Galiba evime fare girdi :(

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Daha önce evine fare girmiş olanlar yardımcı olabilir mi? En etkili ilaç hangisidir ona göre alıcam.. basına böyle birşey gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz bundan deliricem. Balkonumda kovada minik minik şeyler vardı fare pislemiş diye düşünüyorum daha gözümle görmedim :(

Şuan öyle korktum öyle şoktayım ki inanın düşünemiyorum beynin durdu.
Sakin ol . Bir nalbura git veya züccaciyeciye ordan bır kapan al . İçine peynır veya ekmek koyup kapanı bir köşeeye koy. Sen varken zaten çıkmaz ortalığa . Arada kapana bak . Eğer kapandıyda içindedir . Ben atamam dersen eşin veya aileden birine söyle atıversın dışarı .

Ortalıkta kemirilmiş biseyler var mı?Balkonda olsa şimdiye kadar eve girerdi diye dusunuyorum fare olsa balkonu tercih etmez.

Geçen sene memlekette kayinpederin evine fareler dadanmis, irili ufaklı 3-4 tane vardı sanırım. Yapışkan almış gelmiş kayinpeder bi kaç yere koydular. Bende canlı kalacak sanıyorum hiç bilmiyorum yapışkanin nasıl olduğunu. 2 tanesi gelmiş yapışmış biri ölmüş, biri de canlı. Yaklaştım bi baktım kalbi hızlı hızlı atıyo, korku içinde. Oturdum ağlamaya başladım. Kaynana geldi niye ağlıyorsun bırak gebersin diyo, ona da ayrı sinir oldum ya neyse. Kurtarmayı denedim elime eldiven giyip ama yok ölüp gitti.. Diyeceğim o ki yapışkan felan kullanmayın yazık günah..

Daha önce evine fare girmiş olanlar yardımcı olabilir mi? En etkili ilaç hangisidir ona göre alıcam.. basına böyle birşey gelen var mı? Nasıl kurtuldunuz bundan deliricem. Balkonumda kovada minik minik şeyler vardı fare pislemiş diye düşünüyorum daha gözümle görmedim :KK43:

Geçtiğimiz kış çok uğraştım. Almadığım zehir ilaç buğday pasta kalmadı. Tek çözüm kapan. Ama fare yakalandığında atabilirmisiniz? Benim yüreğim kaldırmamıştı.

Geçtiğimiz kış çok uğraştım. Almadığım zehir ilaç buğday pasta kalmadı. Tek çözüm kapan. Ama fare yakalandığında atabilirmisiniz? Benim yüreğim kaldırmamıştı.

Kapana yakalandığında ölmüyorlar mı?

Benım evıme de girmişti kapan koydum ama yakalanmadı bır turlu.doğumuma az kala hemde karnım burnumda .her yerı pıslıyordu bır turlu yakalayamadık.en sonunda yapıskan koyduk evın köşelerine ona yapıstı.sonra doğurdum yıne girdi yıne yapıskan falan falan derken sureklı gırdı.en sonunda evden tasındım

evde iki kedim var evimizde ciftlik haliyle minik minik tarla fareleri oluyor etrafta ozellikle benim bodrum kata cok giriyolardi,kediye ragmen nasil giriyorlardi hayret ediyordum.Baktim kediler bile bas edemiyor kapan aldim birde kapanin ustune biraz fistik ezmesi damlatiyordum kokusuna hemn dusuyordu.Her turlu ilaci zehiri denedim hic biri ise yaramiyor en guzel cozumu sadece kapan.

Kapana yakalandığı yere bağlı. Ayağından da yakalanabilir boynundan da. Boynundan yakalanırsa ölür. Bizim ki ölmüştü ama yine de içim kaldırmadı. Çok zor durum. Huzur kalmıyor.

:(

Ben kaldıramam ağla ağla hal olurum heralde.

fare yapıştırcı.. ve fare kovuculardan alin benim evime iki tane fare girmişti.
halada var evimde yok çok şükür. önceden vardi. hele dişarda kapının dişinda.. eşim sürekli uyarıyo kapıyı açik birakma... diye.
dikkat edin diş kapıyı açik birakmayin..

Eczanede ozel fare yemi var belli basli gorunur yerlere dokersiniz. Fare eger yerse onu anlarsiniz fare oldugunu.. hem bu yemler fareleri aci cekmeden olduruyor hemde bir diger ozelligi ise biyerlerde olse bile koku olmuyor kuruyor yok oluyor.. kayinvalidemlerin yazliktaki evlerinde oluyordu kaynim hemen o yemden aliyodu fareden eser kalmiyodu.. eger varsa dikkat edin geceleri ozellikle kulak filan kemiriyorlar cok tirsarim ben:KK17:

Karton alıp yapıştırıcısını sürün ortasına da kapanı kurun, birinden birine mutlaka yakalanır. Annemlerin evine girmişti kapandan nasıl beceriyorsa alıp yiyordu. Yapıştırıcının da ortasına uzanıp yapışmıyordu. Annem ikisini birleştirince kurtuldu.

Back
X