- 24 Mayıs 2008
- 122
- 8
- 98
- 43
Merhaba bayanlar evet başlığım cokta değişik değil aslında biraz kafam karıştı sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız cok mutlu olurum.Benim 3yaşında ilk aşılama ile olmuş bir kızım var 1 ay kadar önce bir idrar testi ile hamile oldugumu öğrendim bir iki gün sonra sağlık ocagında kan testi yaptırdım 2500 cıktı sonucum hamilesin dediler buraya kadar herşey iyiydi 2.cocuk düşüncem ve acelem olmamasına ragmen.Bugün yani son kan testinden 1hafta sonra zar zor randevu buldugum bir kadın doğum uzmanına gittim karından ultrasonla baktı ve kese var ama içinde bişey göremedik ve benden birdaha progesteron ve beta hcg ölctürmemi istedi ölcüm sonrası hcg 4130 progesteron 14.54 cıktı .son regl tarihim 7haziran 28 günde bir regl oluyorum kesin ilişki oldugu gün 20 haziran ultrason filminde kese 4hafta 6günlük cıktı sizce bu normalmi gerçekten bu bir dış gebelikmi aranızda böyle bir durum yaşayan varmı
NOT sanırım başlığı yanlış açtım dış değil boş gebelik konuma yeni gelenleri bilgilendirme notu .
NOT sanırım başlığı yanlış açtım dış değil boş gebelik konuma yeni gelenleri bilgilendirme notu .
Son düzenleme: