• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba eşimi eskisi kadar sevmiyorum

Ezik oldugumu nerden biliyorsun hanginiz evlenmeden once esinizi dort dortluk tanidi ezik falan derken sen benim karakterimi nerden biliyorsun asalayici kelimelerini aynen iade.ediyorum
kayınpederini üzmemek için boşanmamak mı?
eşinden soğudun ama ana babasını üzmek istemiyorsun.
sanane.
sen kendini, sağlığını düşün önce.

boşanmak korkutuyor, dul kalmak korkutuyor, eşimi hala seviyorum vs desen anlaşılır.
kp kv için ayrılmadığını iddia etmek mantıklı mı sence?

sen mahvolmuşsun, hastalık sahibi olmuşsun. bundan daha önemli bir şey var mı yahu?

dalga geçmiyorum. boşanmayacağın için dolaylı yoldan sana destek veriyorum.

Allah kurtarsın arkadaşım.

Ben piskologa gidiyorum zaten cnm bu sorunlar yuzunden hem anksiyete hemde panik atak oldum eskisu kadr sagliklida degilim bunlarin hepsine esim neden oldu simdide duzelemiyorum sanki ben boyle hastayim diye o cok mutlu

Allah yardımcın olsun. o illete ben de 3 ay önce yakalandım. çevremin desteğiyle düzeliyorum. destek önemli. lütfen köstek oluyorsa o adam hayatınızdan çıkarın. zira çok zor bir hastalıkmış. düşünce anladım. Rabbim size de bana da tüm hastalara da bol bol şifa versin inş.

kayınpederini üzmemek için boşanmamak mı?
eşinden soğudun ama ana babasını üzmek istemiyorsun.
sanane.
sen kendini, sağlığını düşün önce.

boşanmak korkutuyor, dul kalmak korkutuyor, eşimi hala seviyorum vs desen anlaşılır.
kp kv için ayrılmadığını iddia etmek mantıklı mı sence?

sen mahvolmuşsun, hastalık sahibi olmuşsun. bundan daha önemli bir şey var mı yahu?

dalga geçmiyorum. boşanmayacağın için dolaylı yoldan sana destek veriyorum.

Allah kurtarsın arkadaşım.
Sagol bosanmak istemiyorum degil zaten bosanma davasi actim o yuzden kafam karisik belkide piskolojim iyi degil

Sagol bosanmak istemiyorum degil zaten bosanma davasi actim o yuzden kafam karisik belkide piskolojim iyi degil
hala eşinle aynı evde misin?
boşanma davası açtım demişsin ilk konunda.
sonraki konuda eşim bebek istiyor demişsin.

şimdi kiminle kalıyorsun?

Allah yardımcın olsun. o illete ben de 3 ay önce yakalandım. çevremin desteğiyle düzeliyorum. destek önemli. lütfen köstek oluyorsa o adam hayatınızdan çıkarın. zira çok zor bir hastalıkmış. düşünce anladım. Rabbim size de bana da tüm hastalara da bol bol şifa versin inş.
Sagol cnm allah hasta olan herkese yardim etsin

hala eşinle aynı evde misin?
boşanma davası açtım demişsin ilk konunda.
sonraki konuda eşim bebek istiyor demişsin.

şimdi kiminle kalıyorsun?
Zaten sorunumuzda bu kavga sebebimiz benim hasta olmam ve bir dusukten sonra tekrar gebelige cesaret edememem

Zaten sorunumuzda bu kavga sebebimiz benim hasta olmam ve bir dusukten sonra tekrar gebelige cesaret edememem

Kendi kendine hasta olmadin herhalde hoduk kocan hasta etmiş. Az önce izledim. Eşine çirkin demiş denyonun biri kadın da manevi tazminat açmış ve kazanmış. Helal olsun dedim

hayır canım.
sorun şiddet uygulaması.

insan bile isteye hasta olmak ister mi?
eşin hasta olsa sen ona kötü davranır mısın?

sen bu kadar kötü ruh halindeyken seni düşünmeyen adam, gebelikte lohusalıkta hiç acımaz.

herkesi boşver.
sen önce kendi sağlığınla ilgilen.

atalarımız boşuna dememiş:
duvarı nem, insanı gam yıkar.

mikroplar hasta eder, ilaç içer iyi
olursun.

ama sıkıntı, dert, kötü koca önce ruhen çökertir, sonra vücut iflas eder. ne ilaç fayda eder, ne bir şey.

ruh iyi değilken, beden nasıl iyi olsun?

Elleri kirilasica:sinirli:
Kp iyiyse neden engel olmuyor sikayet ettiniz mi? Uzuldum. Bari sinirlendirmeyin de dovmesin ne diyeyim verdigim care de en azindan sizden dinlediklerim kadar olabiliyor. Bosanamiyorsaniz bari dovmeye yeltendiginde kacin.

Ben öldukten sonra konu acmanin ne faydasi var asagilar tarzda konusmak yerine anlamaya calismayi denesen olmazmi herkesin basina gelebilir kimin garantisi var soylermisin

Sen öldükten sonra konu acariz çünkü sende koca kurbanı olucaksin bak umraniyede öldürülen kadına azıcık ders al ben asagilamiyorum seni zaten sen kendini yeterince asagilatmissin dayak yiyerek psikolojik şiddet görerek kendine gel kimse senden kıymetli değil burdan ne soyleşek boş aile terapistini eşin gitmez psikologa gitsen zaten tek başına ise yaramaz boşan desek bosanasin yok ne diyelim BACIM

Sen öldükten sonra konu acariz çünkü sende koca kurbanı olucaksin bak umraniyede öldürülen kadına azıcık ders al ben asagilamiyorum seni zaten sen kendini yeterince asagilatmissin dayak yiyerek psikolojik şiddet görerek kendine gel kimse senden kıymetli değil burdan ne soyleşek boş aile terapistini eşin gitmez psikologa gitsen zaten tek başına ise yaramaz boşan desek bosanasin yok ne diyelim BACIM
Ben zaten bosanmak istiyorum esim istemiyor sorunda bu duzelicem daha iyi olucam falan tipik bildiginiz yalanlar kendimi daha iyi hissedip bir ise basliyacagim kendi ayaklarimin ustunde kimseye muhtac olmadan durucam bunu yapicam

Ben zaten bosanmak istiyorum esim istemiyor sorunda bu duzelicem daha iyi olucam falan tipik bildiginiz yalanlar kendimi daha iyi hissedip bir ise basliyacagim kendi ayaklarimin ustunde kimseye muhtac olmadan durucam bunu yapicam
Bak ne kadar güzel düşünmüşsun kimseye ihtiyacın yok yapabilirsin benim annemle babamda ayrı fiziksel şiddet yoktu bizde ama psikolojik şiddet vardı annem okuma yazma bile bilmeyen bir kadındı dışardan okudu okuma yazma öğrendi ve liseyi bile açıktan bitirdi bu sürecte çalıştı önce ekonomik ozgurlugunu kazandı ve boşandi ben 12 yaşındaydım 4 kardesiz ve hepimizi okut tu asgari ücret alıyordu istanbulda kiraciydik ek bi gelirimiz yoktu annemin ailesi ve babamın ailesi de bizi istemedi tektik yani kimse bizi istemedi annem 4 çocukla ayakta durabildiyse sen tek başına çok rahat yaşarsın kimse için hayatını mahvetme

Bak ne kadar güzel düşünmüşsun kimseye ihtiyacın yok yapabilirsin benim annemle babamda ayrı fiziksel şiddet yoktu bizde ama psikolojik şiddet vardı annem okuma yazma bile bilmeyen bir kadındı dışardan okudu okuma yazma öğrendi ve liseyi bile açıktan bitirdi bu sürecte çalıştı önce ekonomik ozgurlugunu kazandı ve boşandi ben 12 yaşındaydım 4 kardesiz ve hepimizi okut tu asgari ücret alıyordu istanbulda kiraciydik ek bi gelirimiz yoktu annemin ailesi ve babamın ailesi de bizi istemedi tektik yani kimse bizi istemedi annem 4 çocukla ayakta durabildiyse sen tek başına çok rahat yaşarsın kimse için hayatını mahvetme
Sagol tesekkur ederim destegin icin ben bu kadar gucsuz biri degilim aslinda cok guclu biriydim kendi ayaklarimin ustunde dururdum ama bu hastalik beni mahvetti resmen bosluga dustum ilaclar terapilerde fayda etmiyor hergun daha kotuye gidiyorum

Sen önce kendini cok iyi dinle ve gercekten kendin icin ne istedigni bil. Ailen seni hasta olmana ragmen anlayip arkanda durmuyorsa yuh diyorum kusura bakma. Hic kimse icin kendini heba etmek degmez inan bana. Cocuk icinde üzülme, hemde bu piskoloji halinle yapma cünkü cocuk hic bir seyi kurtarmiyo. Terapi yapmak istemiyorsa bir seylerin düzelmesi pek mümkün degil, ya adami ve durumu böyle kabul edeceksin ve daha nice rahatsizliklarin olacak kafaya takarsan, yada cesaretini toplayip ayrilacaksin. Hem ailesi cok iyi diyorsun, hele bi ayril bak bakim ne kadar iyiler ;-)

Evet kizlar ben yillardir evliyim yillardir esimle cok tartisiyoruz yeri geliyor siddet uyguladigida oluyordu ama bunlara ragmen hep yaptiklarini unutmaya calisitim ama ben hastayken bana anlayissiz davranmasi surekli tartismasi beni soguttu galiba ondan kendi kendime hep dusunur oldum hep gecmisi kurcalarken buldum kendimi cok aci ama cocugum karnimda oldugu zaman bile benimle tartisti ustume geldi hep bosan diyceksiniz biliyorum ama kaynanam kayinperedim onlar cok iyi onlari uzmek istemiyorum ailemide uzmek istemiyorum bosanip baba evine donmek beni mahveder konu komsu da laf yapicak oyle bir mahalle ama esime tahammul edemiyorum eskiden onunla gezmek konusmak hosuma giderdi onun isten gelis saatini beklerdim simdi hic biri yok

"Yeri geliyor şiddet uyguluyor" bunu ne kadar normal bir şeymiş gibi yazmışsınız.
Size ne desek boş. Kolu komşu, elalem ne der zihniyeti var sizlerde..
Daha olayın bu boyutundayken yazıpta kendimi yormak istemiyorum

Evet kizlar ben yillardir evliyim yillardir esimle cok tartisiyoruz yeri geliyor siddet uyguladigida oluyordu ama bunlara ragmen hep yaptiklarini unutmaya calisitim ama ben hastayken bana anlayissiz davranmasi surekli tartismasi beni soguttu galiba ondan kendi kendime hep dusunur oldum hep gecmisi kurcalarken buldum kendimi cok aci ama cocugum karnimda oldugu zaman bile benimle tartisti ustume geldi hep bosan diyceksiniz biliyorum ama kaynanam kayinperedim onlar cok iyi onlari uzmek istemiyorum ailemide uzmek istemiyorum bosanip baba evine donmek beni mahveder konu komsu da laf yapicak oyle bir mahalle ama esime tahammul edemiyorum eskiden onunla gezmek konusmak hosuma giderdi onun isten gelis saatini beklerdim simdi hic biri yok
Sen iki aileyide uzmemek icin kendini üz.

Sagol tesekkur ederim destegin icin ben bu kadar gucsuz biri degilim aslinda cok guclu biriydim kendi ayaklarimin ustunde dururdum ama bu hastalik beni mahvetti resmen bosluga dustum ilaclar terapilerde fayda etmiyor hergun daha kotuye gidiyorum

Kendine kendin doktor ol tedavine devam et ama bu süreçte pozitif olmaya çalış kendini motive et yaşadığın sürece herseyin üstesinden gelebilirsin sakin olmaya çalış seni anlayan dinleyen birilerini bul ve sıkıntını Paylaş içine atma inşaallah çok güzel olur hersey dua edicem

Back
X