galiba dış gebelik yaşıyorum

Nilesmec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
122
8
98
43
Merhaba bayanlar evet başlığım cokta değişik değil aslında biraz kafam karıştı sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız cok mutlu olurum.Benim 3yaşında ilk aşılama ile olmuş bir kızım var 1 ay kadar önce bir idrar testi ile hamile oldugumu öğrendim bir iki gün sonra sağlık ocagında kan testi yaptırdım 2500 cıktı sonucum hamilesin dediler buraya kadar herşey iyiydi 2.cocuk düşüncem ve acelem olmamasına ragmen.Bugün yani son kan testinden 1hafta sonra zar zor randevu buldugum bir kadın doğum uzmanına gittim karından ultrasonla baktı ve kese var ama içinde bişey göremedik ve benden birdaha progesteron ve beta hcg ölctürmemi istedi ölcüm sonrası hcg 4130 progesteron 14.54 cıktı .son regl tarihim 7haziran 28 günde bir regl oluyorum kesin ilişki oldugu gün 20 haziran ultrason filminde kese 4hafta 6günlük cıktı sizce bu normalmi gerçekten bu bir dış gebelikmi aranızda böyle bir durum yaşayan varmı

NOT sanırım başlığı yanlış açtım dış değil boş gebelik konuma yeni gelenleri bilgilendirme notu .

Son düzenleme:
Kese var ama içinde hiçbişey yok bende ilk defa normal yolla hamile kaldıgım için şaşkınım bide değer az gibi geldi bana bir haftada az değilmi artışı

4 hastalıkta içinde bebek gorulmezki zaten daha erken altı haftalık falan olsun bakalım
Allah tamamına erdirsin insallah

4 hastalıkta içinde bebek gorulmezki zaten daha erken altı haftalık falan olsun bakalım
Allah tamamına erdirsin insallah
Amin canım işte benim beynimi yoranda bu ilişki oldugu günden kesin eminim tek gün benim hesabıma göre 4haftalık ama işte doktorlar son regl döneminin ilk gününden itibaren saydıkları için kafam allak bullak doktorda pek ümitli değildi bi acayipti tepkisi

Amin canım işte benim beynimi yoranda bu ilişki oldugu günden kesin eminim tek gün benim hesabıma göre 4haftalık ama işte doktorlar son regl döneminin ilk gününden itibaren saydıkları için kafam allak bullak doktorda pek ümitli değildi bi acayipti tepkisi
Doktor reglin ilk gününden başlayıp saymaz ama. Mutlaka bir önceki reglinizi de sormuş, periyodunuzu hesaplamıştır.

Son regl tarihiniz 7 haziranmış. Ve periyodunuz 28 gün. Bu durumda 20 haziran sizin 13. gününüz oluyor. Döllenme 21 haziranda olmuş olabilir. 21 hazirandan bu yana 4 hafta 4 gün oluyor. küçük farklılıkların bir önemi yok tahminimce. ama kesenin içinin boş olması?? Benim de kafamı karıştırdı açıkçası.

Sonucu göstericem bugün gidip banada boş gebelik gibi geliyor hani bikac ilişki olsa geç döllenme di cem ama tek ilişki olunca kafam karışıyor ama kendim hesaplayınca tam yumurtlama günü olmuş kızımda aşılamadı herseyini gördüm hemen takibi çok farklı normal yolla hamile kalmak değişik

Birde bir o çeki regli sormadı bende hatırlamıyorum gerçi doktora pek güvenemedim iste

Bayanlar az önce doktordan cıktım sonuc düşük dedi salı günü yine gelin erkenden ve aç karnına gelin dedi sanırım bakıcak bişey yoksa kürtaj olucam sinirlerim bozuldu

Bayanlar az önce doktordan cıktım sonuc düşük dedi salı günü yine gelin erkenden ve aç karnına gelin dedi sanırım bakıcak bişey yoksa kürtaj olucam sinirlerim bozuldu
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Banada yardımcı olursanız sevinirim çünkü dünden beri perişan oldum ben 31 yaşındayım pko hastasıyım 2 yıllık evliyim yanlış doktor seçimi yüzünden 1,5 yıldır boşuna tedavi oldum hsg çekildim tüplerim açık ama rahimde perde çıktı ameliyat olucam die beklerken hamile olduğumu öğrendim aynı gün iki ayrı yerde kan testi yaptırdım aynı gün çıkan sonuç 37.76 ertesi gün çıkan sonuç 41.74 düm doktora gittim kese görünmedi en son 7 haziranda hastalandım ama 29 hazirandada 3 günlük lekelenme yaşadım doktor sonuca göre hamilesin ama dış gebelikte olabilir dedi haftaya cumartesi tekrar gel dedi çok uzun yazdım kusura bakmayın ama dünden beri perişan oldum gerçekten bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :( :( :(

Teşekkür ederim senin konun hakkındada inan hiçbir bilgim yok umarım düzgün giden bir gebeliğin vardır doktora bi git bakalım ne dicek

Bayanlar yeniden merhaba en son doktor kontrolünde çarşamba günü aç karnına gel demişti eşimle beraber gittik ultrasonla baktı yine budefa kesede bişeyler gördü seni bugün almıyorum kürtaja benim bu bebekten ümidim var dedi cuma günü gidicem yine kesede cok büyüme yok ama ben sanki kalp atımı gibi bişey gördüm böyle bir durum yaşayan oldumu kasıklarım ağrıyor valla kadın olmak ne zor iş 6yıl uğraştık ilk aşılama ile tutan 3 yaşında bir kızım oldu şimdi bide bununla uğraşıyorum offfff offfff bunaldım düşünmekten

Yönetimden bir ricam olacak galiba dış gebelik yaşıyorum başlığını boş gebelik olarak değiştirebilirmisiniz

Bayanlar en son geçtiğimiz cuma doktora gittik kürtaj diye kendimi hazırlamıştım fakat oda ne kese içinde tıp tıp bir kalp atışı hala inanamıyorum ayın 13ünde kontrolüm var doktor progestan coraspin vitamin yazdı şoktayım hala 2hafta geçsin bidaha görmeden inanamıyorum hala

Back
X