• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

galiba bu gece olecegim

slm cnm seni çok ii anlıyorum ve şuan ağlıyorum sizin için bende evlendikten sonra gitmedim babamın evine 2 yıloldu ama benim annem geliyo hatta 2 hafta sonra gelcek ve bebeğimi 1 haftalıkken görmüştü bebeğim 10 aylık birde msnden tlfndan sürekli konuşuyoruz annemle bi nebze senden ii durumum ama yinede işte :43::14::14::14::14:

kaynanaya neoluyor tapulu malimisin afedersin:47: kocani ikna edebiliyorsan onu dinlemek zorunda degilsin benim ailemle gorusmeme kimse karisamaz

evlnirkn kaynananda aile cuzdanina imza falanmi atti?!? allah allah..
biraz sizde sert cìkin.. kaynana karisamaz kocada karisamaz anca haberi olur kimse kimseden izin almamali ana baba evinden cikali cok oldu kocayida babamiz yerine koyarsak tepemize cikarlar yapmayin bunu.
kaynanayi dinleme sen hicbir lafini onu es geç.. onada bunu göster onu umursamadigini..

Sabah sabah inan sinirden deli oldum kaynana ve kocana. Ama bunun bir de ilahi adaleti var. Senin annen nasıl evladından ayrıysa o da evlat hasreti çeker. Merak etme yapılan kötülükler asla karşılıksız kalmaz. Ancak bu işi böyle düşünüp de vazgeçmemek gerekir. İnsanlar nelerle mücadele ediyor çcukları için. Sabırlı ol, kendini ezdirme, kavga ile değil doğrusu ne ise onu güzelce anlatarak ikna et.

Bu kaynanaları anlamıyorum ben yaa. Evlenmek onların nezdinde kadını satın almak sanırım. Evlenince bütün kadın üzerinde emretmeyi hak görüyorlar. Sen yine de sabırlı ol, kaynananla iyi geçin 1 sene sonra aranızdaki ilişkiyi düzeltince anlatırsın güzelce sen evladını bir gün görmeden durabilirmisin diye. Ha anlamıyorsa da yasal yollardan halledersin bu işi. Onun için ölmek gibi kötü düşünceleri aklına getirme, uyanık ol, kadınların sahip olduğu ince pratik zekanı kulan, belki 1-2 sene beklemen gerekebilir ama sabırlı ol.

Sen annen çocuklarını göremiyor diye üzülüyorsun sen ölürsen asla göremezler bunu unutma. Ailene bunu yapmaya hakkın yok.

Bak canım uzaksın dıye daha zor anlıyorum ama aynı mahallede olupta annesını 8 ay gormıyen arkadasım var yanı demek ıstedıgım cok zor terbıyesız ınsanlar ne demek annenı unut okadar basıtmı umarım gorumcen vardır rabbım onunda unuttursun ayy sabah sabah sınırlerım bosaldı ama sen bastan hata yaptın uzak sehırde evlılık zor canım nasıbın önune gecılmez ALLAH yardımcın olsun ama ölüm asla kurtulus degıl bunu aklından cıkar mucadele et ve ara ara oyunlar oyna pskopata bagla mutsuz ol ama evladına yansıtma boşanacam dıye tehtıd et baktın olmuyor bosan be yavrum ne sen ılk olacan nede son mevlam gostermesın ama dunyadayken kabır azabı cekmek daha zor aılenın yanında merdıven temızle temızlıge gıt ama huzurlu ol ekmegın ıcın gocunmana gerek yok.. namusunla herseyı basarırsın hangı zamanda yasıyoruz cesaretını topla gel cocugunu devlet sana verır sut cocugu cunkı sakın korkma hadı bakalım bugun gun sana guzel suprızler hazırlıyacak sen yeterkı umudunu kaybetme bır bakarsın annenın allah korusun kotu haberını alırsın o zaman ne yapacan onlara cehennem azabı cektırsen ne fayda gec kalmıs olacan bence akıllı ol ölümü aklınnadn tamamen sil ya allah bısmıllah de sesını cıkar sessız kalırsan hep ezılırsın hayat senın hayatın kımsenın tekelınde degılsın basını dık tut ve hedefını belırle aılenmı gereksız kocanmı SEN KARAR VER....

çok üzüldüm durumunuza ya, ama ölmeyi falan düşünüyosunuz bi anneye yakıştıramadım açıkçası. hiç anladığım bi durum değil ama ne bileyim orada başvurabileceğiniz bi makam yok mu derdinizi anlatabileceğiniz..

ölüm çözümmü sanki.eşini güzelce ikna et.kaynana ne oluyorda karışıyor senin gidip gitmeyeceğine.

hic bir sekilde gidemicem gondermicekler biliyorum annemi goremicem birdaha benim bir annem var ama ayriyim ondan
bugun telde konustuk esim gidersin diyince geliyorum diye haber vermistim onceden bugun agliya agliya gelemiyorum dedim
uzulme sen ben dayanirim dedi peki ben nasil dayanicam kaynanam oglumun yaninda hep onun herseyini goruyor

ama benim canim annem hic birsey yapamiyor bana telde diyor hergun bak torunuma bugun sunu bunu aldim diye
icim parcalaniyor benimde kaderim boyleymis lanet olsun boyle insanlara boyle hayatima
sen yurtdışına silah zoruylamı gittin ?2 çocuğa adam seni zorlamı hamile bıraktı? Hep zavallıyı oynamayı bırak, herşeyin bir bedeli var ,annen fakir mi ,oraya gelemez mi?

Bebeği mahkemeler anneye verir bu bir. Memnun değilsen boşan bu da iki.İki çocuk yapmaya aklın eriyo da bunlara mı ermiyo?

Son düzenleme:
ailemi görmemi engelleyecek adamın yanında 5 dakika durmam. ailemden kıymetli olamaz hiç kimse.izin vermiyor ne demek ya bu kadar ezdirmeyin kendinizi

ölüm bir lüks
öyle durduk yere herkese nasip olmuyor
çekilecek çile varsa, çekiliyor..

olmazı bırakıp olura bakın..

olursen annen daha mi az uzulecek?
bu ne korkaklik? savas biraz.
acilen siyrilmalisin bu zavallilik psikolojisinden.
esinle konus, senede bir kez iki kez neyse, gidecegini kabul etmezse de temelli gidecegini soyle. herseyin bi caresi var..olumden baska. yeter ki iste.
kimse alamaz cocugunu da senden. Guclu ol biraz, annesin sen.

Ölmeyi unut ! Sil onu beyninden..Al çocugunu git ananın yanına..Şunlara bakın yahu analı oğullu kadına baskı kurmaya yelteniyorlar..Sessiz durma lütfen ! Kim onlar kim ???

benim merak ettiğim bazı şeyler var canım;
1-çalışıyormusun
2-çalışmasanda bir mesleğin var mı?
3-ailen boşanırsan sana sahip çıkar mı?
eğer bu sorulardan bir tanesine evet diyebiloyorsan NEDEN BU SAÇMALIKLARA TAHAMMÜL EDİYORSUN?
cevabın çocuklarımı alama korkusu ise küçük çocukların velayeti anneye verilir merak etme.
sen kocanla evlisin,kaynanala değil.
eğer onun anası varsa senin de var.

yurtdisinda hangi ülkedesin?

Belediyeye gidip, orada ailelerin durumlariyla ilgilenen kisilerle görüsebilöirsin.

Evliligin, izinlerin, bosanma süreci hakkinda.

Annenin senin yanina gelmesini saglayabilirsin, eger Avrupa birligi dahilindeki
bir ülkede isen 3 ay senin yaninda kalabilir.

Ama hepsinden önce esin ve kayinvaliden ile bunu acik net saygili bir dille konusmaya calis,

kayinvaliden esini ve oglunu senin ailenden kiskaniyor olabilir, ama bu durumun

insanlanliga sigmadigi makul bir dille onlara anlatmaya calis.

Aglamadan, sinirlenmeden, hakareet etmeden.

Evlenmekle birlikte sen onlarin mali olmadin, hala annenin babanin kizlarisin,

bunu onlarin anlamasini saglamalisin.

Bakın arkadaşlar çeşitli önerilerde bulunmuşlar,hiç biri yapılamaz öneriler değil..Düşünüp karar verin önce..Sakinleşin.Sonra da güzelce konuşmayı deneyin eşinizle,olmadı yapılabilecek şeyleri en alt basamaktan başlıyarak denersiniz..
Hiç bir şey için özelliklede bunun için intiharı düşündüğünüze inanmıyorum,inanamıyorum..Her şeyden önce "annesiniz" siz.
Size muhtaç bi bebeğiniz var..
Aklı selim olmak lazım..Anneniz hayatta ve sağlıklı çok şükür,telefonda da olsa konuşabiliyorsunuz,siz sağlıklısınız,yavrunuz var sağlıklı,diğer sorunlar bi şekilde halledilir.
Karar verin önce?N'apmak istiyorum diye..
Allah yardımcınız olsun ..

Bir kadının ailesiyle görüşmesine, gidişine gelişine bırakın k.valideyi eşi bile karışamaz.
Ne demek canım. Ezdirmeyin kendinizi bu kadar.
Aynı şekilde kadınlar da eşlerinin aile ilişkilerine karışmamalı.
Hiç anlamadığım bir konu da şu izin alma işi.
Birey olan fikir sorar, istişare yapar, uygun yol arar üslubuyla. İzin(!) almaz.

büyük konuşmak istemem ama kimse bunu diyemez. bana bunu diyecek adam da anası da ne halleri varsa görsünler, boşanır gelirim. köle olmak için mi doğdun sen. kendine neden eziyet çektiriyorsun. kim ki onlar senin annenden babandan daha mı değerliler.. biraz dişini göster. sus sus nereye kadar. ezdirme kendini.

ölümü düşünme canım:50: at kafandan sen annesin bir anne her zaman güçlü olmalı.herkesin sıkıntısı var hepimiz ölümü çare olarak görsek dünyasda adam kalmazdı
sen yurt dışında olduğun için birazda hamileliğin verdiği duygusallıkla kendini çok çaresiz hissediyor olabilirsin ama değilsin bu sorunları aşabilirsin biraz sesini çıkar hakkını savun zamanla herşey yoluna girer umarım ama ölümü düşünme bebeklerine sarıl canım:31:

Back
X