Galiba esimin üstüne cok düsüyorum..bunaltiyorum ne yapmaliyim

Sorunu bulmuşsunuz aslında çözümü de bulabilirsiniz.
Çünkü eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz.
Ama doğa kanunu bu sanırım: kaçan kovalanır.
Genellemek doğru olmaz.
Ama benim üstüme düşen mırç mırç dötümün dibinde olan adamı çok da sevemem gibime geliyor.

Sorunu bulmuşsunuz aslında çözümü de bulabilirsiniz.
Çünkü eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz.
Ama doğa kanunu bu sanırım: kaçan kovalanır.
Genellemek doğru olmaz.
Ama benim üstüme düşen mırç mırç dötümün dibinde olan adamı çok da sevemem gibime geliyor.
:)))
evet sorunu buldum cözümünü tahmin ediyorum sizinde dediginiz gibi.... yapicam insallah.
kendime daha cok zaman ayircam üstüne düsmek istemiyorum artik bu kadar. kendi kendimi mutsuz ediyorum

Merhaba hanimlar,

ben galiba esmin üstüne cok düsüyorum.
esim sagolsun cok iyi bir insandir. aslinda iyi bir estirde.
tek ve sanirim erkeklerin evrensel sorunu duygularini gösteremiyor.
kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.

bu durum beni üzüyor bazen delirtiyor.
hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.

ne yapmaliyim hanimlar?
tecrübelerinize ihtiyacim var.
vurdumduymaz kisiligim tavirlarim hic olmadi beceremiyorum.

eşn için hazırlanman gzel bırsey ama bıraz fazlası var :) cok ustune dusme tatlım sonucta gun boyu calsııyor yorgundur dınlenmek ıstıyordur... ya da sureklı ılk adımı atan sen oldugun ıcın esinin ilgilenemsine fırsat vermıyorsundur bu da onu bunaltıyor olabılır... bıra zkendı hlıne bırak esını o zaten kendı gelecektr sana... tabı vurdumduymaz ol demıyorum sadece sıkma esını :)

:)))
evet sorunu buldum cözümünü tahmin ediyorum sizinde dediginiz gibi.... yapicam insallah.
kendime daha cok zaman ayircam üstüne düsmek istemiyorum artik bu kadar. kendi kendimi mutsuz ediyorum

Yani mantıklı ve makul bir kadın profili sezdim sizde.
Çok sevsem de çok belli etmeme taraftarıyım.
Çünkü çok çabuk dötleri kalkıyor insanların.
Sadece erkeklerin değil.

Yani mantıklı ve makul bir kadın profili sezdim sizde.
Çok sevsem de çok belli etmeme taraftarıyım.
Çünkü çok çabuk dötleri kalkıyor insanların.
Sadece erkeklerin değil.

aynen herkesin biyerleri kalkabiliyor. ben hatami anliyorum ama huyumdan vazgecemiyorum. vazgectim zannediyorum ama hayir hep ayni dert bendeki...
canimi iyice SIKTI bu konu

aynen herkesin biyerleri kalkabiliyor. ben hatami anliyorum ama huyumdan vazgecemiyorum. vazgectim zannediyorum ama hayir hep ayni dert bendeki...
canimi iyice SIKTI bu konu

Konuyu çok taktığın için canın çok sıkılmış.
Başka uğraşlar bul kendine.
Daha çok arkadaş edin.
İyi niyetinden oluyor bunlar.

Konuyu çok taktığın için canın çok sıkılmış.
Başka uğraşlar bul kendine.
Daha çok arkadaş edin.
İyi niyetinden oluyor bunlar.

cok iyi ve yerinde bir tespit.
kafami bi dinleyebilsem. toparlancam gibi geliyo.
isyerinde ayni stres....anne baba ayri stresli. imdat diye bagirasim var.
cok yiprandim son senelerde tek bu degil.... baya dolmusum ben sizde böyle anlayisli olunca dökülüyorum yavas yavas

Hayatta mutlu olmak istiyorsan kimseden bir şey bekleme derler. Sen üzerine düşeni yapacaksın gerisini oluruna bırakacaksın. Hayat genelde böyle zaten bir insanın üstüne fazla düştüğün zaman beklediğin karşılığı görmediğinde üzülen sen oluyosun o yüzden herşeyi gerektiği kadar yapacaksın.

Seni öyle görmek bile adamı yorabilir:) yani enerjik, var böyle şeyler. Enerjini başka şeylere yönlendir

Ahh sen başka o başka.. muhtemeln o sana benzemıycek ve senın o cıvıl cıvılıgın sönüp ona benzemeye başlayacaksın.
Genel de böyle oluyor.
Allah mutlu etsin.

ilgi anlayışınız farklı olmasın

belki sizin ben şunu yapıyorum özen gösteriyorum dediğiniz şeyler onun için önemli değil

ya da o zaten görev olarak görüyor

belki adam 5 çeşit yemek olmasın da kapıdan girince üstüme atlasın, koltukta sarmaş dolaş olalım diyor

belki o sizin gibi değil de yayılıp film seyrederken mutlu oluyor ya da ne bileyim ev toplu olmasın biz yatakta yuvarlanalım ama burası dağılır diye tedirgin olmayalım diyor

zira o yeni gelin evlerinin çoğunda adamlar tedirgin yaşıyor aman şuraya bir şey olur o kırılır bu çizilir yok kirlenir vs vs

konuşmanız lazım karşılıklı

cok iyi ve yerinde bir tespit.
kafami bi dinleyebilsem. toparlancam gibi geliyo.
isyerinde ayni stres....anne baba ayri stresli. imdat diye bagirasim var.
cok yiprandim son senelerde tek bu degil.... baya dolmusum ben sizde böyle anlayisli olunca dökülüyorum yavas yavas

Dökül dökül.
Ben zaten Güzin abla gibiyim.
Konuşmayı sevmem ama dinlemek benim işim:KK51:

Ya çok güldüm konuya biz kadınla iştr.ne kadar basit şeyleri deveye hendek atlatma moduna sokuyoruz.hazırlık mı yaptın adam uyuyor mu uyandır hayatım senin için hazırladım de.yorulmuş uyuyordur.evde karısısın artık seni tavlamasına gerek yok.erkekler evlenmeden önce o itina özeni öyle hissettiğinden mi yapıyor sanıyorsunuz hayır...sadece tavlamak için..
Şimdi şöyle düşün o senin yansıman ve ne dersen yapar sadece nasıl yaptıracağını bil.klavuzunu çöz ve kullan.çünkü o rşyadan farksız

Bir zamanlar bende öyleydim.hep ilgi göstersin benimle tv izlesin sohbet etsin vs isterdim.o yorgun olur pek ilgilenmezdi. .sonra ben bir çektim kendimi neye uğradığını şaşırdı. Şimdi o peşimde dolanıyor canım sıkıldı gel yanımda otur birşeyler izleyelim yada konuşalım diye dört dönüyor ohhh müstahak. .
Üstüne düşmeyin sakın. Siz onu yanliz bırakın anlasın. .

Merhaba hanimlar,

kendi halinde.
ben ise cok üstüne düsüyorum. özel hazirlaniyorum hergün onun icin. yemeklerede tüm gün calismama lazim özen gösteriyorum.
romantigimdir ben biraz ve civil civilimdir o ise cok pasif biraksan hep uyuyacak.

hep ben ilgi gösteriyorum. yanit vermedigi zaman veya hep umursamaz oldugu zaman soruyorum nedenini daha cok yaklasiyorum ona ama böyle yapmakla kendimden itiyorum sanki.

ne yapmaliyim hanimlar?

cok sevdigim avukat bir arkadasim var. evlenince adam evde pijamayla gezecek, ben adami takim elbiseyle gormeye alisim diyerek yillarca evlilikten kacmisti. bu, bana uzerinde baya dusunme firsati verdi kadin - erkek iliskilerine dair.

kadinlar karsilarindaki erkek icin degil, kendileri icin ozen gosteriyorlar bir seylere. o sey her ne ise, onu oyle yasamak istedikleri icin... esinizle olan bir fotografiniza bakin mesela simdi. gorselin tamamina mi bakiyorsunuz, yoksa ne kadar da guzel gorundugunuze mi?

erkekler ise daha farkli. adam evliligi-evi guven alani olarak goruyor. ve kendini guvende hissettigi icin zirhini cikariyor. bu zirh kimi zaman jantiligi oluyor, kimi zaman takim elbisesi...

yapmaniz gereken tek sey kosullari oldugu gibi gorup, elinizdeki ile mutlu olmak. o vakit zaten karsinizdakinin de sizin icin bir seyler yaptigini fark edeceksiniz.

Merhaba hanimlar,

kendi halinde.

ne yapmaliyim hanimlar?
Eşim ilgi alakayı çok seven bi adam hatta bazen şikayet ederdi hiç benle ilgin yok diye.. sonra yoğun bi şekilde ona odaklandım bi hafta iki hafta derken bi pazar günüydü adam bunaldı ve evde oturup yatarken bile minder gibi beni yanından ayırmayan adam ayrı oturmaya başladı.. kaçan kovalanır hesabı.. şimdi ruh halime göre davranıyorum bazen mıç mıç tepesindeyim bazen başka meşgaleler buluyorum kendime ve eşim her zamanki gibi daha çok ilgilenen taraf.. kısacası bu kadar ilgi insanı boğuyo azcık kendi haline bırakın adamı.. arada bi özenip bezenin daha kıymetli olur emin olun

oldugu gibi kabullenin. daha doğrusu evlenmişsiniz, evlenmeden önce tanımadınız mı adamı? bile isteye evlenip sonra değişmesini beklemeyin.

Back
X