuyuda az bucuk okudum . Biraz hiza gelmis gibi cok cabuk gelisiyor olaylar cogunluk maddi acidan sorular sormus ama ben sunu sormak isterim esini seviyor musun o seni sever deger verir mi ? Bosanmak seni uzecek mi ?

Bi kafa dinleyip dinginlesip hareket edin sanki bi anljk ofkeyle gibi gelisiyor olaylar ama konuyu a dan z ye okumadim onu belirteyim
Ilk defa size itiraf edeyim o zaman. Bugün ayın 30umuydu bilmiyorum ama eşim sanırım 14 yada 15 temmuzda geldi .
Ve ben bugün burada boşanma topiklerinde reel hayatta avukat bürolarında geziyorum.
Hani rüya görürsünüz ya kopuk kopuk. 2 3 saniyede sanki 10 yıl yasamis gibi kalkarsiniz ve çok kötü biraraya gördüm şöyle oldu böyle oldu diye saatlerce anlatirsiniz 2 3 saniyelik olayı.
Benim ki de onun gibi 15 günde nereden nereye geldik.
Kendimi sürekli dinliyorum. Duygularimi ofkemi mantigimi herseyimi ölçüp tartiyorum.
Ama ben onu evimizi hiç ozlemedim.
Cocuklarla konusrken sesini duyuyorum içimde hicbirsey uyanmiyir.
Eskiden tatile geldigimde evimi ozlerdim mesela.
Suan duygularim alinmis gibi.
Allah var cocuklara çok yoğunlaştım kafami dagitiuorum onlarla.
O yüzden kendimi çok asiri dibe de vurmadım
Esimin duygulari nasildir onu bilmiyorum. Evkiyken bazı bazı b3ni sevdigini söylerdi ama benim istemediğim hareketleri de yaptığı için ben pek inanmazdım. Inanmak demeyelim de madem seviyorsa neden böyle yapıyor diye sorgulardim

Ben de sizi merak ediyordum.
Benim anlamadigim babanızın evindeki kavga olmadan evvel iyi kötü geçinip gidiyordunuz
2 tane çocuğunuz var
Bir anda böyle fevrilesip karşılıklı afedersiniz ama sidik yarıştırmak Niye?
Size eşiniz özürlerle gelse evinize döner misiniz ya da siz evinize gitseniz eşiniz barışmaz mi?
Biz bu kadar gözü kara kararlar alacak yaşı geçmedik mi sizce?
Çocuklarınızın rahatı düzeni evinizde nasıldı? Sürekli kavga ortamında mutsuz muydu bu çocuklar?
Anlıyorum sizi ben de çok sabirsizimdir ama böyle bir konuda bana gore çok ani ve fevri davranıyorsunuz

Ben de sizi merak ediyordum.
Benim anlamadigim babanızın evindeki kavga olmadan evvel iyi kötü geçinip gidiyordunuz
2 tane çocuğunuz var
Bir anda böyle fevrilesip karşılıklı afedersiniz ama sidik yarıştırmak Niye?
Size eşiniz özürlerle gelse evinize döner misiniz ya da siz evinize gitseniz eşiniz barışmaz mi?
Biz bu kadar gözü kara kararlar alacak yaşı geçmedik mi sizce?
Çocuklarınızın rahatı düzeni evinizde nasıldı? Sürekli kavga ortamında mutsuz muydu bu çocuklar?
Anlıyorum sizi ben de çok sabirsizimdir ama böyle bir konuda bana gore çok ani ve fevri davranıyorsunuz
Siz şimdi öyle güzel yazdınız ki ben saçma bir cevap yazıp herşeyi mahvetmek istemiyorum.
Birincisi evlilikte sorunlar vardı. Dediğiniz gibi Biz iyi kötü geciniuorduk.
Ben çok idare ediyordum.
Ikincisi ben hala kendimden de emin degilim özür dilese bile onun kafasindaki mantık degisecekmi yani kafasindaki kadın erkek dengesi farklilasacak mi hayır. O hala bildigini okuyacak.
Ve biz daha önce de 2 kere ayrı kaldık farklı sebeplerden daha dogrusu çok da farklı değil 1.sinde bana küfür etti o yüzden ikincisi yine böyle memlekete geldim gelirken bir sıkıntı yoktu sonra kötü bir kavga yasadik ve ben onun burnu surtene kadar donmedim.
Şimdi yine aynısı olursa bu yaptiginin ağır bir yaptirimi olmazsa yine özür dileyecek yalvararak ve ben o eve döneceğim. Sonra başka birseyden yine aynı şeyler yaşanacak. Ve benim kafamdaki evlilik bu değil.
Bunun aksini nasıl sağlayacağım bilmiyorum ama bu şekilde devam edecekse etsin istemiyorum
Eve dönsem birşey demez herhalde. Bilemeyecegim.
Yani boşanmak için geldim eşyalarımı toplamaya geldim dediğimde vereceği tepkiyi vermez.
Neden geldin de demez. Belki iyiki de geldin der. Bilemeyecegim.
Ama onun bana yaptığı haksizliklari da tahammül edemiyorum. Bu hareket bardagi tasiran son damlaymis gibi geliyor öfkem mantigim kalbim herbiri birşey söylüyor. Bi aklım diyorki çekme bu adamı h hazır ofkende bu kadar ayyuka cikmisken boşa gitsin herşeyi boşver calisir kaznirsin.
Bir aklım da diyorki olaylar çok hızlı gelişiyor bu normal degil

Siz şimdi öyle güzel yazdınız ki ben saçma bir cevap yazıp herşeyi mahvetmek istemiyorum.
Ben çok idare ediyordum.
Ikincisi ben hala kendimden de emin degilim özür dilese bile onun kafasindaki mantık degisecekmi yani kafasindaki kadın erkek dengesi farklilasacak mi hayır. O hala bildigini okuyacak.
Ve biz daha önce de 2 kere ayrı kaldık farklı sebeplerden daha dogrusu çok da farklı değil 1.sinde bana küfür etti o yüzden ikincisi yine böyle memlekete geldim gelirken bir sıkıntı yoktu sonra kötü bir kavga yasadik ve ben onun burnu surtene kadar donmedim.
Şimdi yine aynısı olursa bu yaptiginin ağır bir yaptirimi olmazsa yine özür dileyecek yalvararak ve ben o eve döneceğim. Sonra başka birseyden yine aynı şeyler yaşanacak. Ve benim kafamdaki evlilik bu değil.
Bunun aksini nasıl sağlayacağım bilmiyorum ama bu şekilde devam edecekse etsin istemiyorum
Yani boşanmak için geldim eşyalarımı toplamaya geldim dediğimde vereceği tepkiyi vermez.
Ama onun bana yaptığı haksizliklari da tahammül edemiyorum. Bu hareket bardagi tasiran son damlaymis gibi geliyor öfkem mantigim kalbim herbiri birşey söylüyor. Bi aklım diyorki çekme bu adamı h hazır ofkende bu kadar ayyuka cikmisken boşa gitsin herşeyi boşver calisir kaznirsin.
Bak kendinde soyluyorsun canim ofken suan zirvede bu halde ve hizlica alinan karar dogru olmayacaktir.

Sonunda yine ayni karari alirsin belki onu bilemeyiz ama sakinlesip durup dusunup tartip, biçip hareket etmeni oneririm. Birde suan babanlarda oldugun icin surekli ofken taze kaliyor babani gordugun icin keske 3 5 gun de olsa yanliz kalabilsen dogru karari verebilmek adina.
Bi sure bi adim atma acele davranma hakkinda ne hayirliysa onun olmasni tum kalbimle dilerim ...

Bak kendinde soyluyorsun canim ofken suan zirvede bu halde ve hizlica alinan karar dogru olmayacaktir.

Sonunda yine ayni karari alirsin belki onu bilemeyiz ama sakinlesip durup dusunup tartip, biçip hareket etmeni oneririm. Birde suan babanlarda oldugun icin surekli ofken taze kaliyor babani gordugun icin keske 3 5 gun de olsa yanliz kalabilsen dogru karari verebilmek adina.
Bi sure bi adim atma acele davranma hakkinda ne hayirliysa onun olmasni tum kalbimle dilerim ...
Çok teşekkür ederim

Ben çok idare ediyordum.
Benim de 2 çocuğum var
Benim de inan ki problemlerim var
Şimdi tam olarak bak şimdi bi kamyon sebebim var boşanmak için bana gore..
Ama çocuklarımi düşünüyorum ve şu an için erteliyorum
Bizde kavga, gürültü, şiddet, ihanet vs vs yok çünkü eşim yok
O kadar çok yoğun çalışıyor ki özellikle yaz aylarında sadece eve gelip uyuyup geri gidiyor
Hicbir şeyden tat almıyorum beni çocuklarım dışında mutlu eden hicbir şey yok
Çocuklarım evlerinde, düzenlerinde, eş dost arkadaş çevrelerinde mutlu
Maddi kaygıları yok
O yüzden de ben beni değil de şimdi onları düşünüyorum sadece
Sen de iyi düşün derim bak arkadaşım arkanda yaninda doğru düzgün kimse yok
Para yok iş yok olsa da belli bir düzene girene kadar çok yıpranacaksın ve yıpratacaksın
Bence en azindan boşanmak için islemler icin acele karar verme

Benim de 2 çocuğum var
Benim de inan ki problemlerim var
Şimdi tam olarak bak şimdi bi kamyon sebebim var boşanmak için bana gore..
Ama çocuklarımi düşünüyorum ve şu an için erteliyorum
Bizde kavga, gürültü, şiddet, ihanet vs vs yok çünkü eşim yok
O kadar çok yoğun çalışıyor ki özellikle yaz aylarında sadece eve gelip uyuyup geri gidiyor
Hicbir şeyden tat almıyorum beni çocuklarım dışında mutlu eden hicbir şey yok
Çocuklarım evlerinde, düzenlerinde, eş dost arkadaş çevrelerinde mutlu
Maddi kaygıları yok
O yüzden de ben beni değil de şimdi onları düşünüyorum sadece
Sen de iyi düşün derim bak arkadaşım arkanda yaninda doğru düzgün kimse yok
Para yok iş yok olsa da belli bir düzene girene kadar çok yıpranacaksın ve yıpratacaksın
Bence en azindan boşanmak için islemler icin acele karar verme
Ama şöyle bir şansınız var evliliği bitiren en önemli etkenler yokmuş hayatınızda. Tabiki de planli hareket etmek en mantikslisi ama sorunlar büyük olursa insan mantığı devre disi birakiyor

Ama şöyle bir şansınız var evliliği bitiren en önemli etkenler yokmuş hayatınızda. Tabiki de planli hareket etmek en mantikslisi ama sorunlar büyük olursa insan mantığı devre disi birakiyor
Hakkinizda hayirlisi olsun..
Yine de söylediklerimi bir düşünün derim.
Umarım her şey gönlünüzce olur
Takipteyim

Back
X