- 20 Ocak 2021
- 276
- 542
- 18
- 38
- Konu Sahibi Goturbeniaya
Esimle ailemin evinde kavga etmistik eski konumda var ama kisaca anlatmak gerekirse babamla ikisi bir olup zivanadan cikmisti bende hadlerini bildirmistim.
Bunun sonucu eşim bana hakaretler edip bir daha evimize donmemem gerektigini soylemisti. Bittin benim için demişti.
Genel olarak benim cabamla sürdürülen bir evlilikti.
Babamla bir olup bana haksizlik etmesine tahammul edemedim ve ortalik karistiracaksa eve dönmesini söylemiştim. Ve bu eve dönmüştü. Sonra 1 hafta cocuklari hiç aramamis 1 hafta sonunda sadece cocuklarla irtibata geçmişti.
Bende bu arada avukatla kinustum ve anlasmali bosanalim demek icin esimi aradim.
Kendisi buna yanaşmadı. Çocukları kesinlikle bana birakmayacagini söyledi. Ki kavga sebeplerinden biri doğurduğu çocuğa kendi bakacak diyen babama yandas olmasıydı.
Şimdi cocuklari bana bırakmazmış biri 10 yaşında biri 27 aylık.
Sen davani aç devlet kime verirse çocukları ama ben kendi irademle sana birakmam dedi. Zerre pismanlik yok kendisinde .
Senin kafanda bitmisse bende itiraz etmem dedi. Peki dedim.
Blöf yaptigimi düşünüp mahkeme kağıdını bekliyorum dedi. Ona da tamam dedim.
Gelişmeler böyle .
Paylaşmak istedim.
Bunun sonucu eşim bana hakaretler edip bir daha evimize donmemem gerektigini soylemisti. Bittin benim için demişti.
Genel olarak benim cabamla sürdürülen bir evlilikti.
Babamla bir olup bana haksizlik etmesine tahammul edemedim ve ortalik karistiracaksa eve dönmesini söylemiştim. Ve bu eve dönmüştü. Sonra 1 hafta cocuklari hiç aramamis 1 hafta sonunda sadece cocuklarla irtibata geçmişti.
Bende bu arada avukatla kinustum ve anlasmali bosanalim demek icin esimi aradim.
Kendisi buna yanaşmadı. Çocukları kesinlikle bana birakmayacagini söyledi. Ki kavga sebeplerinden biri doğurduğu çocuğa kendi bakacak diyen babama yandas olmasıydı.
Şimdi cocuklari bana bırakmazmış biri 10 yaşında biri 27 aylık.
Sen davani aç devlet kime verirse çocukları ama ben kendi irademle sana birakmam dedi. Zerre pismanlik yok kendisinde .
Senin kafanda bitmisse bende itiraz etmem dedi. Peki dedim.
Blöf yaptigimi düşünüp mahkeme kağıdını bekliyorum dedi. Ona da tamam dedim.
Gelişmeler böyle .
Paylaşmak istedim.