- 10 Ağustos 2016
- 106
- 55
- 13
- 41
- Konu Sahibi HazalMiray
-
Merhaba.msjim biraz uzun olcak ama okuyupta ozellikle tecrubeli anneler yorum yaparsa cok mutlu olcam..2 ay once dogum yaptim kizim olcagi icin cok mutluydum ama hep bi sıknti vardi icimde.hersey yolunda gitti dogum yaptm evime dondum.kizim emip uyuyor gece hic bunaltmiodu.bayramin 3 gunu aniden hastalndim cok siddetli bir sirt agrisi ve sonuc akut pankriatit 5 gun yatis verdiler.ciktm tekrar acillik oldum bu biraz surdu hwr gece acillerde aklim bebekte.neyse ameliyat oldum kurtuldum sukur.kizima ogluma kavustum fakat kizm yoklugumda biberona alismus artik emmiyor ve cok huysuz bir bebek olmus yani kolik.oglumda koligin en dibini yasadim aylarca yatak odasindan cikamadim.ne uyku var bende be sabir kalmadi cok perisanim.dertlescek kimsem yok.aksam olunca o sofrayi kurmak izdirap oluyo.ne olcak halim bilmiyorum.ayaklarim basmiyor arrik.bir dusa girip rahatlicak firsatim bile yok...bunaldim cok perisanim..
Ahhh canim keske alsa hem oyalanirdi ne guzel.olurdu.gece uykusunda dahil almiyorki basbas bariyorac birak alsin memeyi
sabret alacak endiselenme verme biberonAhhh canim keske alsa hem oyalanirdi ne guzel.olurdu.gece uykusunda dahil almiyorki basbas bariyor
Anne değilim hatta 17 yaşındayım ama ilk olarak söyleyeceğim sakin olun bi de şöyle düşünün bebeğiniz sağlıklı bi kocanız var eviniz var aileniz var daha ne olsun eğer kendinizi mutsuz hissediyorsanız paylaşacak kimsem yok diyorsanız yanılıyorsunuz alın eşinizi karşınıza utanmadan çekinmeden anlatın derdinizi birlikte büyütüyorsunuz bu çocukları bir çözüm bulunur mutlaka... Hatta süper dadı diye bir program vardı bi aralar hala televisyonda mı bilmiyorum ama çocuk yetiştirmenin aslında kolay olduğunu gösteren çocukla Nasıl baş çıkabileceğini anlatan yararlı bir program bir kaç bölüm internetten izleyebilirsinizMerhaba.msjim biraz uzun olcak ama okuyupta ozellikle tecrubeli anneler yorum yaparsa cok mutlu olcam..2 ay once dogum yaptim kizim olcagi icin cok mutluydum ama hep bi sıknti vardi icimde.hersey yolunda gitti dogum yaptm evime dondum.kizim emip uyuyor gece hic bunaltmiodu.bayramin 3 gunu aniden hastalndim cok siddetli bir sirt agrisi ve sonuc akut pankriatit 5 gun yatis verdiler.ciktm tekrar acillik oldum bu biraz surdu hwr gece acillerde aklim bebekte.neyse ameliyat oldum kurtuldum sukur.kizima ogluma kavustum fakat kizm yoklugumda biberona alismus artik emmiyor ve cok huysuz bir bebek olmus yani kolik.oglumda koligin en dibini yasadim aylarca yatak odasindan cikamadim.ne uyku var bende be sabir kalmadi cok perisanim.dertlescek kimsem yok.aksam olunca o sofrayi kurmak izdirap oluyo.ne olcak halim bilmiyorum.ayaklarim basmiyor arrik.bir dusa girip rahatlicak firsatim bile yok...bunaldim cok perisanim..
Evet cok mantikli huyu deisti bu sipanin...ama ne cektiriyor....guzel dileklernz icin teesekrr ederim..ama cook yorucu ve yipratici bu kolikmidir adini koyamadiklari her neyse.Sizden ayrı kaldığı dönem Bebeğinizin huyu değişmiş olabilir bundan sonra yanindasiniz ve her gün daha iyi olacaktır. Çok şükür 2 güzel evladiniz var esiniz de yardimci oluyor bi nebze biraz sabır.. biraz büyüsün siz kendinizi toplayın derken 4kisilik hayatınızdaki düzeni oturtacaksiniz. Kendinize haksizlik etmeyin kolay değil durumunuz.. ama geçici..
Yok tatlim mesele cocuk buyutmek deil derdim bu olsa keske iyi oku...bebeklerin bazilari kolik oluyor gsz sancisi yabi hic susmuyorlar vc ye bile gidemiyosun durum buAnne değilim hatta 17 yaşındayım ama ilk olarak söyleyeceğim sakin olun bi de şöyle düşünün bebeğiniz sağlıklı bi kocanız var eviniz var aileniz var daha ne olsun eğer kendinizi mutsuz hissediyorsanız paylaşacak kimsem yok diyorsanız yanılıyorsunuz alın eşinizi karşınıza utanmadan çekinmeden anlatın derdinizi birlikte büyütüyorsunuz bu çocukları bir çözüm bulunur mutlaka... Hatta süper dadı diye bir program vardı bi aralar hala televisyonda mı bilmiyorum ama çocuk yetiştirmenin aslında kolay olduğunu gösteren çocukla Nasıl baş çıkabileceğini anlatan yararlı bir program bir kaç bölüm internetten izleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?