- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan öyle korktum öyle şoktayım ki inanın düşünemiyorum beynin durdu.Bir kapan alsan .
Hem hayvanı öldürmemiş olursun . Yakalanınca dışarı salarsın ?
Sakin ol . Bir nalbura git veya züccaciyeciye ordan bır kapan al . İçine peynır veya ekmek koyup kapanı bir köşeeye koy. Sen varken zaten çıkmaz ortalığa . Arada kapana bak . Eğer kapandıyda içindedir . Ben atamam dersen eşin veya aileden birine söyle atıversın dışarı .Şuan öyle korktum öyle şoktayım ki inanın düşünemiyorum beynin durdu.
Daha önce evine fare girmiş olanlar yardımcı olabilir mi? En etkili ilaç hangisidir ona göre alıcam.. basına böyle birşey gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz bundan deliricem. Balkonumda kovada minik minik şeyler vardı fare pislemiş diye düşünüyorum daha gözümle görmedim![]()
Geçtiğimiz kış çok uğraştım. Almadığım zehir ilaç buğday pasta kalmadı. Tek çözüm kapan. Ama fare yakalandığında atabilirmisiniz? Benim yüreğim kaldırmamıştı.
Kapana yakalandığında ölmüyorlar mı?
Kapana yakalandığı yere bağlı. Ayağından da yakalanabilir boynundan da. Boynundan yakalanırsa ölür. Bizim ki ölmüştü ama yine de içim kaldırmadı. Çok zor durum. Huzur kalmıyor.
Ben kaldıramam ağla ağla hal olurum heralde.
sineklik takin. daha mantıklı.. bizim zemin kat. örümcek giriyo eve. sineklik kullaniyoruz.İnşallah kendisi çıkar gider diye dua etmiştim hep. Evim de düz ayak değil. Site içersinde ve 4. Kat. Hala pencere açmaya korkuyorum.