Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oluyo arada böyle şeyler hayat devam ediyor..kalk ayağa ve kaldığın yerden devam et yola..bizim insanımız düşene bi tekme daha vurma peşinde ...onun için sakın düşme :))
oluyo arada böyle şeyler hayat devam ediyor..kalk ayağa ve kaldığın yerden devam et yola..bizim insanımız düşene bi tekme daha vurma peşinde ...onun için sakın düşme :))
nişanlımla benim sorunum yoktu ki aileler arası olan şeyler yoksa ben bitirmedim yani hiç bişeyi eğer annem ikna olursa ki inşallah olur o zaman yeniden mutlu ve düzenli hayatıma devam edeceğim inşallah tek istediğim bu annem olumlu baksın..
meteorolojı uzmanı öyle diyor,umarım doğru çıkar barajlar dolmuş,bizde yazın her gün denizdeyiz bir koy var birde kumsal olanı bence şu depresyona bol hareket iyi geliyor ben bizim köpek ile yürüyüş yaparım acaip rahatlatıyor,herkese tavsiye ederim
Köpekle yürüyüş..Rahatlatıcı olsa gerek,ama ben yapabilir miyim bilmem ki:)Korkarım biraz
Doğa ile iç içesiniz ne kadar güzel..Deniz,kum ve doğa strese birebir.
Bu yazda istediğiniz gibi geçer umarım..
annem çok disiplinli ve diktatör biridir öyle işte o bitti dedim mi biter tabiki hani benim iyiliğimi düşünüp yapmıştır ama ben görüp bırakmayı tercih ederdim orta da bişey varsa çünkü böyle çok canım acıyo neymiş şimdi bi kere üzülürmüşüm ilerde mutlu olurmuşum unuturmuşum zamana zaten ne unutuluyo öyle ya anlmıyorumm