Galiba depresyondayim;((

HazalMiray

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
106
55
13
41
Merhaba.msjim biraz uzun olcak ama okuyupta ozellikle tecrubeli anneler yorum yaparsa cok mutlu olcam..2 ay once dogum yaptim kizim olcagi icin cok mutluydum ama hep bi sıknti vardi icimde.hersey yolunda gitti dogum yaptm evime dondum.kizim emip uyuyor gece hic bunaltmiodu.bayramin 3 gunu aniden hastalndim cok siddetli bir sirt agrisi ve sonuc akut pankriatit 5 gun yatis verdiler.ciktm tekrar acillik oldum bu biraz surdu hwr gece acillerde aklim bebekte.neyse ameliyat oldum kurtuldum sukur.kizima ogluma kavustum fakat kizm yoklugumda biberona alismus artik emmiyor ve cok huysuz bir bebek olmus yani kolik.oglumda koligin en dibini yasadim aylarca yatak odasindan cikamadim.ne uyku var bende be sabir kalmadi cok perisanim.dertlescek kimsem yok.aksam olunca o sofrayi kurmak izdirap oluyo.ne olcak halim bilmiyorum.ayaklarim basmiyor arrik.bir dusa girip rahatlicak firsatim bile yok...bunaldim cok perisanim..

yardima gelebilecek hickimse yokmu, en azindan bir hafta birisi gelip evle ilgilensen sende kizinla mesgul olsan bebek yine sana alisir ve eskiye doner belki.
kucaginda cokca tut, sling ile kendine bagla hatta gun icinde, kokunu bol bol alsin.
ten tene temas yap bolca, tekrar emmeye baslayabilir.
geceleri yaninda cok yakininda yatrimaya calis. besigini iyice yaklastir yada uykum hafiftir dersen yaninda da yatirabilirsin belki.
ins duzelir cnm ilk basta kolik degilse sonraan olmaz sanki, biberon gaz yapiyordur, gaz yapmayan biberon kullanabilirsin.

Valla bende 1 ay oldu doğum yapalı ben çok daha ağır depresyondayım. Bu duruma sokan sevgili eşimin ailesi sağolsun

1-sling al
2- yardım iste (yardım edecek kimse yoksa bakıcı tut. Ah şimdiki aklım)
3- randevu alıp kuaföre git( şimdi bu tuhaf gelecek ama 10dk bile ortamdan uzaklaşsan daha sağlıklı düşünmeye başlıyorsun)

Malasef bakici tutamam o kadar luksum yok.kayinvaldem var ayni binadayiz deil bebege bakmak bi yemek yapip getirmez.

Ama bugun ne oldu bilmiyorum 2 gun once agulin suruba basladim ondanmi onuda anlamadim bebegim daha rahat uyudu karni doydu gazi cikti 2 satte bir uyudu bugun pek gaz sancisi olmadi cok fazla aglamadi.suan yine salliyorum uyuyor..yada yoruldu gunlerdir bagirmaktan .keske hep boyle uyusa

Arkadasin dedigi gibi kendine ayiracagin kisa bir zaman bile seni cok rahatlatacaktir.

Biraz sabir omur boyu surcek bur durum degil bir kac hafta icinde bi duzene girer

Tm canim ugrasiorum mama saatinde once gogsumu veriyorum bagirior ama 5 dkka da olsa gogsumde tutup sonra dayanamayip veriyorum mamasini

Sizden ayrı kaldığı dönem Bebeğinizin huyu değişmiş olabilir bundan sonra yanindasiniz ve her gün daha iyi olacaktır. Çok şükür 2 güzel evladiniz var esiniz de yardimci oluyor bi nebze biraz sabır.. biraz büyüsün siz kendinizi toplayın derken 4kisilik hayatınızdaki düzeni oturtacaksiniz. Kendinize haksizlik etmeyin kolay değil durumunuz.. ama geçici..

Anne değilim hatta 17 yaşındayım ama ilk olarak söyleyeceğim sakin olun bi de şöyle düşünün bebeğiniz sağlıklı bi kocanız var eviniz var aileniz var daha ne olsun eğer kendinizi mutsuz hissediyorsanız paylaşacak kimsem yok diyorsanız yanılıyorsunuz alın eşinizi karşınıza utanmadan çekinmeden anlatın derdinizi birlikte büyütüyorsunuz bu çocukları bir çözüm bulunur mutlaka... Hatta süper dadı diye bir program vardı bi aralar hala televisyonda mı bilmiyorum ama çocuk yetiştirmenin aslında kolay olduğunu gösteren çocukla Nasıl baş çıkabileceğini anlatan yararlı bir program bir kaç bölüm internetten izleyebilirsiniz

Evet cok mantikli huyu deisti bu sipanin...ama ne cektiriyor....guzel dileklernz icin teesekrr ederim..ama cook yorucu ve yipratici bu kolikmidir adini koyamadiklari her neyse.

Yok tatlim mesele cocuk buyutmek deil derdim bu olsa keske iyi oku...bebeklerin bazilari kolik oluyor gsz sancisi yabi hic susmuyorlar vc ye bile gidemiyosun durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…