• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba eşimi eskisi kadar sevmiyorum

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Evet kizlar ben yillardir evliyim yillardir esimle cok tartisiyoruz yeri geliyor siddet uyguladigida oluyordu ama bunlara ragmen hep yaptiklarini unutmaya calisitim ama ben hastayken bana anlayissiz davranmasi surekli tartismasi beni soguttu galiba ondan kendi kendime hep dusunur oldum hep gecmisi kurcalarken buldum kendimi cok aci ama cocugum karnimda oldugu zaman bile benimle tartisti ustume geldi hep bosan diyceksiniz biliyorum ama kaynanam kayinperedim onlar cok iyi onlari uzmek istemiyorum ailemide uzmek istemiyorum bosanip baba evine donmek beni mahveder konu komsu da laf yapicak oyle bir mahalle ama esime tahammul edemiyorum eskiden onunla gezmek konusmak hosuma giderdi onun isten gelis saatini beklerdim simdi hic biri yok

Aile terapistine gidin boşanmayı düşünmüyorsanız bazı şeyleri görmenize yardımcı oluyor.

aslında şiddetin affedilir yanı yok. benim net olduğum iki konudan biri şiddet diğeri aldatmak. ama boşanamam diyorsunuz. o zaman siz bir psikoloğa gidin. en azından size iyi gelir.
Ben piskologa gidiyorum zaten cnm bu sorunlar yuzunden hem anksiyete hemde panik atak oldum eskisu kadr sagliklida degilim bunlarin hepsine esim neden oldu simdide duzelemiyorum sanki ben boyle hastayim diye o cok mutlu

Bosanamiyorsaniz eğer kendinizi yipratmayin o zaman. Huyuna gidin de bari dovmesin.

Demesinler diye hayati kendine zindan etmissin. Bosandi demesinler diye pisikoloji siddet görüyorsun beden siddeti görüyorsun.millet bosandi demesin diye o evde mutsuz yasamayi göze aliyorsun.sanada yazik demi birak onlari düsünmekten önce kendini düsünüp böyle devam etmemeli deyip kendin iyligin icin ilerisi icin bir adim at.

Kaynanan kayinbaban dayak yemiyor annen babanda aynı şekilde sen dayak yiyosun insan muamelesi gormuyosun emin ol kimse dönüp madalya takmayacak o herifi çektiğin için bugün döver yarında vurur öldürür sonra kaynanan kayinbaban annen ailen oturur bir güzel pilavini yer 3 gün ağlar sonra unutulur gidersin aptal olmayın bu kadar ya size vuran adamın nasıl hala koynuna giriyosunuz eminim vurduktan sonrada çok pişmanim diyordur devam et böyle bide senin için konu acariz kocası öldürmüş diye

Evet kizlar ben yillardir evliyim yillardir esimle cok tartisiyoruz yeri geliyor siddet uyguladigida oluyordu ama bunlara ragmen hep yaptiklarini unutmaya calisitim ama ben hastayken bana anlayissiz davranmasi surekli tartismasi beni soguttu galiba ondan kendi kendime hep dusunur oldum hep gecmisi kurcalarken buldum kendimi cok aci ama cocugum karnimda oldugu zaman bile benimle tartisti ustume geldi hep bosan diyceksiniz biliyorum ama kaynanam kayinperedim onlar cok iyi onlari uzmek istemiyorum ailemide uzmek istemiyorum bosanip baba evine donmek beni mahveder konu komsu da laf yapicak oyle bir mahalle ama esime tahammul edemiyorum eskiden onunla gezmek konusmak hosuma giderdi onun isten gelis saatini beklerdim simdi hic biri yok
haklısın.
kp kv anne baba mahalle senin canından daha önemli.

gerekirse dayaktan öl, asla boşanma.

çünkü ezik kadın olmak böyle davranmayı gerektirir.

Siddet gosterdigi halde bosanmiyorsan ses etme sinirlendirme bari. Karin tokluguna yasa yani o evde. Kv kpcok iyiymis deee.... bana saygisi olmayan adamin anasi babasi cami yaptirsa bana nee faydaaaa!!!!!

Ben piskologa gidiyorum zaten cnm bu sorunlar yuzunden hem anksiyete hemde panik atak oldum eskisu kadr sagliklida degilim bunlarin hepsine esim neden oldu simdide duzelemiyorum sanki ben boyle hastayim diye o cok mutlu
tebrikler.
ayakta alkışlıyorum seni.
bu fedakarlık herkese nasip olmaz.

kimseyi üzmemek için ilerde şeker, tansiyon, kanser hastası da olacaksın. sende o potansiyeli gördüm ben.

aynen devam.

Sizin tedavi gormeniz nereye kadar ise yarar ki. Karsinizdaki insan ayni olduktan sonra. Sizinde yapabilcekleriniz bi yere kadar malesef.

Kaynanan kayinbaban dayak yemiyor annen babanda aynı şekilde sen dayak yiyosun insan muamelesi gormuyosun emin ol kimse dönüp madalya takmayacak o herifi çektiğin için bugün döver yarında vurur öldürür sonra kaynanan kayinbaban annen ailen oturur bir güzel pilavini yer 3 gün ağlar sonra unutulur gidersin aptal olmayın bu kadar ya size vuran adamın nasıl hala koynuna giriyosunuz eminim vurduktan sonrada çok pişmanim diyordur devam et böyle bide senin için konu acariz kocası öldürmüş diye
Ben öldukten sonra konu acmanin ne faydasi var asagilar tarzda konusmak yerine anlamaya calismayi denesen olmazmi herkesin basina gelebilir kimin garantisi var soylermisin

tebrikler.
ayakta alkışlıyorum seni.
bu fedakarlık herkese nasip olmaz.

kimseyi üzmemek için ilerde şeker, tansiyon, kanser hastası da olacaksın. sende o potansiyeli gördüm ben.

aynen devam.
Dalga gecmek icin mi yaziyorsun merak ettim dogrusu

haklısın.
kp kv anne baba mahalle senin canından daha önemli.

gerekirse dayaktan öl, asla boşanma.

çünkü ezik kadın olmak böyle davranmayı gerektirir.
Ezik oldugumu nerden biliyorsun hanginiz evlenmeden once esinizi dort dortluk tanidi ezik falan derken sen benim karakterimi nerden biliyorsun asalayici kelimelerini aynen iade.ediyorum

Üzüldüm. Elleri kırılsın. Bir daha sana vurmaya kalkarsa darp raporu al. Bi ispatın olsun elinde. Asıl suçlu sen değilsin aslında, psikolojin de iyi degil zaten. Suçlu olan ailen. Senin arkanda durmayı becerememişler. Çalışman da zor görünüyor. Bulaşma ona. Sessiz ol, iletişim kurma fazla. Evden yapılabilecek bazı işler bul. Gelin çiçeği yapıp nette satabilirsin mesela. Hem uğraş olur, kafan dağılır. Hem ufak ufak başlarsın. İnşallah da bir sürü sonra kimseye muhtaç olmazsın. Çocuk da yapma sakın.

Back
X