• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba bunalımdayım :(

ilknurum_92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
172
2
0
Düzce
selam kızlar ben 1 aydır kendimi çok kötü hissdiyorum ne aynaya bakasım var ne makyaj yapasım çok bitkin halsizim önceden sabah alarmım çalmadan ben kalkar hazırlanırdım ama şimdi 7 buçukta alarm çalıyor 8 e kadar erteliyorum hep bi ağrı var suratım bembeyaz canım hiç bişey yapmak istemiyor ve bu halimden çok şikayetçiyim düzelmeye çalışıyorum ama o da içimden gelmiyor aşırı sinirli asabi oldum :14:

Ah canım Allah sıkıntılarından arındırsın bir an önce.
Herkesin bir sıkıntısı vardır,tek değilsin:38:
Kendine yeni uğraşlar bulsan,ilk önce kendini değiştirmekle başla mesela.
Saçlarının rengini değiştir..Spora başla vs.Bunlar klasik şeyler ama çok etkili yöntemlerdir dimi..

Ah canım Allah sıkıntılarından arındırsın bir an önce.
Herkesin bir sıkıntısı vardır,tek değilsin:38:
Kendine yeni uğraşlar bulsan,ilk önce kendini değiştirmekle başla mesela.
Saçlarının rengini değiştir..Spora başla vs.Bunlar klasik şeyler ama çok etkili yöntemlerdir dimi..

saçımı kestirmeyi düşünüyorum inşallah onu yaparım ama 2 ay da çöktüm çünkü iki ay önce istemediğim halde nişanım atıldı ve bu beni çok büyük çöküntüye uğrattı ..

Canim negatif birsey mi yasadin görünüsünle ilgili?

hayır görünüşümle bişey yaşamadım çünkü biri bişey dese umrumda olmaz Rabbim yaratmış millete yorum yapmak düşmez ve ben kendimle barışık insanım ama son zamanlarda hayatımdan bi sürü sorunum oldu en önemlisi pat diye nişanım atıldı istemediğim halde ve galiba sıkıntıdan olsa gerek boynum suratım hep kaşınıyo bişeyler çıktı diye hissediyorum öyle ona sinir oluyorum bişey olmadığı halde kaşınıyor

saçımı kestirmeyi düşünüyorum inşallah onu yaparım ama 2 ay da çöktüm çünkü iki ay önce istemediğim halde nişanım atıldı ve bu beni çok büyük çöküntüye uğrattı ..

92 doğumlu musunuz?Yaşınız kaç?

Atlattığınız sıkıntının telafisini vermek zordur tabiki.
Şimdi anlaşıldı depresyon nedeniniz..

Tekrar bir araya gelme gibi birşey olabilir mi?

Büyük ihtimal olamaz diyeceksiniz..O zaman bir an önce silkelenip kendinize gelin.

Olan olmuş,artık kendinizi toplama zamanınız gelmiş.Acınızı da yaşamışsınız..

Barışma imkanınız olsaydıda acilen kendinizi toplayıp,sevdiğiniz insanla birlikte ol derdim..

hayır görünüşümle bişey yaşamadım çünkü biri bişey dese umrumda olmaz Rabbim yaratmış millete yorum yapmak düşmez ve ben kendimle barışık insanım ama son zamanlarda hayatımdan bi sürü sorunum oldu en önemlisi pat diye nişanım atıldı istemediğim halde ve galiba sıkıntıdan olsa gerek boynum suratım hep kaşınıyo bişeyler çıktı diye hissediyorum öyle ona sinir oluyorum bişey olmadığı halde kaşınıyor

Cok iyi bir avantaj kendinle barisik olman.
böylece sanirim ileride atlatirsin bu sorunun.Peki umudun var mi yani tekrar birlesme imkani var mi nisanlinla?

Şu bahar ayı uzatmaları oynuyor, zaten bu yaz çok sıcak olmayacakmış ,açık havada doğada yürüyüş iyi gelir beslenmeyide değiştirmek gerek ama bence en önemlisi sevdiğin ne varsa onlara yönelmek

Şu bahar ayı uzatmaları oynuyor, zaten bu yaz çok sıcak olmayacakmış ,açık havada doğada yürüyüş iyi gelir beslenmeyide değiştirmek gerek ama bence en önemlisi sevdiğin ne varsa onlara yönelmek

Ema bu müjde umarım gerçektir:71:
Artık verilen haberlerde neye inanacağımızı şaşırdık.
Öyle mutlu oldum ki..
Ay hiç gelemiyorum aşırı sıcağa.
Çok kötü geçiyor yaz ayları bu yüzden.
Şöyle serin sıcak olsa ne güzel olurdu.

Ema bu müjde umarım gerçektir:71:
Artık verilen haberlerde neye inanacağımızı şaşırdık.
Öyle mutlu oldum ki..
Ay hiç gelemiyorum aşırı sıcağa.
Çok kötü geçiyor yaz ayları bu yüzden.
Şöyle serin sıcak olsa ne güzel olurdu.

meteorolojı uzmanı öyle diyor,umarım doğru çıkar barajlar dolmuş,bizde yazın her gün denizdeyiz bir koy var birde kumsal olanı bence şu depresyona bol hareket iyi geliyor ben bizim köpek ile yürüyüş yaparım acaip rahatlatıyor,herkese tavsiye ederim

Bence bahar depresyonu yaşıyorsun. Komik gelebilir ama bu mevsimde çoğu insan bu durumu yaşıyor. Şöyle ki çalıştığım hastanede bir psikiyatris söylemişti. Bahar mevsimde özellikle çalışan insanların çoğunluğu bu depresyonu yaşarmış belirtiler senin yazdığın gibi... Bu dönemde insanların bol bol gezip enerjilerini boşaltması gerekirmiş.

92 doğumlu musunuz?Yaşınız kaç?

Atlattığınız sıkıntının telafisini vermek zordur tabiki.
Şimdi anlaşıldı depresyon nedeniniz..

Tekrar bir araya gelme gibi birşey olabilir mi?

Büyük ihtimal olamaz diyeceksiniz..O zaman bir an önce silkelenip kendinize gelin.

Olan olmuş,artık kendinizi toplama zamanınız gelmiş.Acınızı da yaşamışsınız..

Barışma imkanınız olsaydıda acilen kendinizi toplayıp,sevdiğiniz insanla birlikte ol derdim..

acımı yaşamaya fırsat bulamadım işten falan tekrar bir araya gelebiliriz belki bilmiyorum ki ailem attı nişanı aile arası sorunlar gibi nedenlerden benim nişanlımla aramda sorun yoktu neyse yaşın bi önemi yok yaşadıklarım yaşıma bakmadan oldu Rabbimin bi imtihanı işte bu yaşadığımda bi imtihan geçecek inşallah iyi ya da kötü sonuçlanacak biliyorum ama canımı yakmasa bi de..

Cok iyi bir avantaj kendinle barisik olman.
böylece sanirim ileride atlatirsin bu sorunun.Peki umudun var mi yani tekrar birlesme imkani var mi nisanlinla?

nişanlımla benim sorunum yoktu ki aileler arası olan şeyler yoksa ben bitirmedim yani hiç bişeyi eğer annem ikna olursa ki inşallah olur o zaman yeniden mutlu ve düzenli hayatıma devam edeceğim inşallah tek istediğim bu annem olumlu baksın..

Bence bahar depresyonu yaşıyorsun. Komik gelebilir ama bu mevsimde çoğu insan bu durumu yaşıyor. Şöyle ki çalıştığım hastanede bir psikiyatris söylemişti. Bahar mevsimde özellikle çalışan insanların çoğunluğu bu depresyonu yaşarmış belirtiler senin yazdığın gibi... Bu dönemde insanların bol bol gezip enerjilerini boşaltması gerekirmiş.

anladım ama canım gezmek bile istemiyor :(

bi havalar düzelsin yaparız inş. bişeyler

Back
X